Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz przestanmy, obie jestesmy calkiem fajne kobitki, wcale sie nie znamy. Mysle , ze nie bylo by tyle problemow w rozmowie , co tutaj na forum. Ja sie poddaje.
Może faktycznie poniosło mnie i jest mi teraz z tym bardzo żle.

Posted

O rany boskie, Neva, nie przejmuj się tak ;). Ja jestem przyzwyczajona do forumowych sporów od lat, z niejednego chleba się piec jadło ;). I w żadnym wypadku się nie przejmuję nawet najostrzejszą wymianą zdań. To tylko internet. Spoko :multi:.

Posted

Według mnie racja leży po obu stronach, jak to zwykle bywa.

Neva najwyraźniej stosuje swoje metody na swoich yorkach skoro je poleca, jak czytam przynoszą efekt- i to się liczy. Gdyby moje psy miały długi włos, napewno z ciekawości spróbowałabym metod Nevy, ale jako że moi chłopcy są 'podcinani' lub też strzyżeni 'na golasa' (czyt. króciutko), nie będę miała okazji przekonania się o efektywności rad Nevy :cool1:

I jeszcze wracając do poruszonego tematu strzyżenia w Gdyni...My korzystamy z usług gabinetu na Cechowej na Obłużu. Takie są efekty:
[SIZE="3"]1.

[SIZE="3"]2.

[SIZE="3"]3. Jeden jedyny raz i zarazem ostatni byliśmy też na Morskiej:

Posted

Efekty strzyżenia Fuziorka u pani Ani na Olimpijskiej dawałam chyba ze sto razy. Albo nawet sto pięćdziesiąt :lol:. Ale dam sto pięćdziesiąty pierwszy jeszcze, co? Nie obrazicie się ;)?

Fuzlak z pańcią:

Fuzlak siam:

Fuzlak na działce (brudny jak nieboskie stworzenie):

Posted

PositiveThought napisał(a):
nie no pięknie, pięknie!

ja jestem na etapie wybierania fryzurki, już w poniedziałek idziemy do fryzjera!

ale chyba jednak się nie odważę na coś krótszego.. na razie. może w lato ^^

Hej a wiesz gdzie można jakieś fryzurki zobaczyć??? bo ja mojemu wariatowi też właśnie chcę coś wybrać a się w czwartek wybieramy???

Posted

PositiveThought napisał(a):
nie no pięknie, pięknie!

ja jestem na etapie wybierania fryzurki, już w poniedziałek idziemy do fryzjera!

ale chyba jednak się nie odważę na coś krótszego.. na razie. może w lato ^^

Hej a wiesz gdzie można jakieś fryzurki zobaczyć??? bo ja mojemu wariatowi też właśnie chcę coś wybrać a się w czwartek wybieramy???

Posted

ja będę w przyszłym tygodniu ściąć Lussi, ale naprawdę krótko, bo bardzo męczy się w tych włosach :shake: tak chcę z pysia:

bardzo mi się podoba :) znaczy tylko z kufy :P reszta taka sobie :P

piesek powyżej ma ślicznie obcięte łapki :D bardzo mi się podobaja, ale tak Luśce (chyba) nie zrobię :P

tak mniej więcej chcę ciałko :P (tylko głowę tak jak na pierwszej focie ;)) tylko jeszcze krócej wszystko :P chcę wszystkie włosy jednej długości miała na łapkach, firankę najkrótszą jaką się da ;) a plecki, szyjkę i ogonek na krótko ;)

Posted

Świetną fryzurkę ma Fuz Działkowicz i Tupek :cool3:
I jeszcze jakaś forumowiczka /niestety nie pamiętam kto :oops: / wklejala fotki swojej ostrzyżonej dziewczynki, ale to chyba w innym topicu, bo tu nie moglam znalezc :hmmmm:

EDIT: Wiem już!! To była Beatkacg, a fotki panny są tutaj

Posted

Mój Baks chyba też zostanie obcięty podobnie to tego psiaka na 3 fotce tylko troszkę dłużcze włoski na pleckach i troszkę krutsze na łapkach i głowie
czyli mniej więcej tak jak ostatnio:

Posted

Anusia & Alutka - ładnie obcięta :) chcę podobnie tylko króciutką firankę :) ładnie ma łapki obcięte ;) a pyszczek chcę tak jak pokazywałam wyżej :) co myślicie o takim ścięciu?

Posted

Właśnie ta firanka podbrzuszkowa mi się nie podoba.
Ogólnie krotka fryzurka fajna jest, tylko ja sie obawiam, czy Ala nie ma za drobnej budowy na takie cudo :hmmmm:

EDIT: A z fryzurek glowkowych podoba mi sie ta:

Zdjecie pochodzi ze stronki salonu, niestety nie pamietam jakiego. To byl wzor do pierwszego ścinania Ali.

EDIT2: Znalazłam ten salonik, znajduje sie w Kielcach, a to jest jego stronka.

Posted

kurcze szkoda ze nie mam aparatu pokazałabym wam fryzurke Ariki mozde by sie komus to paskuctwo spodobałao :P aale Ariczkadla mnie nadal najpiekniejsza.. włsoki juz lekko odrastają mysle ze w 10 dni z 3mm to sie juz ich przybyło :D

Posted

Odrosną jej szybciutko zobaczysz :loveu: na pewno dalej jest piękna.
Mojej kumpeli też pewna pani obcięła tak sunię,że jak ją odebrała to nie wierzyła,że to jej Sammy:shake: Teraz już jej włosy odrosły ale ową panią omija szerokim łukiem:cool3:

Posted

strasznie szybko te włosy rosną :shake: ja ścinałam Lusię na krótko we wrześniu, a teraz ma 10 cm włosy tam gdzie wtedy były niespełna centymetrowe!

Posted

Dzisiaj mialam klienta do strzyzenia, symnapatyczny piesek , tylko wazy kolo 8 kg, taki wielki york i to z rodowodem. Uszka klapniete mordka jak u jamnika , ale sympatyczny kawaler

Posted

Szkoda ze nie zrobilam zdjecia w dlugich wlosach. Wygladal jak YETI:evil_lol:
Zdecydowanie lepiej wyglada obciety. On ma duzo wlosa i teraz choc widac jego krztalty a tak wygladal jak lula wlosów. Pyszczek ma bardzo dlugi wiec kiteczka przy takim wielkim psie wygladala smiesznie, teraz na chlopaka jest mu calkiem ladnie