Bura Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hello, byłam widziałam, aparat mi padł w połowie pudli duzych białych, ale coś tam mam więc będę wstawiać. Pudelino 'very promising' i ładny opis. Na bisy nie zostaliśmy. Foto do d....... robione zaraz przed wyjazdem, uklepałam mu włos na przedpiersiu, normalnie wygląda o niebo lepiej.... Ja z resztą też wyglądam jak upiór z przerębli.... ale jedno mnie cieszy... młody ma psychikę normalnie ruska!! Gniocy nie łamiocy!! Nic a nic się hali nie bał!! Od wejścia normalnie!!! Jak gdyby zawsze się w halach pokazywał.... porządny pies i tyle :) Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-09-26 Quote
Paula&Goofi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wielkie Gratulacje! :loveu::klacz::laola: Młody jest rewelacyjny, pięknie się prezentuje! :loveu::loveu: Quote
Bura Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Stawka dużych białych pies- baby Volzhskiy Talisman EGOR - w.o. pies - pośrednia Alexander Crystal Swan dosk, CAC EL DIABLO Lady Black Queen dosk pies - otwarta AMADEO Du Cristaux Glace's dosk, ?? pies - honorowa HUGO BOSS Marco Bohemica nb suka - młodzieży ARLEN Crystal Swan CAJC EWELINE GRACE Lady Black Queen, dosk suka - pośrednia AUDREY Crystal Swan CAC ELISSA Lady Black Queen dosk Suka - championów DANAE Lady Black Queen - BOB (chyba, lub Zw Słowacji chyba że mi cos się pokiciało) Gesmay's ZUNSHINE Jeśli ktoś ma wyniki to bardzo proszę mnie uświadomić, bo wystawiały chyba 4 osoby różne psy i nie dojdę kto co i gdzie wygrał. Te wyniki mogą być totalnie pokręcone... Bo Może to Alexander wygrał rasę... albo co?? Quote
Recommended Posts