Szarotka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gacus wyadoptowany w tempie ekspresowym :):) Nie wiem kto w tym palce maczal, ale ma sie to reke :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
anawa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dynia napisał(a):Gacuś znalazł swoją kochającą rodzinkę :multi: wyjechał dzisiaj do Giżycka , będzie miał sporo terenu do pilnowania :lol: i super Pana , Panią i Wisienkę - koleżankę :multi: Brzmi świetnie :lol: Słodkiego życia Gacku :bye: Quote
kamilawa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :multi::multi::multi: powodzenia 'maluszku' !!! :lol: Quote
choleraa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gratulacje, bardzo milo dostawac takie wiadomosci:multi: Powodzenia i duuuuuzo szczescia:p Quote
basia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;) Quote
agata-air Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Gratluje! Dziewczyny jesteście wspaniałe! Quote
kamilawa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tylko zmieńcie tego 'byka' w temacie :evil_lol: Quote
Camara Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 kamilawa napisał(a):Tylko zmieńcie tego 'byka' w temacie :evil_lol: poprawione :diabloti: Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kamilawa napisał(a):Tylko zmieńcie tego 'byka' w temacie :evil_lol: Byka w temacie nie widzialam, a bialy byk pojechal do domu :):) Quote
choleraa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Napiszcie czasami co u niego slychac, jakies fotki moze nowa rodzinka przesle.. byloby super..:p Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 choleraa napisał(a):Napiszcie czasami co u niego slychac, jakies fotki moze nowa rodzinka przesle.. byloby super..:p Tez mam taka nadzieje :):) Quote
akrim Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 oby żyło Ci się Gacusiu na Mazurach dłuuugo , zdrowo i szczęśliwie:loveu: a nam pozostał do uregulowania dług u jamora i transport - ale nie martw się z bazarków wystarczy:p Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wiesci od Gacka :):) "Z gorszych wiadomości - Gackowi bardzo powiększyła się narośl na łapie, kuleje i nie chce chodzić. Niestety nie ma na co czekać i psina musi pod nóż. Pani Marysia ma się jutro umówić z wetem. Wet ma rozważyć czy przy okazji zrobić kastrację. W najbliższych dniach się wyjaśni. Co do zabiegu korekty oczu - zobaczymy co dalej. Już w ostatniej rozmowie z Jamorem, tenże twierdził, że Gackowi oczy się naprawiły Pani Marysia takze twierdzi, ze oczy nie wyglądają na chore - nie łzawią, nie ropieją. Nie wiem, być może pies jest odżywiony, gałka oczna jest bardziej wypukła i rzęsy nie drażnią oka. Ale to moje gdybanie. Teraz oglądnie go wet i coś zdecyduje. A poza tym - Gacek nie lubi deszczu i wiatru. Nie lubi też być w domu, ale z dwojga złego lepiej taką pogodę przeczekać w łazience Sam sobie takie rozwiązanie wybrał i potrafi to powiedzieć swoim państwu Z budy korzysta... w dobrą pogodę. Z Wiśnią coraz lepiej się dogaduje, tzn nigdy nie było scysji, ale nie było też wielkiej miłości. Teraz jest miła tolerancja, bo Wiśni przechodzi foch." Tyle wiem :):) Quote
choleraa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no to super;) ehh, te psie widzimisie.. To samo moja Sasza, ostatnio spadl pierwszy snieg u nas i musialam ciagnac ja z klatki na dwor na sile.. zobaczyla i w tyl zwrot:evil_lol: Myslalam, ze takie psiska jak Gacek nie boja sie niepogody..:p Lapka sie wyleczy, najwazniejsze, ze teraz jest kochany, reszta jakos sie ulozy:p Quote
anawa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Eeee tam......... w łazience.......... powinien wybrać łóżko :evil_lol: Quote
akrim Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a moja podhalanka łazienki nie lubi:eviltong: woli tam nie wchodzić, bo tam czasami jest torturowana - tzn. kąpana:evil_lol: Gacek nie ma jeszcze takich skojarzeń to i lubi łazienkę. Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Moze Gacek lubi czysta wode prosto z kranu :):) Quote
anawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pomoc pilnie potrzebna :placz:: PSI DRAMAT wyniszczone psychicznie i fizycznie BŁAGAMY O DEKLARACJE na dt - Strona 5 - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts