Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim...
Wiecie co...byłem ostatnio na spacerku...

URL=www.fotosik.pl]

Biegałem po trawce...

patrzyłem w chmurki...

Nawet pilnowałem mojej przybranej babci, odprowadziłem ją pod same drzwi i co?...do domu nie chcieli nas wpuścić:)

Ładnie i szybko odrastają mi włoski prawda?:) Pozdrawiam!!!

- Max

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja nawet nie wiem jak ta fryzura się nazywa:lol: Po prostu powiedziałam, że grzbiet na krótko, zostawić falbankę pod brzuchem, dzwony na łapach, a głowa żeby pasowała do reszty:p I ogonek to specjalność fryzjera. On lubi robić takie chorągiewki.

Aha dzięki. A mogłabyś wstawić fotke Mikiego po obcięciu z boku (coś w stylu pozycji wystawowej) i jeśli pozwolisz to mogłabym wydrukować tą fotkę i pokazać fryzjerowi aby wiedział jak mój Harry ma wyglądać? Bo znając życie jak ja bym słownie opisywała tą fryzurke to fryzjer by się nie domyślił o co mi chodzi.

Z góry bardzo dziękuje

Posted

[quote name='go|denk@!']Aha dzięki. A mogłabyś wstawić fotke Mikiego po obcięciu z boku (coś w stylu pozycji wystawowej) i jeśli pozwolisz to mogłabym wydrukować tą fotkę i pokazać fryzjerowi aby wiedział jak mój Harry ma wyglądać? Bo znając życie jak ja bym słownie opisywała tą fryzurke to fryzjer by się nie domyślił o co mi chodzi.

Z góry bardzo dziękuje

Pewnie, że możesz skorzystać z fotki:p

Prosze

Wybrałam najlepsze:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nie mogłam się zdecydować:oops::evil_lol:

No chyba ze tak :eviltong: Ale moim zdaniem na wszystkich wyglada tak samo pieknie :loveu:

Posted

Chanelle napisał(a):
Miki golasem?
Cudowne "maleństwo" ; D (nie chodzi mi, o wielkość czy wagę, żeby nie było :cool3: )

I to jak dawno:eviltong:

Posted

dzieki,za slowa uznania-sama ja obcinalam ,bo tu w Turcji nie znaja psich fryzurek -tylko gola na lyso.
a jezyczek to dlatego ,ze niestety nie udalo sie uratowac zebow przed kamieniem,nic nie pomoglo zadne czyszczenie-duza czesc trzeba bylo po prostu usunac.

Posted

Nie wiem czy mogę dołączyć się do tego tematu, ale chciałabym się zapytac kiedy pierwszy raz można ściąc yoreczkowi włoski, chodzi o to w jakim wieku mogę wybrać sie do fryzjera ? Bo słyszałam, że "ma się pojawić puszek który poźniej opadnie" i wtedy dopiero pierwsza wizyta bo sie moze źle włos ułożyć :roll: Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)

Posted

W poniedziałek Rosa dołączy do ostrzyżonych yoreczków.To nasz pierwszy raz więc mam lekki obawy,nie jestem też zdecydowana na żadną konkretną fryzurkę.Mam jutro cały dzień na to aby wymyślić coś fajnego.....:loveu:

Guest Agata_B
Posted

Ja mam pytanie.
Czy można strzyc yorka normalną maszynką ("ludzką") do włosów?

Posted

daria1 napisał(a):
W poniedziałek Rosa dołączy do ostrzyżonych yoreczków.To nasz pierwszy raz więc mam lekki obawy,nie jestem też zdecydowana na żadną konkretną fryzurkę.Mam jutro cały dzień na to aby wymyślić coś fajnego.....:loveu:

Czekamy na zdjecia,powieksze sobie archiwum strzyzonych yorkow :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agata_B napisał(a):
Ja mam pytanie.
Czy można strzyc yorka normalną maszynką ("ludzką") do włosów?

Normalna maszynka nie nadaje sie do wlosa yorka. Wlos ten jest zbyt miekki, nie obetniesz ludzka maszynka.