ladyyork Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Przeczytaj co napisałam dokładnie tam wszystko pisze ;dlaczego Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 PositiveThought napisał(a):Madzikowska, on ma za rzadki włos :p wogle by nic nie miał na tej firance... na żywo ładniej wygląda, zobaczysz ^^ Nie wątpię:loveu: Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 PositiveThought napisał(a):Magda Ty się nie pochwaliłaś maszynka :p Czy Ty jakieś usługi oferujesz? ^^ Maszynką się nie chwaliłam, bo jej nie mam. Obcinałam taką zwykłą, która należała do kuzynki;) Usług nie oferuję, ale jak ktoś poprosi to się zgadzam (na razie obcięłam tylko yorki z rodziny:p) Quote
ROZI_ Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj , jaka szkoda , że ten Koszalin tak daleko od Zielonej Góry;) Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hihi:eviltong: Mój tata często jeździ w delegacje do firmy w ZG. Następnym razem zabiorę się z nim:lol: Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Na godzine 16 jade z Megi do fryzjerka :multi: Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czekamy więc na fotki nowej fryzury :grins: Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Czekamy więc na fotki nowej fryzury :grins: Beda wieczorem :razz: Tylko zastanawiam sie nad jednym.. Bo chce zeby na grzbiecie miala krotkie wloski. Ostatnio pani nie uzywala maszynki tylko calosc robila nozyczkami, bo ja tak powiedzialam. A czy maszynka wychodza bardzo krotkie wlosy? Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Megula napisał(a):Beda wieczorem :razz: Tylko zastanawiam sie nad jednym.. Bo chce zeby na grzbiecie miala krotkie wloski. Ostatnio pani nie uzywala maszynki tylko calosc robila nozyczkami, bo ja tak powiedzialam. A czy maszynka wychodza bardzo krotkie wlosy? Ja tak strzygę maszynką, żeby wyszły w sam raz, tak 5-7mm na oko chyba :hmmmm: Powiedz fryzjerce ile mm mają mieć włoski;) Kiedy jeszcze korzystaliąmy z usług fryzjerskich to właśnie zawsze informowałam, żeby przypadkiem do gołej skóry mi psa pani fryzjerka nie ogoliła:cool1: Tzn teraz mają po 5-7mm, a strzygłam ich z półtora tygodnia temu chyba :hmmmm: Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wrocilam! :multi: Troszke sie zmeczylam bo najpierw jechalysmy 30 minut busem, a pozniej godzinka chodzenia. O 16 zostawilam mała w salonie i pojechalam na wycieczke po Rudzie Śląskiej :eviltong: Powiedzialam pani fryzjerce wszystko jak ma wygladac, zeby nie bylo maszynka za krotko i jest idealnie :loveu: Dzieki Madzia :Rose: *** *** *** Quote
danani Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Aaaa... nastepny golas :placz: A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-( Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;) Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 danani napisał(a):Aaaa... nastepny golas :placz: A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-( Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;) Ja sie zakochalam w takim golasku :loveu: Ale kazdy lubi inaczej :) W zime bedzie nosila sweterki i nie bedzie jej zimno :razz: Zreszta jej włosy tego potrzebuja.. sa grube i jakies takie szortkie :shake: a po strzyzeniu poprawiaja sie jakosciowo :) Quote
duszek01 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nie ma to jak krótka fryzurka,psiak sie nie męczy,no chyba ze chodzi w papilotach.Ja sobie nie wyobrazam mojej Fridy biagajacej w rozpuszczonych włosach bez przerwy.Chyba by sie zaplątała . Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No i super wygląda!! :) Goalski są urocze prawda?:loveu: Takie mięciutki i delikatne ciałko mają :) Ale Masterkowi następnym razem chyba zostawię kitkę jednak :) danani napisał(a):Aaaa... nastepny golas :placz: A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-( Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;) Słyszałam o tym dzisiaj...:roll: Quote
Megula Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 madziasto4 napisał(a):No i super wygląda!! :) Goalski są urocze prawda?:loveu: Takie mięciutki i delikatne ciałko mają :) Ale Masterkowi następnym razem chyba zostawię kitkę jednak :) Aaaa te ciałko jest najlepsze :loveu: Quote
danani Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Megula napisał(a):Aaaa te ciałko jest najlepsze :loveu: "Wiem, żem ja cała Nie tylko z ciała, Że oprócz ciała mam przecież i duszę! " taki cytacik :eviltong: Quote
Magda Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Bardzo pyszczkowa fryzurka:loveu: Kitki jeszcze nie chcesz ścinać? Nie straszcie tą zimą:placz: Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Magda_Miki napisał(a): Nie straszcie tą zimą:placz: :ghost_2: Niestety- bociany odleciały...:roll: Quote
Guest Agata_B Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 madziasto4 - sama obcinałaś twoich chłopców? :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Agata_B napisał(a):madziasto4 - sama obcinałaś twoich chłopców? :loveu: :fadein: :fadein: Quote
ROZI_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol: Quote
Megula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 danani napisał(a):"Wiem, żem ja cała Nie tylko z ciała, Że oprócz ciała mam przecież i duszę! " taki cytacik :eviltong: Fajny :grins: Magda_Miki napisał(a):Bardzo pyszczkowa fryzurka:loveu: Kitki jeszcze nie chcesz ścinać? Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol: madziasto4 napisał(a)::ghost_2: Niestety- bociany odleciały...:roll: U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed: Quote
danani Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Megula napisał(a):Fajny :grins: U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed: Kalinka Jędrusik :lol: Może wypchany ;) Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ROZI napisał(a):Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol: W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol: Megula napisał(a): U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed: Atlas klej okej:diabloti: Quote
Recommended Posts