Szarotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jak chodzi o podlinkowanie banerkow to jest zadanie dosyc niesamowite :):) Quote
SARA.dierra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 podnoszę ps.szarotka nie wiem ale chyba masz za dużo tego i mogą ci wszystko usunąć - ale moge się mylić Quote
SARA.dierra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 acha jeszcze jedno - sniadanko dla gacusia : prosze się częstować - smutne to to i brzydkie ale takie mam myśli w związku z ta sprawą ........ Quote
Szarotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Banerki moga byc 100x500 z tego co wyczytalam, wiec mysle, ze sie mieszcze :):) Z linkami dalej mam troche nie tak, ale bede to jutro usprawniac :):) Quote
mojamisia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gacuś trzymaj się:loveu:Nastąpiło pospolite ruszenie w Twojej sprawie-damy radę!:loveu: Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Prosimy tez o pomoc benkowi moskiewskiemu (:razz:), który walczy o hotel u Jamora. Zajrzyjcie proszę cioteczki, wujkowie.... http://www.dogomania.pl/forum/f1155/zabija-mnie-bez-pomocy-typ-moskiewski-strozujacy-konieczna-pomoc-144669/ Quote
Szarotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gacus ludzie domki dla Ciebie wyprzdawaja :):) Quote
anawa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szarotka, co zrobiłaś z tym pięknym banerkiem Gacka? :mad: Teraz mi się jakieś widelce pokazują....... :evil_lol: Quote
SARA.dierra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol:zapraszam:smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: na bazarki Gackowe Quote
Szarotka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 anawa napisał(a):Szarotka, co zrobiłaś z tym pięknym banerkiem Gacka? :mad: Teraz mi się jakieś widelce pokazują....... :evil_lol: Widelce to bazarek :):) a Gacusia banerek dalej jest. Ogolnie z tymi banerkami i linkami to jest discoteka :):) Quote
anawa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szarotka napisał(a):Widelce to bazarek :):) a Gacusia banerek dalej jest. Ogolnie z tymi banerkami i linkami to jest discoteka :):) Zauważyłam :evil_lol: Muszę poszukać Gacka, bo jednak jest ładniejszy, niż te widelce :diabloti: Quote
Szarotka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 anawa napisał(a):Zauważyłam :evil_lol: Muszę poszukać Gacka, bo jednak jest ładniejszy, niż te widelce :diabloti: Widelce moglabys sobie zafundowac i Gacek by sie ucieszyl. Ma noge do naprawy i oczka tez trzeba wyleczyc. :cool3: Quote
anawa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szarotka napisał(a):Widelce moglabys sobie zafundowac i Gacek by sie ucieszyl. Ma noge do naprawy i oczka tez trzeba wyleczyc. :cool3: Widelce mi nie potrzebne ale pomyślę, jak mogę Gacka inaczej uszczęśliwić :lol: Quote
mojamisia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A ja przyszłam Gacusiowi dobrej nocki życzyć:loveu: Quote
akrim Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szarotka napisał(a):Widelce to bazarek :):) a Gacusia banerek dalej jest. Ogolnie z tymi banerkami i linkami to jest discoteka :):) Szarotko masz dwa razy widelce a Gacusia ni ma....:placz: ooooo ja też.......... Ciekawe co u niego? Muszę jeszcze na wątek jamora polecieć.... Quote
Szarotka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 akrim napisał(a):Szarotko masz dwa razy widelce a Gacusia ni ma....:placz: ooooo ja też.......... Ciekawe co u niego? Muszę jeszcze na wątek jamora polecieć.... Mowie Ci z tym linkami to mozna szalu dostac. Wczoraj spedzilam chyba ze 2 godziny i dalej robia co chca :):) Quote
Szarotka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Poza tym jak ja klikne na Gacusia to ide na jego watek ?? to teraz juz nic nie rozumiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
anawa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szarotka napisał(a):Poza tym jak ja klikne na Gacusia to ide na jego watek ?? to teraz juz nic nie rozumiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Właśnie o to chodzi...... gorzej, jak klikniesz na Gacka a pokaże się wątek Kojota :evil_lol: Quote
akrim Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Pliszka napisał(a):Piękny psiak :loveu::loveu::loveu: Piękny to on dopiero będzie :lol: narazie jest...ładniutki Quote
anawa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Widziałam dziś Gacka, jest w dobrej kondycji, szczeka, żywy i aktywny. Dostał parówkę i............. było za mało.........:eviltong: Quote
Szarotka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 anawa napisał(a):Widziałam dziś Gacka, jest w dobrej kondycji, szczeka, żywy i aktywny. Dostał parówkę i............. było za mało.........:eviltong: Och to swietnie, ze odwiedzilas Gacusia. On byl strasznie apatyczny jak przyjechal. Teraz trzeba go wyleczyc i bedzie jak szostka :):) Quote
anawa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 To fajny piesek, żadnej apatii, tylko przynieś parówki :evil_lol: Quote
Camara Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 anawa napisał(a):Widziałam dziś Gacka, jest w dobrej kondycji, szczeka, żywy i aktywny. Dostał parówkę i............. było za mało.........:eviltong: anawa, wstydziłabyś się :roll: z jedną parówką do takiego dużego Gacka :crazyeye: jeden... kilogram, to bybyło akurat :p :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts