Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie, mam do oddania na bazarek dla Lorda, nowe spodnie jeansowe. Jeśłi to możliwe, niech zgłosi się ktoś komu mogłabym przesłać zdjęcia spodni, ale dopiero jutro wieczorem, lub w poniedziałek. Pozdrawiam :)

Posted

Spoko, grosz do grosza i jakoś się spłaci ten dług. Najgorsze jest to, że co wejdę na Dogo to znowu jakieś nowe tragedie... smutne życie mają te psiurki, które nie trafiają do takich domów jak te dogomaniackie, ehh

Posted

Dobra mam już swój komputer znowu w domu, ale nie moge zdjęć zlokalizować a miałam takie obrobione, gotowe do wystawienia na allegro, teraz pytanie: Czy mam jutro zrobic takie zwykłe na podłodze, czy lepiej na "modelu" i obrobić, moze wtedy na allegro wystawisz, tam wiecej osób, może wiecej za nie bedzie kasiory. Czekam na info

Posted

Fur do konca tyg dostaniesz jeszcze kase bazarkowa, niestety nadal nie mam wszystkich potwierdzen, ze doszlo, plus moja deklaracje za ten m-c bo nie zaplacilam totalnie zapomnialam, przypominaj mi prosze ;)
do Ciebie wysle, jak sie skonczy ten bazarek - kasa z iniego cala pojdzie na Lorda na Polke sa juz grosze potrzebne, takze za ksiazke mi nie wysylaj jakby co, wysle ja z chusta i torebkami

• 2 months later...
Posted

No, jesli tak, to miałam przyjemność poznać TEGO Lorda:) Fajna psina. Odwiedzałam tam moje i obdzielałam wszystkie ciasteczkami - może mnie pamięta? Postaram się tam skoczyć w najbliższych dniach, chociaż moje już wyjechały.
Emi, podała namiary na mnie? Gdyby było coś potrzebne, to proszę o info.