Od-Nowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ten Bard, to nazwany przeze mnie Jowisz?? :cool3: w takim razie zmienię w ogłoszeniach :lol: Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 wlasnie dostalam zapytanie o Kubę to wysylalam Panu Barda- erka jak cos podaj mi nr do siebie- bo napisalam, ze jak się Panu spodoba - to wysle mu nr do kontaktu- bo nawet nie wiem ile on ma lat. Jesli chcecie go wyslac do ulv to trzeba do niej dzwonic, bo ona nie ma netu. Quote
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 GoskaGoska, podaj mój nr 609 890 204. Do Ulv byśmy go pewnie z chęcią wysłały , bo mąż znajomej wraca za tydzień do domu i psa ma wtedy nie być:diabloti:, ale znowu ten transport:cool1:. A Bard ma ok. 2 lat. Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ale wspaniałe wieści!!!! strasznie się cieszę!!:multi: Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ja więcej wieści nie ma - moje zrodlo informacji wyjechał:cool3: wiec jedynie moze ulv coś wie, ale ona nie ma stalego dostępu do netu Quote
erka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Rozmawiałam z Ulv, Kubuś trafił do super domu :lol:, Ulv jest z nimi w kontakcie ,wszysto jest ok, jak znajdzie czas, to wybierze się tam z wizytą, może będą fotki:p. Jeszcze raz bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc, szczególnie Ulv:iloveyou:. Nie spodziewałam się,że psiak, który przez kilka miesięcy koczował na kielecim osiedlu, nie wzbudzając żadnego zainteresowania, tak błyskawicznie znajdzie dom:roll:. Szkoda,że Ulv tak daleko od nas, bo pewnie by się jeszcze coś jej podesłało:razz:. Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 erka Kielce niestety nie dorastają do pięt Wro jeśli chodzi o adopcje :loveu: Mieszkałam tam lat 18, tu jestem zaledwie 2 miesiące i zmiana jest kolosalna. Zawsze wystawiałam masę ogłoszeń, jeśli tam miałam tel raz w tyg to był sukces - tu tel odbieram codziennie ;) Ludzie mają inne myślenie, uwielbiam pod tym względem dolny śląsk :loveu: A ze szczęścia KKubusia naturalnie się bardzo cieszę, miałam okazję go poznać :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ja się wcale nie dziwę że Kuba tak szybko domek znalazł , przecież to cudo przepiękne . Dziwię się , że inne cudeńka domów nie znajdują :( Psotka, Morka , szczeniaki wszystkie o Juniorze i Rudzince nie wspomnę :placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kuba co u Ciebie ? Wie ktoś jak się psisko miewa ? Quote
Recommended Posts