Megula Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Atlas klej okej:diabloti: Haha, no :grins: :grins: :grins: Quote
Magda Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ROZI napisał(a):Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol: madziasto4 napisał(a):W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol: Prawda! Może jeszcze kiedyś się pomyśli, co Magdaleno?:razz: Megula napisał(a): Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol: Ja też nie umiałam... to było straszne przeżycie, ale zrobiłam to:cool1: Zastanawiam się tylko jak ta grzywa będzie pasować do zimowej długiej fryzury. Może ją zapuszczę i powrócę na chwilę do kitki:roll: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']Madzia, u nas jest jeden yorkuś z włoskami do ziemi i bez kitki, słodko wygląda.... no ale on ma wygolony grzbiecik, włoski tak na oko 3 cm. ja rozpaczam za moim kucorkiem :placz: Ja chyba też :placz: BE co myśmy zrobiły! Quote
danani Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A my od zawsze grzywka ( teraz jest nawet trochę krótsza ) i długi płaszczyk - coraz dłuższy :lol: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Madzia, Atka, już widzę oczyma wyobraźni jak Anusia mówi 'A nie mówiłam?...:lol: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 PositiveThought napisał(a):MADZIA! łączmy się w bólu :placz: jestem głupia, głupia, głupia! na moje oko to teraz z 3 miesiące :placz: DO DOGOMANIAKÓW: nigdy nie obcinajcie kucorka, jeśli Wasz yorkuś już ją miał :placz: Łączę się!:placz::placz: Miki ma za delikatny włos i nie układa sie tak jak u danani... Zresztą ja go lubię z kiteczką:loveu: Atka akcja: Zapuszczamy grzywy:ylsuper: madziasto4 napisał(a):Madzia, Atka, już widzę oczyma wyobraźni jak Anusia mówi 'A nie mówiłam?...:lol: Ciiiii!:mad: Quote
nane Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']Aidi ma przedziałek na środku jak jakiś kretyn, bo na boku się nie trzyma. oj tak... a co do Anusi to ja sobie z nią porozmawiam :mad: :turn-l::turn-l::turn-l: na pocieszenie Ambry kucorek obcięta była przed wakacjami :cool1: Quote
Visenna Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='danani']A my od zawsze grzywka ( teraz jest nawet trochę krótsza ) i długi płaszczyk - coraz dłuższy :lol: CUUUDNY!!!!:loveu: :loveu: Quote
danani Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']Aidi ma przedziałek na środku jak jakiś kretyn, bo na boku się nie trzyma. no co Ty opowiadasz :mad: zobacz, jaki on tu ( i nie tylko) śliczny - mnie się bardzo podoba :loveu: http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/sierpien/tn_PICT2267.jpg Quote
Kasia_zg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cudna kitusia Ambry:loveu: i przesliczna fryzurka Iwanka:loveu: Dziewczynki ja też od dwóch miesięcy ubolewam nad stratą kucorka...miał zostać a pani fryzierka zadecydowała po swojemu i teraz czekam i czekam i pewnie długo sie jeszcze nie doczekam az Matrixowa grzywka odrośnie ehhh Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kasiu Mati wygląda ślicznie z grzyweczką:loveu: Ma taki gruby włos i sterczy sobie. Chyba już wszyscy Tobie mówili, że do pyszczka mu z nią:p Quote
Guest Agata_B Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Teraz kazdy kto obetnie sz.p kucorka będzie płacił grzywnę :evil_lol: :p Quote
madziasto4 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Noddulku mój kochany, jak Cię ciocia dawno nie widziała :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 PositiveThought napisał(a):aaa :mdleje: Noddy! To znaczy? :razz::roll: Quote
edi,feti,gusia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Moja Rybka tez była u fryzjera :-) Piekną fryzurke wyczarowala dla niej Madzia z hodowli Droghida.Dziekujemy Madziu:loveu: Dla przypomnienia Miamka w długich włoskach i mały rozbujnik obstrzyżony na łysolka prawie:diabloti: i Miamka obecnie :-) Quote
danani Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jaka śliczna :loveu: :loveu: :loveu: w obu wersjach ale chyba wolę długowłosą :lol: Quote
Kasia_zg Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Urocza z niej paniennka...ślicznie jej i w obu fryzurkach ale po obcieciu to niesamowita przemiana :) Quote
Megula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ale wielka roznica w wygladzie pyszczka :loveu: W obu fryzurkach wyglada bardzo uroczo :loveu: Po obcieciu wyglada na bardziej usmiechnieta. A czy Miamce wloski szybko odrastaja? :) Quote
Kincia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 O jejuniu :crazyeye::crazyeye: Boska psinka w oby fryzurkach jej slicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie szkoda ci bylo wlosa :cool3:? Quote
edi,feti,gusia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Miamka cieszy sie w fryzurki bardzo,biega,skacze jak szalona(wczesniej tez szalała ale teraz jak biega to az ma tylkie nogi cały czas w górze :-) )Nie wiem jak beda Jej rosły włoski,bo ma 3 lata a to dopiero pierwsze sciacie,wczesniej chodziła w papilotach i miała zawsze długasne włosy.Mam nadzieje ze szybko Jej urosną,bo lubie Ja w długich włosach. Pinczerek-Jacky! Czy było mi szkoda włosa?i to jak :-( ale chciałam zeby było Jej wygodnie,bo własnie planujemy pierwsze szcezniaczki i chyba lepiej i wygodniej Jej bedzie z takimi włoskami przy porodzie i potem w wychowywaniu pociech.A zaraz potem zapuszczamy włosek na nowo,mam nadzieje ze na przyszłe wakacje bedzie juz go troche :-) Quote
Ramona Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ślicznotka z tej Miamki a jak miała krótszy włosek to taki widac urwipołeć z niej :lol: wesolutka zadziora.:loveu: Quote
Recommended Posts