GoskaGoska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 piesek moze jechac do Wroclawia za 300zl + leczenie wyslalam do erki privat. Mojej zdanie jest takie , ze pies powinien tam pojechac gdzie jest najtaniej, bo nie ma zadnych deklaracji i psiakowi trzeba szybko DS pozniej znalesci szukac chétnych do pomocy na nastépne miesiáce Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja juz pisalam Gosi na gg ,ze gdyby psiak trafil do wrocka to wspomoge ko karma -bede za dwa tygdnie we wrocku to mu podwioze troszke jedzenia. Quote
AMIGA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Byłoby super - bo zawsze co dt to nie hotel. Zwłaszcza w sytuacji zestresowanego Kubełka Quote
Onaa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jak by ktoś chciał zrobić bazarek na pieska to mogę przekazać fanty na pomoc dla biedaczka :-(. Dobrze że psiak dostał jednak szansę. Należy mu się dobre życie, po tym co przeszedł. Quote
emilia2280 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie wiem czy znacie mariamc- udzielala sié na wátku krzyczkowskim. Wiem, ze brala jakies psy do schroniskowego hoteliku pod Szczecinkiem- za 200zl/m-c. warunki super, choc schroniskowe. Quote
eliza_sk Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='emilia2280']Nie wiem czy znacie mariamc- udzielala sié na wátku krzyczkowskim. Wiem, ze brala jakies psy do schroniskowego hoteliku pod Szczecinkiem- za 200zl/m-c. warunki super, choc schroniskowe.[/quote] Emilio to 500 km od nas :placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Betel jesteś kochana , dziękujemy za banerek . Cioteczki super że są jakieś deklaracje na wpłaty na hotelik , ja zaraz siadam i zabieram się za bazarek dla Kuby . Teraz najważniejszy jest weterynarz żeby było wiadomo czy Kuba wymaga leczenia i jakiego . Wiele objawów to może być objaw ogromnego stresu . Kuba trzymaj się psiaku . Quote
erka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Słuchajcie , ja nie napisałam, ile będzie kosztowała doba w tym hotelu "Reksiu" . Jeszcze na ten temat nie rozmawiałam z właścicielką. Normalnie to jest 25-30 zł, ale dla bezdomniaków czasami było mniej, 15-20, więc może by nam obnizyła. Ale skoro Goska-Goska znalazła DT i tańszy, to wiadomo,że to o wiele lepsze rozwiązanie. Goska-Goska, bardzo dziekujemy za pomoc! :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy również agnieszce24 i innym osobom, które deklarowały pomoc finansową:loveu::loveu::loveu:. Teraz tylko pozostaje problem znalezienia transportu. Myślę,że zanim to sie uda , to i tak trzeba zawieźc psiaka do tego hotelu, bo jutro trzeba go zabrać od tych ludzi, bo wyjeżdżają. Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 to trzeba myslec co z transportem - bo wy dokąd macie -znaczy gdzie najlepiej i najszybciej? Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no i moze zmienic tytul? na transport do Wroclawia i zbiorka kasy - kazda kwota sie liczy:multi: i deklaracje trzeba zbierac koniecznie nawet 5zl- ale zeby byly czy tez wplaty jednorazowe no i jutro wtorek trzeba go zabrac od tych ludzi. A nie moglby go ktos przetrzymac do czasu transportu?? a erko dzwonilas pod podany nr? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ufffff Kuba widzisz będzie dobrze . Za pół godziny mniej więcej zapraszam na bazarek dla Kuby :cool3: Quote
anciaahk Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Uff aż bałam się zaglądać, ale na szczęście mobilizacja widzę pełna :). Super, ja dorzucę jednorazowo jakiś grosz. Co do stałych deklaracji - jak się wyklaruje domek dla jednego z podopiecznych to coś tam też dorzucę. Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 tak tak prosimy o to co się da bazarki , grosze, złotówki itd - i jakby cos ktos wiedział o transporcie - bo to tez wazne aby jak najszybciej było Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zapraszam do podnoszenia bazarku a jak się spodoba coś to i na zakupy :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielki-misz-masz-m-czyscik-z-ikea-spinka-dla-kuby-do-12-10-zapraszam-147616/#post13055109 Saga możesz umiescić link bazarku w pierwszym poście . Quote
andzia69 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='agnieszka24'] A czy ktoś wie cokolwiek na temat tego nowo otwartego hoteliku dla psów? Nie zna jego dokładnej lokalizacji, bo widziałam tylko reklamę przy drodze jak się jedzie od Kielc na Miedziana Górę. :oops: Nie wiem czy ten hotel nie znajduje się w Kostomłotach.. lub gdzies w tych okolicach..:oops:[/quote] Agnieszko - ten hotel działa juz od zeszłego roku...tylko reklamę im zrobiłam dopiero w tym;) Juz kilka psiaków u nich było....ale najlepiej jak to są psiaki bezproblemowe, bo oni za bardzo nie mają pojęcia o socjalizacji i pracy z psem. Nakarmią, wyprowadzą, przytulą, pomiziają, pojadą do weta jak trzeba - ale to tyle...a czasem trzeba czegos więcej... Co z psem jutro??? zgodzą się go jeszcze przechować czy nie? był weta? Quote
erka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 R-B, bardzo dziękujemy za bazarek:loveu::loveu:. Nie wiem, czy Saga86 ma teraz dostęp do netu, bo dzisiaj pojechała do Lublina. Przydałaby sie też info o potrzebnym transporcie w tytule wątku. Znalazłam na transportowym kogoś ze Śląska o nicku SzczepoN, kto oferuje transport za zwrotem kosztów. Mogę zadzwonić dowiedzieć się, ale to pewnie by było trochę kasy. Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 wlasnie na paliwo tez by sié kasa przydala- bo za zwrotem kosztow to raczej sié zawsze kogos znajdzie - zakladacie watek transportowy? dobrze by bylo pare psow i to w dwie strony wyjdzie wtedy taniej- to ciotki oczy szeroko otwarte na wszytskich watkach. Quote
jkp Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No to bardzo Wam dziękuję bo już miałam doła i brak wiary ... w cuda :oops:. Wczoraj rozpacz dzis spokojna głowa :evil_lol: i mogę spać !!Oczywiście dołożę do Kuby DT;). Kto zbiera ? Quote
erka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jkp, na razie jeszcze nie wiadomo, gdzie wpłacać, czy już do Dt, jeżeli pojedzie do Wrocławia, ale na razie jutro idzie do hotelu i do czasu znalezienia transportu tam bedzie, czyli tu tez będzie potrzebna kasa, no i na transport. Biedaków u nas nie brakuje, tu nastepny:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowaty-szczeniak-roj-pchel-na-nim-kosc-powleczona-skora-pomozcie-kielce-147560/ Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kto u was najcześciej zbiera na konto? do DT musi iść odrazu cała wpłata - więc tak któs musi robić zbiórkę a pożniej przelać całość. Przydałoby się już robić zbiórkę - będziemy wiedziecie jakie piesek ma finanse- a obojętnie na co będzie szła gotówka, bo tak lawina wydatków będzie Quote
eliza_sk Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja być może będę miała transport do Wrocławia, ale dopiero przed 1 listopada. Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 oj to caly miesiąc :shake: to juz taniej zapłacic za transport za zwrotem kosztów niz miesiąc go trzymać w hoteliku Quote
erka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 GoskaGoska napisał(a):Kto u was najcześciej zbiera na konto? do DT musi iść odrazu cała wpłata - więc tak któs musi robić zbiórkę a pożniej przelać całość. Przydałoby się już robić zbiórkę - będziemy wiedziecie jakie piesek ma finanse- a obojętnie na co będzie szła gotówka, bo tak lawina wydatków będzie To w takim razie ja podam chętnym nr konta na pw, na razie Tobie i agnieszce24, tylko po południu, bo teraz nie mam przy sobie.:p Dzisiaj po południu zawozimy z Linssi psiaka do hotelu, jeżeli będzie potrzeba zahaczymy o weta. Quote
Recommended Posts