Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynia napisał(a):
Gacuś znalazł swoją kochającą rodzinkę :multi: wyjechał dzisiaj do Giżycka , będzie miał sporo terenu do pilnowania :lol: i super Pana , Panią i Wisienkę - koleżankę :multi:

Brzmi świetnie :lol:
Słodkiego życia Gacku :bye:

Posted

oby żyło Ci się Gacusiu na Mazurach dłuuugo , zdrowo i szczęśliwie:loveu:

a nam pozostał do uregulowania dług u jamora i transport - ale nie martw się z bazarków wystarczy:p

• 2 weeks later...
Posted

Wiesci od Gacka :):)

"Z gorszych wiadomości - Gackowi bardzo powiększyła się narośl na łapie, kuleje i nie chce chodzić. Niestety nie ma na co czekać i psina musi pod nóż. Pani Marysia ma się jutro umówić z wetem. Wet ma rozważyć czy przy okazji zrobić kastrację. W najbliższych dniach się wyjaśni.
Co do zabiegu korekty oczu - zobaczymy co dalej. Już w ostatniej rozmowie z Jamorem, tenże twierdził, że Gackowi oczy się naprawiły Pani Marysia takze twierdzi, ze oczy nie wyglądają na chore - nie łzawią, nie ropieją. Nie wiem, być może pies jest odżywiony, gałka oczna jest bardziej wypukła i rzęsy nie drażnią oka. Ale to moje gdybanie. Teraz oglądnie go wet i coś zdecyduje.

A poza tym - Gacek nie lubi deszczu i wiatru. Nie lubi też być w domu, ale z dwojga złego lepiej taką pogodę przeczekać w łazience
Sam sobie takie rozwiązanie wybrał i potrafi to powiedzieć swoim państwu Z budy korzysta... w dobrą pogodę.
Z Wiśnią coraz lepiej się dogaduje, tzn nigdy nie było scysji, ale nie było też wielkiej miłości. Teraz jest miła tolerancja, bo Wiśni przechodzi foch."

Tyle wiem :):)

Posted

no to super;)
ehh, te psie widzimisie.. To samo moja Sasza, ostatnio spadl pierwszy snieg u nas i musialam ciagnac ja z klatki na dwor na sile.. zobaczyla i w tyl zwrot:evil_lol:
Myslalam, ze takie psiska jak Gacek nie boja sie niepogody..:p
Lapka sie wyleczy, najwazniejsze, ze teraz jest kochany, reszta jakos sie ulozy:p

Posted

a moja podhalanka łazienki nie lubi:eviltong: woli tam nie wchodzić, bo tam czasami jest torturowana - tzn. kąpana:evil_lol: Gacek nie ma jeszcze takich skojarzeń to i lubi łazienkę.