AmiX Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale śliczny piesek, mordeczka taka słodziutka :loveu: Quote
agoosia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 poekne minki i piekne stworki i fryzurki letnie :) Quote
Erato Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='AmiX']Ale śliczny piesek, mordeczka taka słodziutka :loveu: Dziekujemy:oops: Quote
Kasia_zg Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ooo tak dołanczam sie do tych pochwał naprawde prześliczny psiaczek. :) My jakoś dwa tygodnie temu bylismy u fryzjera poraz pierwszy, wogóle miała być inna fryzurka miała pozostac kitka nio ale fryzjerka miała chyba inna wizje i Matrix został obciety "na szczeniorka" najpierw byłam przerażona ale teraz już sie przyzwyczailismy i nawet jestesmy zadowoleni ;) :) Quote
Kaladan Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Nooo Matrix rewelacja!!! A jaką minę zrobił - prawdziwy model z niego :) Coś mi się zdaje, że jak się będziemy ciąć, to na taką fryzurkę. Quote
Megula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1de60aa7e67275fd.html Hehe, ale swietna minka :loveu: Fryzurka tez super :) Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 edi,feti,gusia napisał(a):piekny pieseczek,miło na takie cudenko sie patrzy:crazyeye: Edyta! Myślałam ostatnio o Was! Ciekawa jestem jak u Hattiego i reszty sforki:loveu: Maniek wygląda super z tą grzyweczką:cool3: I też się tak świeci jak mój szkrabek Matiego już komentowałam... Nic dodać nic ująć:loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dziekujemy dziewczyny za tak ciepłe slowa :) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ach ja uwielbiam te ostrzyżone Yoreczki :loveu: :loveu: Teraz sobie nie wyobrażam Oskara z długimi włosami, wystarczy, że zaczynają mu trochę odrastać, a ja mam wrażenie jakby był zarośnięty i czem prędzej chciałabym iść z nim na kolejną wizytę fryzjerską hihi. Teraz musimy czekać do połowy wrzesnia, więc na pewno zarośnie prez te 3.5 m-ca :lol: Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Teraz musimy czekać do połowy wrzesnia, więc na pewno zarośnie prez te 3.5 m-ca :lol: Taa... o całe 4 cm:evil_lol: Będzie zarośnięty jak stary dziad Quote
duszek01 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Fiona ,której juz bardzo dawno tu nie było.Ma dwa latka,wazy 1,5 kg:loveu: Sama ją obcinałam:oops: Quote
Aga76 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kolejne dziś cudne zdjęcia i gratuluję dobrej ręki do strzyżenia :thumbs: Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wiecie co? Postanowiłam obciąć Mikusiowi kitkę:razz: Fionka tak ślicznie wygląda, że chyba tak zrobię Quote
duszek01 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no własnie mnie Fiona tez bardziej podoba się bez kitki;) ,bałam się jej obciąc,ale wygląda według mnie lepiej;) Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Prawda, ale mam obawy co do tych odrastających włosków... Że będą mu wchodzić do oczu itd. Najwyżej podepnę spinką, albo cuś:roll: A spytam jeszcze jak ścinałaś główkę? Trzymałaś jak w kitce i ciełaś czy jak? Quote
duszek01 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 nie trzymałam w kitce.:shake:;) Całą obcinałam nozyczkami,pomagając sobie grzebieniem;) mniej wiecej tak jak u fryzjera ludzkiego:lol: Co do odrastających włosków,ja po prostu bede cały czas podcinac,bez czekania az włoski podrosną. Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dobra to biorę nożyczki, grzebień i psa i wrócę jak mi wyjdzie... Jeśli nie będzie mnie przez dłuższy czas to znaczy, że nie chcemy się pokazywać opinii publicznej:lol: Quote
nane Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 jak nie wyjdzie to jest jeszcze opcja na "0" :evil_lol: Quote
duszek01 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dobra to biorę nożyczki, grzebień i psa i wrócę jak mi wyjdzie... Jeśli nie będzie mnie przez dłuższy czas to znaczy, że nie chcemy się pokazywać opinii publicznej:lol: :lol: :lol: :lol: dasz radę;) Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Aaa!!! Fryzjerem to ja nie zostanę:scared: Nie jest może podobny do Fionki, ale ma fajnego irokezika:loveu: Włoski stercza na wszystkie strony... jak się przełamiemy to pokażemy:cool1: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Aaa!!! Fryzjerem to ja nie zostanę:scared: Nie jest może podobny do Fionki, ale ma fajnego irokezika:loveu: Włoski stercza na wszystkie strony... jak się przełamiemy to pokażemy:cool1: haha no to ładnie :D Czekamy na efekt :D Strasznie jestem ciekawa :D Quote
ROZI_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pani Mod - prosimy o zdjęcia przystojniaka , a taka fryzurka bez kiteczki nazywa się chyba " na chryzantemkę ". Quote
Recommended Posts