danani Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 go|denk@! napisał(a):No to nareszcie się tutaj wpisuję. Harruś w fryzurce 'na Mikusia' wygląda super. No fajnie wygląda, ale nie było Ci żal takiego wypielęgnowanego długiego włosa ciąć :-( Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 danani napisał(a):No fajnie wygląda, ale nie było Ci żal takiego wypielęgnowanego długiego włosa ciąć :-( A żebyś wiedziała,że było i to strasznie. Ale niestety sytuacja mnie do tego zmusiła, gdyż jedziemy na wieś a tam pełno błota, haszczy, kleszczy, innych robactw i jeszcze wody bierzącej nie ma tylko wydobywana ze studni i psiak by z długimi włosami nie przeżył (tzn włosy by nie przeżyły ;) ). A to co na tym zdjęciu to tylko rok zapuszczania u mojego psa. Quote
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ładnie mu w tych krótkich :D a moze dasz fotki mordki :D w krotkiej siersci (a raczej włosach :D ) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='BlackSheWolf']ładnie mu w tych krótkich :D a moze dasz fotki mordki :D w krotkiej siersci (a raczej włosach :D ) A proszę bardzo Quote
madziasto4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Świetna fryzura :) Bardzo spodobał mi się profil- mordka :) A i 'przed' widok imponujący :razz: Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Agata_B napisał(a):Śliczny Harroldzik ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć :multi: Wasze obcięte psiaczki prezentują się imponująco, kocham te łysolki :loveu: :loveu: Madziu - a żebyś wiedziała, że te 4 cm to taki zarośnięty już dla mnie, że chyba za wczasu zapiszę go do fryzjera :evil_lol: Widzę, że odważyłaś się ciachnąć kiteczkę Mikusiowi i powiem Ci, że tak jakoś bardziej męsko wygląda :lol: Ja się waham, ale coś czuje, że się skuszę, tylko jeszcze nie wiem kiedy :eviltong: On też na główeczce ma mięciutki włos, więc nie wiem, czy włoski będą ładnie stały, najwyżej na żel i po sprawie :lol: Suzi i Haroldzik ślicznie wyglądają w nowych fryzurkach :loveu: Quote
Magda Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu - a żebyś wiedziała, że te 4 cm to taki zarośnięty już dla mnie, że chyba za wczasu zapiszę go do fryzjera :evil_lol: Widzę, że odważyłaś się ciachnąć kiteczkę Mikusiowi i powiem Ci, że tak jakoś bardziej męsko wygląda :lol: Ja się waham, ale coś czuje, że się skuszę, tylko jeszcze nie wiem kiedy :eviltong: On też na główeczce ma mięciutki włos, więc nie wiem, czy włoski będą ładnie stały, najwyżej na żel i po sprawie :lol: Ja narazie wolę poczekać na wizytę, bo pogoda nie zachęca... Miki trzęsie się jak galareta nawet w domu. Nie mówię już o wychodzeniu na spacer na ten deszcz (jeśli można powiedzieć, że to spacer:lol:). Hihi... dzięki:eviltong: Też tak sobie myślałam jakby Oskar wyglądał bez kitki:razz: Z żelem też myślałam:evil_lol: Ale Harry się zmienił! Super! Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ma ktoś może zdjęcie ostrzyżonego ucholka 3-miesięcznego yoreczka? Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Baksik był u fryzjera i ma fryzurkę Na Mikusia też ma niestety mięki włos więc mu nie stoją zbytnio włoski i w ogóle muszę do tego łysulca się przyzwyczaić:shake: A Harold miał piękny włos:loveu: P.S Dziękuję Pegaza za poinformowanie o tej pani fryzjerca naprawdę fajna osoba ze świetnym podejściem do psiaków:) Polecam gorąco Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Oh jejciu ostrzyżony Baksymiliam świetnie wygląda przystojniacha słodziachny :) Quote
Magda Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hihihi...fryzurka na Mikusia:lol: Ale przemiana! Super! Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ciesze się że przypadła do gustu:multi: i fryzurka i p.Gabrysia:p Harry jak widać też zadowolony:lol: http://images23.fotosik.pl/21/b9d9707d30f38f82.jpg Quote
aneczka__wwa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Milka i Max po moim własnoręcznym strzyżeniu przed po http://images28.fotosik.pl/29/6b86e42ce165114fmed.jpg http://images27.fotosik.pl/29/dd176e91798d23f8med.jpg http://images30.fotosik.pl/29/221ed424bcf33be0med.jpg Quote
aneczka__wwa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bardzo wszystkim dziekujemy za mile slowa Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 duszek01 napisał(a):uwielbiam ciemne yoreczki:loveu: Ja tez :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ślicznie wygląda:loveu: pewnie zadowolona, mniej włosa mniej męczenia na spacerach przy takich temperaturach. Quote
Recommended Posts