Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widziałam ją już kilka razy w schronisku...od razu zwróciła moją uwagę...taka podobna, jak to możliwe? ta sylwetka z daleka...podchodze bliżej...ta plamka...taka sama plamka:placz:
...tej suni po prostu musze pomóc...nie moge spac przez nią...dlaczego? bo tak bardzo przypomina mi Kapsla

• początkowo była nieufna,nie podchodziła do mnie, obszczekiwała... teraz jest tak bardzo spragniona kontaktu z człowiekem...przymila się, podaje łapkę...ona ma jeszcze nadzieje, że jej los może się odmienić...pomóżmy jej...
    Sunia znajduje sie w schronisku w Zamościu, nie wiem ile ma lat...jest typem masywnego jamnika:evil_lol:
    jest na wybiegu z innymi sukami, nie wdaje się w awantury

• Replies 103
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:dzięki Isadora:loveu:
    pozapraszaj jamnikowe ciotki...nie znam sie jakos wybitnie na jamnisiach....nie wiem ile ona ma z jamnika wogóle:evil_lol: ale jest tak urokliwa że zwyczajnie nie jestem w stanie o niej zapomnieć...i jeszcze to jej dzisiejsze zachowanie, to podawanie łapek...ścisnęło mnie za serce:loveu:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']widziałam ją już kilka razy w schronisku, ale zawsze trzymała się na uboczu...gdzieś z tyłu, za budą, w budzie....dziś podeszła, podawała łapkę...a mnie wcięło...:placz:[/quote]

Banerek spróbuje sklecić choć kiepsko z tymi fotami ale się zdrzemnę bo padam na ryjek.

Posted

za tydzien w sobote bede w schronie to porobie jej mase fot, moze z ktorejs cos wyjdzie ;)
    powiem dziewczynom moze beda w schronie wczesniej to tez ją obcfocą, jest w takim miejscu ze nie da się jej pomylic z żadnym innym piesiem, zresztą ona jest jedyn, niepowtarzalna:p

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']no jest jamnikowata tylko, że normalnie rasowy jamnik jest 2 razy od niej mnijeszy0znaczy się chudszy...a ona taka masywna, jakiś zmutowany jamnik:loveu:[/quote]

Oj i to masakrycznie zmutowany :) z jamnika to ma tylko "niskopodłogowość". Niemniej jednak potrzebuje pomocy. Ja uwielbiam takie krótkie nożki psie :)

Posted

Kenia ma podobno ok 5 lat; podbiegała co parę minut do siatki i popiskiwaniem prosila o głaskanie, zaczepiała mnie łapką, róbowala sie przytulac. A potem odchodziła zawiedziona, ze je nie zabieram:-(
    Jest wielką pieszczochą, myslę, ze była w domu.
    W schronie jest ok. 2 lat:-(