ASA Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Stawka cdb z Leszna sedzia Hans Mulller ( prasident der FCI !!!!!) psy mlodziez My White Shark R.J Osanna doskonala zw. mlodziezy posrednia Ares Ling Thao - I doskonala res.cacib TYM SAMYM SKONCZYLISMY CHAMPIONA POLSKI !!!!!!! :chaos: :B-fly: :klacz: Atos Ling Thao - II doskonala championow Kubus Rozprowacz Osanna - doskonala cacib suki mlodziez Barakuda Espana Juhasz - nie przyjechala Mia Farrow R.J Osanna - doskonala zw.mlodziezy posrednia Blendi Ling Thao - doskonala res.cacib otwarta La Belle Osanna - nie przyjechala Little Queen Of Osanna - doskonala chamiony Karmen Last Laky's Girl Osanna - doskonala cacib zw.rasy Quote
Janusz45 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Aniu widząc Was pierwszy raz wiedziałem że tego dokonacie,jednakże nie wiedziałem kiedy to nastąpi i w jakim stylu.Jest mi niezmiernie miło w dniu dzisiejszym gratulować ARESOWI zdobycia Ch Pl w przepięknym stylu!!!! Życzę dalszych sukcesów wystawowych. :lol: :lol: :lol: Quote
ASA Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 No witamy! I dziekujemy!!!! U nas wielka impreza wszyscy sie bardzo ciesza......a nasz Aresik ma wszystko gdzies i dawno juz spi :evil: Quote
Recommended Posts