Shetanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 a ja jestem ciekawa, jakie ceny dadzą :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Shetanka']a ja jestem ciekawa, jakie ceny dadzą :cool3:[/QUOTE] pewnie trzy cyfrowe:diabloti::mad::mad::mad: Quote
Shetanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']pewnie trzy cyfrowe:diabloti::mad::mad::mad:[/QUOTE] Zapewne... ale mam nadzieję, że chociaż trochę niższe niż w zeszłym roku.. przecież za brak Cruftsa powinni obniżyć :diabloti: Quote
ryjkomanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Shetanka']Zapewne... ale mam nadzieję, że chociaż trochę niższe niż w zeszłym roku.. przecież za brak Cruftsa powinni obniżyć :diabloti:[/QUOTE] ale teraz jest wyremontowany spodek :cool3: zawsze sie znajdzie powod na podwyzszenie ceny Quote
Toller Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Shetanka']Zapewne... ale mam nadzieję, że chociaż trochę niższe niż w zeszłym roku.. przecież za brak Cruftsa powinni obniżyć :diabloti:[/QUOTE] Powinni nie znaczy ze to zrobią :cool3: Quote
Talagia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Am a nie mieli zdrapywac tych azbestowych plyt? Czy juz to zrobili? (Dawno nie widzialam), bo o hali glownej to wiem, ale czy remont ostatecznie jest juz zakonczony? Tez ciekawi mnie obsada, chcialabym sie wreszcie zdziwic ;) Quote
Bogarka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 d_orka napisał(a):Dzisiaj na stronie O/Katowice ukazało się info: "LISTA SĘDZIÓW ZOSTANIE OPUBLIKOWANA NA MIĘDZYNARODOWEJ WYSTAWIE W POZNANIU 8.11.2009 ZAPRASZAMY NA NASZE STOISKO" Robi się tajemniczo...:cool3: Ja raczej nie pojade ale poprosiłabym o napisanie jej jesli mozna Quote
Cancun Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bogarka napisał(a):Ja raczej nie pojade ale poprosiłabym o napisanie jej jesli mozna No i jak z ta obsada? :cool3: Quote
Jogurt Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wszystko juz jest na stronie :cool3: Związek Kynologiczny w Polsce o/Katowice Quote
Iza. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :mdleje: ceny powalaja, szczególnie w drugim terminie :diabloti: Oj mogłam se kupić psa ras polskich :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No! To ja na pewno będę osobiście w trzy dni :) Quote
ariss Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 120zł:crazyeye:przesada:roll:, my chociaż mamy sędziego zagranicznego:diabloti: Quote
Błyskotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ariss napisał(a):120zł:crazyeye:przesada:roll:, my chociaż mamy sędziego zagranicznego:diabloti: Ja liczyłam na 150 zł :evil_lol:. Będę chyba jednak nadal jako widz. Quote
Jagoodka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A my mamy tego samego sędziego co w tym roku:-o To chyba nie jest fair!!! W roku 2009 w Katowichach sędziował nas p. Opara i na rok 2010 w ulotce też jest p. Opara!!! Quote
katik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja sie jeszcze zastanowię, cena zniechęca, ale mamy blisko i zagranicznego sędziego. :roll: Quote
narisowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jagoodka napisał(a):A my mamy tego samego sędziego co w tym roku:-o To chyba nie jest fair!!! W roku 2009 w Katowichach sędziował nas p. Opara i na rok 2010 w ulotce też jest p. Opara!!! no niestety.... wychodzi, że pan opara będzie miał spaniele. rasy mojego kluska to nawet na rozpisce nie ma :evil_lol:, ani też adnotacji kto sedziuje " pozostałe rasy " więc jakbyśmy się zgłaszali to chyba - opara, więc chyba sobie podarujemy..... Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 my sędziego mamy fajnego ale nie wiadomo czy będziemy Quote
d_orka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 narisowa napisał(a):no niestety.... wychodzi, że pan opara będzie miał spaniele. rasy mojego kluska to nawet na rozpisce nie ma :evil_lol:, ani też adnotacji kto sedziuje " pozostałe rasy " więc jakbyśmy się zgłaszali to chyba - opara, więc chyba sobie podarujemy..... Jeśli chodzi o setery to "Dorothea CARROLL (IRL) - setery, pointer" Quote
Elitesse Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 hmm zawsze byly znizki dla Interow a w przyszlym roku nie :shake: Quote
narisowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 d_orka napisał(a):Jeśli chodzi o setery to "Dorothea CARROLL (IRL) - setery, pointer" chodzi o field spaniela ;) Quote
d_orka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Aaaa widzicie państwo ...:oops: sorki wobec tego - ale ja nie na czasie jestem... Pooglądać sobie można gdzieś tego fieldzika? Quote
narisowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='d_orka']Aaaa widzicie państwo ...:oops: sorki wobec tego - ale ja nie na czasie jestem... Pooglądać sobie można gdzieś tego fieldzika? http://www.dogomania.pl/forum/f13/field-spaniel-11610/index6.html :eviltong: Quote
Malwiaa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak czytam i czytam i nie wiem dlaczego tak narzekacie :eviltong: Jeżdżę co roku do Katowic a w przyszłym zamierzam już wystawiać mojego shelticzka ;) Quote
Bogarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja byłam na tej ostatniej akurat był remont. Ale nie pamietam zebym w tej hali namiotowej marzła. Quote
Recommended Posts