Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo tak dołanczam sie do tych pochwał naprawde prześliczny psiaczek. :)
My jakoś dwa tygodnie temu bylismy u fryzjera poraz pierwszy, wogóle miała być inna fryzurka miała pozostac kitka nio ale fryzjerka miała chyba inna wizje i Matrix został obciety "na szczeniorka" najpierw byłam przerażona ale teraz już sie przyzwyczailismy i nawet jestesmy zadowoleni ;)

:)

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):
piekny pieseczek,miło na takie cudenko sie patrzy:crazyeye:

Edyta! Myślałam ostatnio o Was! Ciekawa jestem jak u Hattiego i reszty sforki:loveu:

Maniek wygląda super z tą grzyweczką:cool3: I też się tak świeci jak mój szkrabek

Matiego już komentowałam... Nic dodać nic ująć:loveu:

Posted

Ach ja uwielbiam te ostrzyżone Yoreczki :loveu: :loveu: Teraz sobie nie wyobrażam Oskara z długimi włosami, wystarczy, że zaczynają mu trochę odrastać, a ja mam wrażenie jakby był zarośnięty i czem prędzej chciałabym iść z nim na kolejną wizytę fryzjerską hihi. Teraz musimy czekać do połowy wrzesnia, więc na pewno zarośnie prez te 3.5 m-ca :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Teraz musimy czekać do połowy wrzesnia, więc na pewno zarośnie prez te 3.5 m-ca :lol:

Taa... o całe 4 cm:evil_lol: Będzie zarośnięty jak stary dziad

Posted

Prawda, ale mam obawy co do tych odrastających włosków... Że będą mu wchodzić do oczu itd.

Najwyżej podepnę spinką, albo cuś:roll:

A spytam jeszcze jak ścinałaś główkę? Trzymałaś jak w kitce i ciełaś czy jak?

Posted

nie trzymałam w kitce.:shake:;) Całą obcinałam nozyczkami,pomagając sobie grzebieniem;) mniej wiecej tak jak u fryzjera ludzkiego:lol:

Co do odrastających włosków,ja po prostu bede cały czas podcinac,bez czekania az włoski podrosną.

Posted

Dobra to biorę nożyczki, grzebień i psa i wrócę jak mi wyjdzie... Jeśli nie będzie mnie przez dłuższy czas to znaczy, że nie chcemy się pokazywać opinii publicznej:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Dobra to biorę nożyczki, grzebień i psa i wrócę jak mi wyjdzie... Jeśli nie będzie mnie przez dłuższy czas to znaczy, że nie chcemy się pokazywać opinii publicznej:lol:

:lol: :lol: :lol: dasz radę;)

Posted

Aaa!!! Fryzjerem to ja nie zostanę:scared:

Nie jest może podobny do Fionki, ale ma fajnego irokezika:loveu: Włoski stercza na wszystkie strony... jak się przełamiemy to pokażemy:cool1:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Aaa!!! Fryzjerem to ja nie zostanę:scared:

Nie jest może podobny do Fionki, ale ma fajnego irokezika:loveu: Włoski stercza na wszystkie strony... jak się przełamiemy to pokażemy:cool1:

haha no to ładnie :D

Czekamy na efekt :D Strasznie jestem ciekawa :D