Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najważniejsze, że Kubuś uratowany. Poza jednorazową wpłatą więcej nie mogę zadeklarować dopóki mam pozostałych "podopiecznych". jak się zwolni miejsce w portfelu, to jeszcze Kubusia wesprę, ale oby to już szybko nie było potrzebne.
Dziewczyny super szybka akcja:).

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jakby była potrzeba, to mogę chłopaka obfotografować z każdej strony ;)

Dzięki Od-Nowa:lol:, zapytam Ulv, czy ona potrzebuje takiej pomocy, bo nowe fotki by sie chłopakowi do ogłoszeń przydały;).

Posted

Dzięki GoskaGoska:loveu:.

Przelałam już na konto Ulv 320 zł , pytałam też czy potrzebuje pomocy w zrobieniu zdjęć, ale jeszcze nie mam odpowiedzi.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
nawet mu sié nie ma co snic , bo Kubus juz jest w domu stalym :loveu: fajni ludzie, park pod nosem - tyle wiem, to moze do ulv kogos na zastęstwo wyślecie? :evil_lol:

O własnym oczętom nie dowierzam , chociaż w sumie czego ja się dziwię takie cudo nie mogło długo czekać na domek :loveu::multi::multi::multi:

Posted

A może w takim razie też by się coś znalazło dla Barda, jeszcze bardziej w typie bordera, niż Kuba :eviltong:.

Bard został znaleziony przez siostrę mojej znajomej w lesie pod Kielcami. Był głeboko w lesie i sam by się stamtąd chyba nie wydostał. Bardzo wychudzony, prze pierwsze dwa dni w domu zwymiotował całe myszy i chyba kreta.
POczątkowo nie umiał chodzić na smyczy, ale po jednym dniu już nie ma problemu.
Bardzo jest wdzięczny, spragniony kontaktu z człowiekiem.