sacred PIRANHA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 widziałam ją już kilka razy w schronisku...od razu zwróciła moją uwagę...taka podobna, jak to możliwe? ta sylwetka z daleka...podchodze bliżej...ta plamka...taka sama plamka:placz: ...tej suni po prostu musze pomóc...nie moge spac przez nią...dlaczego? bo tak bardzo przypomina mi Kapsla początkowo była nieufna,nie podchodziła do mnie, obszczekiwała... teraz jest tak bardzo spragniona kontaktu z człowiekem...przymila się, podaje łapkę...ona ma jeszcze nadzieje, że jej los może się odmienić...pomóżmy jej... Sunia znajduje sie w schronisku w Zamościu, nie wiem ile ma lat...jest typem masywnego jamnika:evil_lol: jest na wybiegu z innymi sukami, nie wdaje się w awantury Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 widziałam ją już kilka razy w schronisku, ale zawsze trzymała się na uboczu...gdzieś z tyłu, za budą, w budzie....dziś podeszła, podawała łapkę...a mnie wcięło...:placz: Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Melduję się na wątku Na początek jest na Jamnikach w Potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index119.html#post13041341 Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 :loveu:dzięki Isadora:loveu: pozapraszaj jamnikowe ciotki...nie znam sie jakos wybitnie na jamnisiach....nie wiem ile ona ma z jamnika wogóle:evil_lol: ale jest tak urokliwa że zwyczajnie nie jestem w stanie o niej zapomnieć...i jeszcze to jej dzisiejsze zachowanie, to podawanie łapek...ścisnęło mnie za serce:loveu: Quote
furciaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 To jakie plany?? Bo ja zwarta i gotowa do pracy:p Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 ogłoszenia ogłoszenia ogłoszenia:p ja nie umiem:oops: więc bardzo proszę Was... da się zrobić z tych fot jakis bannerek? ja jutro spróbuję nakręcić koleżanke na DT...może się uda, trzymajcie kciuki:mad: Quote
furciaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jak ktos skleci jakis tekst to troszke pooglaszam, a kciuki zaciskam...wierze w Twoj urok osobisty:diabloti: i mam nadzieje ze bedzie ten DT:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 oj to nie urok będzie potrzebny...ona straciła piesia niedawno...i nie wiem czy będzie gotowa... Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']widziałam ją już kilka razy w schronisku, ale zawsze trzymała się na uboczu...gdzieś z tyłu, za budą, w budzie....dziś podeszła, podawała łapkę...a mnie wcięło...:placz:[/quote] Banerek spróbuje sklecić choć kiepsko z tymi fotami ale się zdrzemnę bo padam na ryjek. Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 za tydzien w sobote bede w schronie to porobie jej mase fot, moze z ktorejs cos wyjdzie ;) powiem dziewczynom moze beda w schronie wczesniej to tez ją obcfocą, jest w takim miejscu ze nie da się jej pomylic z żadnym innym piesiem, zresztą ona jest jedyn, niepowtarzalna:p Quote
Jo37 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Śliczna sunia . Całkiem jamnikowata jest. Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no jest jamnikowata tylko, że normalnie rasowy jamnik jest 2 razy od niej mnijeszy0znaczy się chudszy...a ona taka masywna, jakiś zmutowany jamnik:loveu: Quote
Isadora7 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']no jest jamnikowata tylko, że normalnie rasowy jamnik jest 2 razy od niej mnijeszy0znaczy się chudszy...a ona taka masywna, jakiś zmutowany jamnik:loveu:[/quote] Oj i to masakrycznie zmutowany :) z jamnika to ma tylko "niskopodłogowość". Niemniej jednak potrzebuje pomocy. Ja uwielbiam takie krótkie nożki psie :) Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 spróbuję wczesniej jakoś podjechac do schroniska- jak wydam dziś tymczasa do DS to może jutro albo pojutrze podjadę i zbombarduję ją fotami...któraś musi się nadać do bannerka:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Sunieczka dalej w schronisku zapewne, Pirania jest ostatnio bardzo zabiegana i jak tylko bedzie miala chwile czasu napewno zamiesci informacje a po wizycie w schronie zdiecia. Quote
Tola Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Byłam dzisiaj w schronie i zrobilam suni zdjęcia, jak zdążę to wstawię jeszcze dzisiaj Sunia to Kenia z pierwszej strony zamojskiego wątku:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamojskie-psiaki-szukaja-domow-milosci-136450/ Zamojskie Cioteczki za rzadko tam zaglądają:cool3: Quote
Tola Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kenia ma podobno ok 5 lat; podbiegała co parę minut do siatki i popiskiwaniem prosila o głaskanie, zaczepiała mnie łapką, róbowala sie przytulac. A potem odchodziła zawiedziona, ze je nie zabieram:-( Jest wielką pieszczochą, myslę, ze była w domu. W schronie jest ok. 2 lat:-( Quote
Torusia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 jakie błagalne oczka :-( tak bardzo proszą "weź mnie" ,trzymam kciuki za szybciutkie opuszczenie schronu Quote
sacred PIRANHA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 kocham tą sunie:placz: musze jej pomóc, Tola powstawiaj wszystkie fotki, prosze o pomoc z bannerkiem, ogłoszeniami... Quote
Recommended Posts