Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ROZI napisał(a):
Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol:

madziasto4 napisał(a):
W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol:

Prawda! Może jeszcze kiedyś się pomyśli, co Magdaleno?:razz:

Megula napisał(a):

Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol:

Ja też nie umiałam... to było straszne przeżycie, ale zrobiłam to:cool1: Zastanawiam się tylko jak ta grzywa będzie pasować do zimowej długiej fryzury. Może ją zapuszczę i powrócę na chwilę do kitki:roll:

Posted

[quote name='PositiveThought']Madzia, u nas jest jeden yorkuś z włoskami do ziemi i bez kitki, słodko wygląda.... no ale on ma wygolony grzbiecik, włoski tak na oko 3 cm.

ja rozpaczam za moim kucorkiem :placz:

Ja chyba też :placz: BE co myśmy zrobiły!

Posted

PositiveThought napisał(a):
MADZIA! łączmy się w bólu :placz: jestem głupia, głupia, głupia! na moje oko to teraz z 3 miesiące :placz:

DO DOGOMANIAKÓW:
nigdy nie obcinajcie kucorka, jeśli Wasz yorkuś już ją miał :placz:

Łączę się!:placz::placz:
Miki ma za delikatny włos i nie układa sie tak jak u danani... Zresztą ja go lubię z kiteczką:loveu:

Atka akcja: Zapuszczamy grzywy:ylsuper:

madziasto4 napisał(a):
Madzia, Atka, już widzę oczyma wyobraźni jak Anusia mówi 'A nie mówiłam?...:lol:

Ciiiii!:mad:

Posted

[quote name='PositiveThought']Aidi ma przedziałek na środku jak jakiś kretyn, bo na boku się nie trzyma.

oj tak...

a co do Anusi to ja sobie z nią porozmawiam :mad:

:turn-l::turn-l::turn-l:

na pocieszenie
Ambry kucorek
obcięta była przed wakacjami :cool1:

Posted

Cudna kitusia Ambry:loveu: i przesliczna fryzurka Iwanka:loveu:
Dziewczynki ja też od dwóch miesięcy ubolewam nad stratą kucorka...miał zostać a pani fryzierka zadecydowała po swojemu i teraz czekam i czekam i pewnie długo sie jeszcze nie doczekam az Matrixowa grzywka odrośnie ehhh

Guest Agata_B
Posted

Teraz kazdy kto obetnie sz.p kucorka będzie płacił grzywnę :evil_lol: :p

Posted

Moja Rybka tez była u fryzjera :-) Piekną fryzurke wyczarowala dla niej Madzia z hodowli Droghida.Dziekujemy Madziu:loveu:
Dla przypomnienia Miamka w długich włoskach i mały rozbujnik obstrzyżony na łysolka prawie:diabloti:

i Miamka obecnie :-)

Posted

Ale wielka roznica w wygladzie pyszczka :loveu: W obu fryzurkach wyglada bardzo uroczo :loveu: Po obcieciu wyglada na bardziej usmiechnieta. A czy Miamce wloski szybko odrastaja? :)

Posted

Miamka cieszy sie w fryzurki bardzo,biega,skacze jak szalona(wczesniej tez szalała ale teraz jak biega to az ma tylkie nogi cały czas w górze :-) )Nie wiem jak beda Jej rosły włoski,bo ma 3 lata a to dopiero pierwsze sciacie,wczesniej chodziła w papilotach i miała zawsze długasne włosy.Mam nadzieje ze szybko Jej urosną,bo lubie Ja w długich włosach.
Pinczerek-Jacky! Czy było mi szkoda włosa?i to jak :-( ale chciałam zeby było Jej wygodnie,bo własnie planujemy pierwsze szcezniaczki i chyba lepiej i wygodniej Jej bedzie z takimi włoskami przy porodzie i potem w wychowywaniu pociech.A zaraz potem zapuszczamy włosek na nowo,mam nadzieje ze na przyszłe wakacje bedzie juz go troche :-)