Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Caragh']Prosze, podlinkowany :)

Och wielkie dzieki :):), jak Ci sie to udalo ??
Ja sie mecze i mecze i nic. Niby robie co sie powinno, a nie wychodzi, mozesz mi napsiac jak to zrobilas ???

Posted

Dzieki za tlumaczenie, nie bardzo rozumiem skad ten skrot i wogole to musze na chwile sie zrelaksowac, bo juz mi wszystko przestalo dzialac, Kojot idzie do Gacka, Gacek nie idzie dalej nigdzie i ogolnie to linkowanie w moim programie nie che dzialac. Chcialabym sie nauczyc, zeby moc to samej robic.
Narazie musze odpuscic bo dostane krecka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to mamy nowy problem :shake:
Dziś Beata była z Gackiem na wizycie kontrolnej u weta. Stan zapalny ustąpił, można zakończyć podawanie antybiotyku.

Ale oczy Gacka to nie tylko zapalenie spojówek :cool1:
Gacek ma entropie na obu oczach i wymaga korekty powiek.
A na łapie jest narośli - ziarniniak (o ile dobrze zrozumiałam)
Do obu zabiegów musi nabrać formy, ponieważ jest drastycznie zachudzony - czyli za minimum 3 tygodnie.

mam doła :shake:

Posted

[quote name='mojamisia']Camara,głowa do góry!Damy radę-forsę się uzbiera,byle Gacek dał radę![/quote]

Wszystko bedzie cool :):)
Gorzej, ze te linki dalej nie chca dzialac:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Szarotka']Wszystko bedzie cool :):)
Gorzej, ze te linki dalej nie chca dzialac:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:[/quote]

Szarotka, nic prostszego: skasuj baner ze swojego podpisu i skopiuj ten z postu Caragh. Ja tak zrobiłam i wszystko działa :razz:

Posted

[quote name='Caragh']A wklejalas do sygnaturki jak? Klikajac na "Cytuj" w poscie z podlinkowanym bannerkiem?[/quote]

Co to ja juz nie wyprawialam z tymi banerkami to lepiej nie mowic, dobrze, ze jestem spokojna z natury. Juz dzisiaj sobie dam siana, bo musze z Maya wreszcie wyjsc na spacer. Zaczne od jutra. Dzieki za rady. Biedny Gacek chory :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Caragh']A wklejalas do sygnaturki jak? Klikajac na "Cytuj" w poscie z podlinkowanym bannerkiem?[/quote]
Probuje zrozumiec to co napisalas?? jak mozna klikac na cytuj hm ??
Ja mam pol po polsku a pol po angielsku i moze stad mam takie cyrki :):)

Posted

[quote name='"Szarotka"']Probuje zrozumiec to co napisalas?? jak mozna klikac na cytuj hm ??
Ja mam pol po polsku a pol po angielsku i moze stad mam takie cyrki [/QUOTE]
Chodzilo mi o to, ze klikasz na ikonke 'cytuj' przy moim poscie, gdzie jest podlinkowany bannerek, tak jak normalnie tez cytujesz czyjes wypowiedzi, gdy odpowiadasz na jego posta. Kiedy otworzy Ci sie "Odpowiedz na ten temat" kopiujesz kod, ktory sie pojawia w cytacie od url do /url calusienkie :)

Posted

No Gacek dziala, ale nie bylo tak jak mowilas, bo u mnie wcale przy cytowaniu nie pokazuje sie kod tylko zdjecie. Skopiowalam i przeszlo z linkiem.
Jeszcze mi tylko pozostal biedny Kojot, ktory tez idzie do watku Gacka :razz::razz:;);)

Posted

Szarotka napisał(a):
No Gacek dziala, ale nie bylo tak jak mowilas, bo u mnie wcale przy cytowaniu nie pokazuje sie kod tylko zdjecie. Skopiowalam i przeszlo z linkiem.
Jeszcze mi tylko pozostal biedny Kojot, ktory tez idzie do watku Gacka :razz::razz:;);)

No w końcu są w tym samym hoteliku więc adres i tak ten sam :evil_lol:

Posted

agata-air napisał(a):
Camra dopiero trafiłam na wątek.

Dziękujemy Ci, ze postanowiłaś pomóc Gacorkowi. Trzymam kciuki, niestety finansowo leżę, nic nie jestem w stanie pomóc.

Wsparcie duchowe tez sie liczy :):)

Posted

Dynia napisał(a):
hehehe , ja bym nie dała rady tak go na rączkach targać :evil_lol:

a on ma przytyć
Gacek oczywiście
ciekawe czy Jamor chodzi na siłownię :evil_lol: