Ramona Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No własnie w której wesji Maiamka mi sie podoba a no w jednej i drugiej z nich poniewaz kazda ma cos w sobie :loveu: no ale to urok samej Maiamki ;) Quote
Visenna Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kolejna wizyta Lokiego u fryzjera. Tym razem zdecydowałam się na krótko na kłodzie bo idę do szpitala i nie bedzie komu latać z psem na wizyty, ogonek na lewka, no i obcięliśmy firankę na brzuszku, bo sobie ją obsikiwał i nie pachniało to zbytnio ;) Quote
Pegaza Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ładnie mu w tej fryzurce nawet bez tej firanki:p Quote
Mona4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A tak wyglondal http://img293.imageshack.us/img293/646/pa102437mc5.jpg Quote
Kasia&Max Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja to jak zawsze : jak w potrzebie to do Dogomanii i do Dogomaniaków:) słuchajcie podcięłam Maxa na grzbiecie, podcięłam jego firankę i łapki, nawet ogonek, ale główki się boję...spójrzcie na zdjęcie poniżej i doradźcie mi proszę czy podciąć Maxa na główce, czy może niech mu rośnie ta "kozia bródka":) a jeśli podciąć to w których miejscach? Z góry dziękujemy za pomoc. Pozdrawiamy! Quote
chemicalo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kasia&Max - wydaje mi się, że tak z 1 cm tej bródki ;] Ja chyba pójdę ze Scoobym do fryzjera. Te włoski zaczęły mu tak brzydko odrastać, że wygląda jak siedem nieszcześć :shake: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Visenna: Super fryzurka, i nie az za krotko na grzbiecie zeby nie odmarzlo stworzenie:lol: Quote
Neva Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Koniecznie podciąć ta bródkę i uważam że zdecydowanie lepiej będzie wygladał bez kitki, w fryzurce na chłopaka Quote
tigrunia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Neva napisał(a):Koniecznie podciąć ta bródkę i uważam że zdecydowanie lepiej będzie wygladał bez kitki, w fryzurce na chłopaka Też mi się tak wydaje Quote
Patikujek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Też tak myslę ponieważ ma on bardzo szczuplutki i drobniutki pyszczek:) Quote
Kasia&Max Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 O co to to nie, kucyka nie zetniemy. Quote
Kasia&Max Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Za długo czekałam na kucyka by go teraz ścinać, zrozumcie mnie...tym bardziej, że Max ma kręcone włoski i bardzo wolno mu odrastają... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia&Max napisał(a):O co to to nie, kucyka nie zetniemy. Hihi weto :lol: Quote
danani Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A my próbujemy zapuszczać :razz: ale jest ogólny protest przeciwko spince, więc nie wiem co z tego wyjdzie:lol: Quote
Visenna Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Visenna: Super fryzurka, i nie az za krotko na grzbiecie zeby nie odmarzlo stworzenie Dzieki :) ale mały nie jest z tych marznących na szczęście, a do tego ma super czerwoną kurtałę :) Quote
Neva Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Kasia&Max']O co to to nie, kucyka nie zetniemy. :loveu::loveu::loveu: Dobra , dobra , tylko choć uczesz mu ten kucyk prawidlowo. Znaczy weż te wloski od kącikow oczu do kitki, wtedy kitka bedzie pelniejsza i zmieni się wyraz pyszcza na zancznie korzystniejszy Ot coś tak Quote
Neva Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Juz troche wyzłaca sie jemu ta glowa, teraz ma 10 miesiecy, ma zdjeicu wyzej mial 6 miesiecy Quote
Upiór Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Neva']:loveu::loveu::loveu: Ot coś tak jaki piękny :loveu: bardzo ladny kolor :cool1: Quote
moon_light Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Neva napisał(a):Taki smoluszek , podoba sie Tobie?:loveu: Mi się podoba :loveu::loveu::loveu: Quote
Upiór Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Neva napisał(a):Taki smoluszek , podoba sie Tobie?:loveu: bardzo :loveu: on jest podobny do mojej Jeannie :cool3: tylko ze ona nie ma tak ciemnej glowki, chociaz ja zawsze marzylam, ale ona wciaz po troche ciemnieje, wiec mam jeszcze nadzieje :) tez lubie takie ciemno zlote, takie jak opisuje standard, w kolorze swiecy :loveu: Quote
Recommended Posts