Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia napisał(a):
Hej, Gacek! Jak tam nasz haszczak Lando się spisuje? Pewnie szaleliście razem na śniegu, co? ;)

Podhalany tez bardzo lubia zime. Moja to by w sniegu lezala caly dzien :):)

Posted

Podhalany tez bardzo lubia zime. Moja to by w sniegu lezala caly dzien

Przecież wiem - też mam podhalana ;)
Ostatnio jak nas zasypało to nie do końca wiedziałam czy bardziej się cieszą husky czy podhalanka :p

Posted

basia napisał(a):
Przecież wiem - też mam podhalana ;)
Ostatnio jak nas zasypało to nie do końca wiedziałam czy bardziej się cieszą husky czy podhalanka :p

Katia co udajesz Basie :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahaha.. ;)
Na dogo jestem od tak dawna, że wtedy nie śniłam nawet o tym, że będę miała Katię, od której pożycze sobie nicka. Poza dogo i forum zaprzęgowców praktycznie wszędzie jestem katia, nawet na skype :p

Posted

A u mnie piekne slonce, w miare zimno, ale slonce jest piekne i jakos tak, ze tlumy ptakow wokol ogorodu. Wczoraj wkopywalam cebulki i tam gdzie byla swierza ziema to zatrzesienie a i tez na drzewie przed domem pelno.
Rozne takie, male fincze i widzialam dzieciola i wogole same takie ladne i kolorowe:loveu::loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3::multi::multi:

Posted

A ja dziś znalazłam dwa padnięte ptaki :shake: Nie rozpoznałam gatunków ale tak mi się przykro zrobiło, bo ja w sumie to lubie zimę ale jak pomyśle, że zwierzęta cierpią i umierają przez nią, to mi jakoś nie halo .. :-(

Posted

Do mnie jeszcze zima nie dotarla, ale za to jesien pelna para, pieknie jest..
Watpie zreszta, czy oprocz pluchy bedzie u nas jakas zima, skonczy sie jak co roku: dzien sniegu, tydzien blota..

Posted

[quote name='Szarotka']Gacus zagladamy z Maya, ktora wlasnie wyjadla Szarotce :):) cwaniara :)
O rany, a ja przeczytałam SZARLOTCE i aż mi się jej zachciało :eviltong: Chyba sobie dziś upiekę.
Posłałabym Gackowi ale pewno nie będzie mu smakować :p

Posted

Gacuś znalazł swoją kochającą rodzinkę :multi: wyjechał dzisiaj do Giżycka , będzie miał sporo terenu do pilnowania :lol: i super Pana , Panią i Wisienkę - koleżankę :multi: