Ella Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 Meggy a czy możesz napiać po jakiej matce jest Twoja sunia. Skoro hodowca u jednej psinki zostawił ogonek to może w następnych miotach już wszystkie będą mieć ogony.Ciekawe co zrobi i czy ogonki szybko się przyjmą. Quote
Meggy Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 Elly!Mama mojej suni to Neska z Majowego Gniazda.Właścicielką babci Ariki jest pani Zofia Maj,kierowniczka krakowskiej sekcji sznaucera... Z tego co wiem,to Neska ma nie być już kryta,ale gdyby hodowcy się zdecydowali,to mam nadzieje,że faktycznie nie będą już obcinać.Mam na swoim osiedlu pięknego sznaucerka pieprzaka,który nic nie ma obcietego i na dodatek jedno uszko oklapnięte,a jedno stojące.Wygląda obłędnie!! Quote
gunia2 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jestem przeciwna cięciu uszu u sznaucerków:shake:.To tak,jak ucięliby Ci rękę. Poza tym słyszałam,że jest to zabronione,a wet pewnie chciałby zarobić te 100zł:-o.Pieska będzie to bolało!!!:-( Mój piesio nie ma ciętych uszu i jest śliczny Quote
Recommended Posts