Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daria1 napisał(a):
W poniedziałek Rosa dołączy do ostrzyżonych yoreczków.To nasz pierwszy raz więc mam lekki obawy,nie jestem też zdecydowana na żadną konkretną fryzurkę.Mam jutro cały dzień na to aby wymyślić coś fajnego.....:loveu:

Nie ma się czego obawiać:p Na początku może być lekkie zdziwienie zarówno ze strony właściciela jak i psa, ale szybko się przyzwyczaicie:lol:

Liczę na fotki!:razz:

Posted

Bardzo podoba mi się obcięty Miki. Coraz częściej zastanawiam czy Scoobiego nie obciąć tak samo...
Niebędzie jeździł na wystawy, więc po co mu takie długie włosy? Teraz w te upały tylko będzie się męczył.
A z drugiej strony szkoda mi włosów. Boję się, że jak obetnietmy to sama sobie tego nie wybaczę. A Wy jak myślicie?

Posted

Jak nie wystawiasz, to obetnij. Mu i Tobie będzie lżej :)
A włoski odrosną i w następnym roku będziesz miała ten sam dylemat :evil_lol:

Posted

Dada napisał(a):
Jak nie wystawiasz, to obetnij. Mu i Tobie będzie lżej :)
A włoski odrosną i w następnym roku będziesz miała ten sam dylemat :evil_lol:

Raczej obetniemy...
No ale i tak mi włosków szkoda :(

Posted

I boję się, że jak pojedziemy do fryzjera to wszystko zepsują i wtedy to dopier będę żałowała. Chyba wydrukuję i wezmę ze sobą zdjęcie Mikiego i powiem, że chcę dokładnie tak samo. Jego fryzurka najbardziej mi się podoba.

Posted

Bblue napisał(a):
Raczej obetniemy...
No ale i tak mi włosków szkoda :(

Zawsze szkoda... A mi jak w tym roku było szkoda:shake: Ale jak zobaczyłam to biedne psisko z jęzorem na wierzchu to bez wahania zdecydowałam się ściąć:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Zawsze szkoda... A mi jak w tym roku było szkoda:shake: Ale jak zobaczyłam to biedne psisko z jęzorem na wierzchu to bez wahania zdecydowałam się ściąć:p

W takim razie ścinamy. Tylko jeszcze trzeba troche czasu znalezc, żeby do fryzjera pojechać.
A właśnie. Ja nigdy u psiego fryzjera nie byłam. Jak to jest? Trzeba zadzwonić i się umówić, czy można tak bez zapowiedzi przyjechać?

Guest Agata_B
Posted

Neva napisał(a):
Na Karusku maja duzy wybor dobrych maszynek

Karusku? Co to jest?
A ta maszynka musi być specjalna dla yorków? Czy ogólnie dla psów?
Zielona w tych sprawach troche jestem (:p ).

Guest Agata_B
Posted

[quote name='madziasto4']Karusek to sklep internetowy z art. dla zwierząt:;)
www.karusek.com.pl
o dzięki :)
Ps. Śliczny banerek w podpisie. Jak podzieliłaś go na "Galeria" i "filmy" ?

Posted

Rosa już jest po fryzjerze.Fotki wstawię wieczorkiem bo teraz odpoczywa po wrażeniach tej wizyty.Wygląda super i jest jej zdecydowanie lżej w te gorączki.Bałam się jak będzie wyglądać ale wszystkim niezdecydowanym radzę się przekonać,bo pieski wyglądają super!!!!:loveu:

Posted

Fotki wstawię dopiero jutro bo image się wiesza i nic nie idzie zrobić.I mam jeszcze techniczne pytanko jak wstawić kilka fotek w 1 poście ????
Już się oswoiłam z widokiem mojego "golaska " ale pół psa zniknęło;)

Posted

[quote name='daria1']Fotki wstawię dopiero jutro bo image się wiesza i nic nie idzie zrobić.I mam jeszcze techniczne pytanko jak wstawić kilka fotek w 1 poście ????
Już się oswoiłam z widokiem mojego "golaska " ale pół psa zniknęło;)

Tak jak przy jednym zdjęciu, tylko robisz odstępy (enterem) i znowu musisz użyć i wpisać adres kolejnej fotki.