Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia i Barni']Takich ogłoszeń jest mnóstwo :-([/quote]

wiem Basiu.....

nie wiem czy był juz taki temat na dogo, jeżeli nie można by tutaj pokazywać pseudohodowle, które nawet sie nie kryją w jakich warunkach wegetują ich zwierzęta:roll:

Urząd Skarbowy ma takie pole do popisu:p

Posted

Boże, obejrzałam tylko bokserki. Ta jedna fotka to wygląda jak by koleś się odganiał od nich łopatą.. I tekst, że będą się gonić za 3 tygodnie :shake:

Może dać to do Bokserów w Potrzebie? Masakra.

Posted

[quote name='gunia']Boże, obejrzałam tylko bokserki. Ta jedna fotka to wygląda jak by koleś się odganiał od nich łopatą.. I tekst, że będą się gonić za 3 tygodnie :shake:

Może dać to do Bokserów w Potrzebie? Masakra.

Ginia - jeżeli możesz to wrzuć proszę na boksery;)

• 2 weeks later...
Posted

Pseudohodowli, w których bez opamiętania rozmnaza się psy jest cała masa. Jeżeli nie będzie się o tym pisać, pokazywać, proceder będzie w rozkwicie. Z woj łodzkiego z samej gratki i allegro można wyłapać kilka takich "fabryczek"...ile jest ich w rzeczywistości?? Tego chyba nikt nie jest w stanie określić...:( Piszcie o wszystkim co was niepokoi. Dogo często jest źródłem, z którego korzystają organizacje ...i media:)

• 3 weeks later...
Posted

Mamusia -5,5 kg, lat 4
Tatuś- 3,5kg, lat 5
- pod względem wielkości tez rekordzistka ta yorczka:cool3:
Biedna suka tyle szczeniaków potrafi nieźle wymęczyć sukę dużej rasy, a co dopiero york:placz:

• 2 weeks later...
Posted

Po co komu on pisze, ze "suczki mocny kosciec i mocne katowanie" :/ grrrr co za debil!! Nie mozna jakos zlikwidowac tych aukcji?? Napisac do admin. Np z pretensja,ze przedmiot aukcji sie nie zgadza bo rod nie maja i to nie onki..??

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ata']kolejny p....b może Nam zapakować i wysłać świnki morskie.... o zgrozo :angryy: hmm a może ze mną jest coś nie tak , może jestem 100 lat za murzynami....

Świnka morska,Świnki morskie Rozetkowe Samiczki;-) wysyłka..

akurat owszem, to nic strasznego. o ile rzeczywiście ktoś nie jest kretynem i wie jak to zrobić.
zwierzaka można wysłać pociągiem lub pks'em bez żadnych szkód, w odpowiednim transporterze, z zapewnioną wodą, ściółką. normalna sprawa.

np. przy myszoskoczkach to bardzo popularny, a wcale nie zły, sposób. nie zawsze w końcu można przejechać pół polski po zwierzaka.

Posted

jamniki schodzą Panu "na pniu" nawet z Niemiec ma zamówienia... handelek kwitnie
suczka znów w ciąży. W marcu kolejny miot, ale wyraźnie ma już następczynię, bo tą z ogłoszenia (ciemniejsza) facet chce oddać w dobre ręce....

• 3 weeks later...