GameBoy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='furciaczek']Ide na wyrywanie w przyszlym tygodniu:evil_lol:[/quote] zabierz ze soba Polke:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='GameBoy']zabierz ze soba Polke:diabloti:[/quote] hahahaha jasne juz lece:evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='furciaczek']hahahaha jasne juz lece:evil_lol:[/quote] nie klopocz sie, ona moze do Ciebie doleciec :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ogłoszenia: Cane corso Lord szuka kochającego domu. Cane corso Lord szuka kochającego domu. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia oddam psa - Pies ok 5-6 letni, w stosunku do ludzi wielki pie Cane corso Lord szuka kochającego domu. / Psy > Pozostałe ogłoszenia drobne > ojej.pl Ogłoszenia Sprzedam - Cane corso Lord szuka kochającego domu. Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Cane corso Lord szuka kochającego domu. - Bezpłatne anonse i ogłoszenia. Cane corso Lord szuka kochającego domu., Sprzedam/Oddam zwierzaka : Zwierzęta - Ogłoszenia, kupno, sprzedaż, wynajem Cane corso Lord szuka kochającego domu. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Cane corso Lord szuka kochającego domu. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Cane corso Lord szuka kochaj�cego domu. - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Prev Cane corso Lord szuka kochającego domu. Ogłoszenie nr 2204 - Cane corso Lord szuka kochającego domu. - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl - Cane corso Lord szuka kochającego domu. Animalia.pl :: Ogłoszenia Cane corso Lord szuka kochającego domu. - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 agaciaa mam pare pytan: czy Ty się nudzisz? czy Ty dziś coś ćpałaś? czy Ty aby nie chcesz za to kasy? czy Ty jesteś tak bezinteresownie pomocna? czy Ty aż tak lubisz furciaczkową bądź GB ...bo mnie to oczywiste że nie:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Agaciaa powiedz co bralas, ja tez chce:multi: Naprawde dziekuje :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ale co Wy takie zdziwione, ja zawsze tak psiaki ogłaszałam :eviltong: tylko ostatnio miałam dość długą przerwę :cool3: Niki: ad1. Troszeczkę :lol: ad2. Herbatę z cytryną :cool3: ad3. Oczywiście, że chcę, 5zł od ogłoszenia, podać konto?:diabloti: ad4. Patrz wyżej ad5. Lubie, czy nie lubie, chciałam jakiegoś psiaka poogłaszać, szukać mi się nie chciało, ale u Alicji zobaczyłam linka do suni cc :cool3: ale tam mojej pomocy nie chcieli, to wyżyłam sie tu :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fajne masz sosoby na wyżycie się;) ja to jak chce się wyżyć to na męża ku:diabloti:wiam albo ide sobie pobiegać lub pojeździć na rowerze...ale można i tak, kiedyś może spróbuję:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie no, pomóc chciałam, a tylko tak moge :cool3: więc póki mam czas, to ogłaszam. Dobrze że na Emilce sie nie wyżywasz :diabloti: albo, co gorsza:eviltong:, na psach :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 na Emilce nie ma sensu bo mi odpłaci jak dorośnie na psach tez nie bardzo bo mi odpłacą szybciej niż Emi jedynie mąż mi pozostaje..on i tak juz ma ze mną przesrane to co mu za różnica:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):na Emilce nie ma sensu bo mi odpłaci jak dorośnie na psach tez nie bardzo bo mi odpłacą szybciej niż Emi jedynie mąż mi pozostaje..on i tak juz ma ze mną przesrane to co mu za różnica:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fur a moze byc mu jakies ladniejsze foty zrobic co? Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 GameBoy napisał(a):Fur a moze byc mu jakies ladniejsze foty zrobic co? Narazie niama jak:shake: A przydaloby sie bo na tych to on jakos tak...malo atrakcyjnie wyglada ehh Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 furciaczek napisał(a):Narazie niama jak:shake: A przydaloby sie bo na tych to on jakos tak...malo atrakcyjnie wyglada ehh no wlasnie tez mi sie tak wydaje, ze troche slabe sa, moze jak go przeniesiemy bedzie mozna cos zrobic Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 GameBoy napisał(a):no wlasnie tez mi sie tak wydaje, ze troche slabe sa, moze jak go przeniesiemy bedzie mozna cos zrobic A beda zdiecia nowe, Lordzio bedzie mial goscia 2-3 razy w tygodniu:cool3: Quote
GameBoy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 furciaczek napisał(a):A beda zdiecia nowe, Lordzio bedzie mial goscia 2-3 razy w tygodniu:cool3: swietnie, kto sie wybiera do chlopaka?:p Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 GameBoy napisał(a):swietnie, kto sie wybiera do chlopaka?:p Jego najwierniejsza fanka, Kago z FM:loveu: Quote
GameBoy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 furciaczek napisał(a):Jego najwierniejsza fanka, Kago z FM:loveu: moze sie nawet na jakies spaceki zalapie?:p Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 GameBoy napisał(a):moze sie nawet na jakies spaceki zalapie?:p A myslisz ze po co bedzie kobieta tam jezdzic:evil_lol::loveu: Quote
GameBoy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 furciaczek napisał(a):A myslisz ze po co bedzie kobieta tam jezdzic:evil_lol::loveu: roznie to bywa :eviltong: Quote
eloonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 świetnie, że będzie miał gościa i spacerki :) szkoda, że ja mam tak daleko :-( Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 eloonia napisał(a):świetnie, że będzie miał gościa i spacerki :) szkoda, że ja mam tak daleko :-( W hotelu w Poznaniu mamy innego CCta jak cos:evil_lol: I dziewczyny szukaja wolontariuszy do pomocy w Poznanskim schronie:p Quote
Recommended Posts