Alka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 kinia, fryzurka sportowa, bardzo wygodna. :D Fajnie Muszkieter wygląda w krótkiej fryzurce. :D :D Czekamy na następne foty. Quote
julita104 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No Muszkieter w nowym wcieleniu wyglada pieknie! Schudł z 2 kilo wizualnie :lol: Quote
Marca_Besi Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 kinia_w Ślicznie Muszkieter wygląda w nowej fryzurce! :D Quote
kinia_w Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Jak go mama zobaczyła, to się zaczęła pytać, gdzie zgubiłam połowę psa :D Quote
julita104 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 a ja mam pytanie :-? co na tej fotce lezy na podłodze??? kupka? :roll: :lol: fajnie wygląda Quote
kinia_w Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Nie :D:D:D:D To jest ogranicznik do drzwi, żeby domowi atleci po wyjściu z łazienki nie rozwalili drzwiami ściany :D Quote
julita104 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 kinia_w napisał(a):Nie :D:D:D:D To jest ogranicznik do drzwi, żeby domowi atleci po wyjściu z łazienki nie rozwalili drzwiami ściany :D hihiih to dobrze choc teraz jeszcze bardziej smieszy mnie ta fotka jak juz wiem co i jak :P Quote
grygy Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 julita104 napisał(a):kinia_w napisał(a):Nie :D:D:D:D To jest ogranicznik do drzwi, żeby domowi atleci po wyjściu z łazienki nie rozwalili drzwiami ściany :D hihiih to dobrze choc teraz jeszcze bardziej smieszy mnie ta fotka jak juz wiem co i jak :P Haha racja i ejszcze opis nad zdjęciem ''Troche się przestraszyłem aparatu" :lol: :lol: :lol: NO ja bym pomyslał podobnie jak ty :lol: :lol: Quote
kinia_w Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ech, bo te zdjęcia w ogóle takie dziwne powychodziły. Muszę bratu podprowadzić aparat i znowu obstrykać piesa ;) Quote
julita104 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 kinia_w napisał(a):Ech, bo te zdjęcia w ogóle takie dziwne powychodziły. Muszę bratu podprowadzić aparat i znowu obstrykać piesa ;) co Ty! Foty pierwsza klasa! I jaka sensacja od razu :P Przynajmniej cos ciekawego sie dzieje! Quote
rzaba Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 hihi, my tez sie ubawilismy- zwlaszcza przy tej ostatniej gdzie podkladka pod drzwi wygladala jak kupa;P:) :lol: Quote
kinia_w Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 rzaba napisał(a):hihi, my tez sie ubawilismy- zwlaszcza przy tej ostatniej gdzie podkladka pod drzwi wygladala jak kupa;P:) :lol: Mój pies tak nie kupka 8) 8) 8) Quote
julita104 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 kinia_w napisał(a): Mój pies tak nie kupka 8) 8) 8) musisz dać fotkę porównawczą:P Quote
grygy Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='julita104'][quote name='kinia_w'] Mój pies tak nie kupka 8) 8) 8) musisz dać fotkę porównawczą:P :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
kinia_w Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 julita104 napisał(a):kinia_w napisał(a): Mój pies tak nie kupka 8) 8) 8) musisz dać fotkę porównawczą:P Już sprzątniętą do woreczka Pani sobie życzy, czy fotkę krajoznawczą - jeszcze na trawce? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
julita104 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 kinia_w napisał(a):julita104 napisał(a):kinia_w napisał(a): Mój pies tak nie kupka 8) 8) 8) musisz dać fotkę porównawczą:P Już sprzątniętą do woreczka Pani sobie życzy, czy fotkę krajoznawczą - jeszcze na trawce? :evilbat: :evilbat: :evilbat: krajoznawczą poproszę :-) ja takową gdzies posiadam :P Quote
Księżycowa_Pyza Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja równiez ale nie Luckiego tylko Kajtka hihi :cunao: Quote
kinia_w Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ale macie zainteresowania :D:D:D Mi jakoś nie w głowie robienie zdjęć pozostałościom po moim psiaku :D:D:D Quote
Itka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 To dla tych co próbują sami strzyc swoje yoraski.Przykro mi, ale stonka jest amerykanskiego klubu yorka, więc w jęz. angielskim. http://www.ytca.org/grooming_clips1.html Co zdokniejsi to sobie poradzą :lol: Quote
marlena924 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Toffis był pierwszy raz u fryzjerki/strzyżony 20 lipca czyli dwa mies. temu. Drgi raz idzie za dwa dni :-) Quote
marlena924 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 marlena924 napisał(a):Toffis był pierwszy raz u fryzjerki/strzyżony 20 lipca czyli dwa mies. temu. Drgi raz idzie za dwa dni :-) Miał wtedy równe 5 miesięcy :-) Quote
agnilale Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Witam wszystkich, Dlugo sie nie odzywalam i widze ze jest wiele nowych osob:lol: . Dla przypomnienia :mieszkam w Turcji,mam 3 yorki i probuje nauczyc Turkow jak maja wygladac yorki i jak je pielegnowac-bo tutejsze yorki to niestety obraz nedzy i rozpaczy.Jestem w trakcie tworzenia strony internetowej o yorkach-pierwszej po turecku. Mam do was ogromna prosbe: potrzebuje zdjec ostrzyzonych yorkow,aby pokazac tym ludziom jak maja wydobyc piekno tej rasy,bo oni tu niestety strzyga na zero. Nie chce na swojej stronie uzywac zdjec bez zgody wlascicieli-a na forum jest mnostwo pieknych zdjec ostrzyzonych yorkow. Gdyby wam sie chcialo przeslac zdjecie mailem do mnie-bylabym bardzo wdzieczna: agnilale@yahoo.com Quote
agnilale Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 No pewnie-wielkie dzieki,czekam na kolejne zdjecia.....:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts