Szarotka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witaj Gacusiu :):) napisz co slychac :):) Quote
Szarotka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No to Gacus teraz muszle juz zlezc z dogo, bo praca czeka, masz pozdrowienia od Mayi, ktora spi z tylu za moim krzeslem :):) Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witaj Gacus, tlumow to ja tu nie widze :roll::roll:, ale my z Maya i kotami cie odwiedzamy :loveu::loveu::loveu: Quote
basia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Hej, Gacek! Jak tam nasz haszczak Lando się spisuje? Pewnie szaleliście razem na śniegu, co? ;) Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 basia napisał(a):Hej, Gacek! Jak tam nasz haszczak Lando się spisuje? Pewnie szaleliście razem na śniegu, co? ;) Podhalany tez bardzo lubia zime. Moja to by w sniegu lezala caly dzien :):) Quote
basia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Podhalany tez bardzo lubia zime. Moja to by w sniegu lezala caly dzien Przecież wiem - też mam podhalana ;) Ostatnio jak nas zasypało to nie do końca wiedziałam czy bardziej się cieszą husky czy podhalanka :p Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 basia napisał(a):Przecież wiem - też mam podhalana ;) Ostatnio jak nas zasypało to nie do końca wiedziałam czy bardziej się cieszą husky czy podhalanka :p Katia co udajesz Basie :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Hahaha.. ;) Na dogo jestem od tak dawna, że wtedy nie śniłam nawet o tym, że będę miała Katię, od której pożycze sobie nicka. Poza dogo i forum zaprzęgowców praktycznie wszędzie jestem katia, nawet na skype :p Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No tak twarzy wydawala mi sie znajoma :):) A tak prawde powiedziawszy to wszyscy sie od Gacka stracili. :roll::roll::roll: Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 basia napisał(a):Może nie stracili ino zaspali .. :roll: Zajeli sie obrona przyczulka na forum podhalana :):) no i moze teraz zbieraja sily :):) Quote
anawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Spokojnie, wszyscy są i spokojnie sobie obserwują :razz: Quote
Szarotka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 anawa napisał(a):Spokojnie, wszyscy są i spokojnie sobie obserwują :razz: To milo, bo myslalam, ze zostalam sama na szancach :):):razz::razz:;);) Quote
basia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Czy u Was też tak paskudnie jak u mnie? Mróz, deszcz i ... eee.. paskudnie po prostu :roll: Quote
anawa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Na Mazowszu też pochmurno i szaro ale jutro ma się wszędzie pogoda poprawić :p Quote
Szarotka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A u mnie piekne slonce, w miare zimno, ale slonce jest piekne i jakos tak, ze tlumy ptakow wokol ogorodu. Wczoraj wkopywalam cebulki i tam gdzie byla swierza ziema to zatrzesienie a i tez na drzewie przed domem pelno. Rozne takie, male fincze i widzialam dzieciola i wogole same takie ladne i kolorowe:loveu::loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3::multi::multi: Quote
basia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A ja dziś znalazłam dwa padnięte ptaki :shake: Nie rozpoznałam gatunków ale tak mi się przykro zrobiło, bo ja w sumie to lubie zimę ale jak pomyśle, że zwierzęta cierpią i umierają przez nią, to mi jakoś nie halo .. :-( Quote
choleraa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Do mnie jeszcze zima nie dotarla, ale za to jesien pelna para, pieknie jest.. Watpie zreszta, czy oprocz pluchy bedzie u nas jakas zima, skonczy sie jak co roku: dzien sniegu, tydzien blota.. Quote
Szarotka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witaj Gacus, sorry za nie przyjscie do rana, ale musialam najpierw z Maya a potem tak wogole :):) Pogoda u nas nadal piekna. Gacus trzymaj sie i pozdrow kolegow :):) Quote
Szarotka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Gacus powiedz Jamorowi, ze tobie sie tez troche sniegu nalezy :):) owczarki tez lubia :):) Quote
agata-air Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To wlepiam sobie gacusia w podpis...choć tyle. Quote
Szarotka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gacus zagladamy z Maya, ktora wlasnie wyjadla Szarotce :):) cwaniara :) Quote
basia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Szarotka']Gacus zagladamy z Maya, ktora wlasnie wyjadla Szarotce :):) cwaniara :) O rany, a ja przeczytałam SZARLOTCE i aż mi się jej zachciało :eviltong: Chyba sobie dziś upiekę. Posłałabym Gackowi ale pewno nie będzie mu smakować :p Quote
Dynia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gacuś znalazł swoją kochającą rodzinkę :multi: wyjechał dzisiaj do Giżycka , będzie miał sporo terenu do pilnowania :lol: i super Pana , Panią i Wisienkę - koleżankę :multi: Quote
Recommended Posts