GoskaGoska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no gazety działają bardzo dobrze- ale pod warunkiem, ze akurat ogłoszenie wydrukują :diabloti: a mi co wysyłałam to cholera nie dają do druku Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jakby była potrzeba, to mogę chłopaka obfotografować z każdej strony ;) Quote
anciaahk Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Najważniejsze, że Kubuś uratowany. Poza jednorazową wpłatą więcej nie mogę zadeklarować dopóki mam pozostałych "podopiecznych". jak się zwolni miejsce w portfelu, to jeszcze Kubusia wesprę, ale oby to już szybko nie było potrzebne. Dziewczyny super szybka akcja:). Quote
erka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Od-Nowa napisał(a):jakby była potrzeba, to mogę chłopaka obfotografować z każdej strony ;) Dzięki Od-Nowa:lol:, zapytam Ulv, czy ona potrzebuje takiej pomocy, bo nowe fotki by sie chłopakowi do ogłoszeń przydały;). Quote
andzia69 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Allegro psiakowi już dawno zrobiłam...ale jak mówiłam, są tylko zdjęcia leżące... Quote
GoskaGoska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 NARAZIE zeby cos mial to gumtreewroclaw, alegratka, cafeanimal,pl i kupiepsa.pl mu zrobilam Quote
GoskaGoska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 morusek adopcjapsa.pl OXL.PL yellowpages przygarnijzwierzaka.pl aleokazja.pl Quote
erka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzięki GoskaGoska:loveu:. Przelałam już na konto Ulv 320 zł , pytałam też czy potrzebuje pomocy w zrobieniu zdjęć, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dzień dobry psiaku, jak Ci się mieszka we Wrocku :lol: OdNowka ale Ci fajnie będziesz mogła Kubackkiego odwiedzić :lol: Quote
GoskaGoska Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 i jeszcze kupsprzedaj.pl, jeszcze raz kupiepsa.pl, animalia.pl, kokosy.pl, eoferty.com.pl , Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dobranoc Kuba , niech Ci się nowy domek wyśni :lol: Quote
GoskaGoska Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 nawet mu sié nie ma co snic , bo Kubus juz jest w domu stalym :loveu: fajni ludzie, park pod nosem - tyle wiem, to moze do ulv kogos na zastęstwo wyślecie? :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja wiem tyle co się dowiedzialam pośrednio- ale to jacys znajomi - dziewczyny z ogranizacji prozwierzęcej - więc Kubuś na pewno dobrze trafil :loveu:, bo to nie ludzie z ogloszenia Quote
anciaahk Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Nie no to jakaś ekspresowa akcja :) Super!! Quote
saga_86 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Czyli zmieniać już tytuł?:cool3::multi: Nie spodziewałam sie że tak szybko pójdzie adopcja:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):nawet mu sié nie ma co snic , bo Kubus juz jest w domu stalym :loveu: fajni ludzie, park pod nosem - tyle wiem, to moze do ulv kogos na zastęstwo wyślecie? :evil_lol: O własnym oczętom nie dowierzam , chociaż w sumie czego ja się dziwię takie cudo nie mogło długo czekać na domek :loveu::multi::multi::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Co tam w nowym życiu Kuby słychać ? Czy nowi Pańciuchostwo założą mu wątek i będą nas uszczęśliwiać zdjęciami pięknocha ? :loveu: Quote
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nie mogłam wczoraj wejsć na dogo...a tu taka wspaniała wiadomość:multi::multi::multi: Quote
agnieszka24 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jak cudownie, że Kubusiowi sie udało :multi::multi: Wiedziałam, że taki uroczy pies szybko znajdzie domek :) Quote
nesssssa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no po prostu czad :multi::multi::multi: Quote
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Super niespodzianka , też o niczym nie wiedziałam:roll::loveu::loveu::loveu:. Quote
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A może w takim razie też by się coś znalazło dla Barda, jeszcze bardziej w typie bordera, niż Kuba :eviltong:. Bard został znaleziony przez siostrę mojej znajomej w lesie pod Kielcami. Był głeboko w lesie i sam by się stamtąd chyba nie wydostał. Bardzo wychudzony, prze pierwsze dwa dni w domu zwymiotował całe myszy i chyba kreta. POczątkowo nie umiał chodzić na smyczy, ale po jednym dniu już nie ma problemu. Bardzo jest wdzięczny, spragniony kontaktu z człowiekiem. Quote
Recommended Posts