gonia66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 NO ja dopiero mam neta ( i to pozyczonego bo moj podomno ma awarię) ale od razu szukalam \Berka- i czytam dobre wiesci:loveu:NO to trzymamy kciuki i co kto moze za domek...no i jestem milo zaskoczona szerokim odzewem...jednak nie jest tak zle z ludźmi skoro jeszcze los takiego maluch potrafi poruszyc wiele serc:loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebujemy pomocy w ogłoszeniach. Taki fajny psiak, a lada chwila z kanapy trafi do schroniska, gdzie czeka go...wiadomo co... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-dom-albo-schronisko-czy-czeka-go-smierc-146868/index6.html#post13081844 Quote
bico Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 caelestis napisał(a):Ja tylko tak na chwilkę, bo dla mnie doba za krótka na wszystko :roll: Umówiłam się z panem na sobotę godz. 13:00. Mam nadzieję, że domek (ponoć z ogródkiem i zieloną furtką ;) ) będzie odpowiedni dla Berka. Jak wszystko będzie o.k. to w niedzielę po niego zaraz pojadę do Wałbrzycha i zawiozę do DS. :lol: Trzymaj się psino :loveu::loveu::loveu: ps. odezwała się do mnie nawet pani z fundacji VIVA poruszona losem psiaka :evil_lol: widzę, że idzie ku dobremu:multi: czekam na wieści bardzo niecierpliwie:cool3: Quote
caelestis Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 :laola: MAMY SUPER DOMEK DLA BERKA!!! Ludzie bardzo fajni, kochający zwierzęta Resztę potem, bo jadę do Wałbrzycha Quote
Poker Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 caelestis napisał(a)::laola: MAMY SUPER DOMEK DLA BERKA!!! Ludzie bardzo fajni, kochający zwierzęta Resztę potem, bo jadę do Wałbrzycha hUUUURAAAAAAAAAAAA :multi::multi::multi:, cały czas myślę o tym maluchu,tak mi w serce zapadł z tą piłeczką. Maluchu bądź szczęśliwy :loveu: Quote
majqa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Super, że wszystko poszło po myśli. :multi: Quote
paulina2904 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: HURRA!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
magda z. Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale fajnie:):multi: cealestis gratuluję pierwszej wizyty przedadopcyjnej:loveu: Quote
caelestis Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Jestem ;) No i zmieniam tytuł :multi: BEREK już w nowym domku :lol: Rodzina miała psa przez 18 lat, no i m-c temu im odszedł. Oprócz tego mają koszatniczkę i węża :evil_lol: Beruś mieszka teraz w żółtym domku z ogródkiem :lol:. Do domku wszedł oczywiście z piłeczką w zębach :loveu: Cała rodzina na niego czekała z niecierpliwością. Poza tym Berek pokazał, że wie co to siad, podaj łapę, daj głos itp. Ktoś kiedyś poświęcał mu sporo uwagi :roll: Mają mi przesłać za jakiś czas jakieś foto. POWODZENIA MALUTKI :kciuki::kciuki::kciuki: [FONT=Lucida Console]BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W JEGO SPRAWIE [/FONT]:Rose::Rose::Rose: sama bym nie dała rady :oops: ps. wizyta przedadopcyjna nie była taka straszna ;) Quote
obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 :multi::multi::multi::multi: Bereczku - tak bardzo się cieszę :) teraz masz swój nowy wspaniały domeczek :) i swoje tak naprawdę nowe życie! Przez które będziesz mógł kroczyć ze swoja piłeczką :) :multi::multi: Quote
paulina2904 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jak ja się cieszę ,że Beruś znalazł dom i dla swojej piłeczki też:loveu: nie wiem co powiedziec jeszcze :multi::multi::multi: Quote
majqa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Poczekam jeszcze chwilkę i na okoliczność ogłaszania innego psa pozdejmuję ogłoszenia Berka (tam, skąd się da). Może jeśli ktoś jeszcze się odezwie (a propos Berka) polecisz Kasiu innego psiaka w miejsce tego farciarza. Bądź szczęśliwy Berusiu!!! :iloveyou: Quote
Poker Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jak ja się cieszęęęęęęęęęęęęęęęęę :multi::multi::multi::multi: Quote
bico Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bardzo, bardzo się cieszę z nowego domku Berka [CENTER]:laola: UDAŁO SIĘ!!!:happy1::happy1::happy1: :multi::multi::multi: [/CENTER] Quote
Isadora7 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='caelestis']Jestem ;) No i zmieniam tytuł :multi: BEREK już w nowym domku :lol: Rodzina miała psa przez 18 lat, no i m-c temu im odszedł. Oprócz tego mają koszatniczkę i węża :evil_lol: Beruś mieszka teraz w żółtym domku z ogródkiem :lol:. Do domku wszedł oczywiście z piłeczką w zębach :loveu: Cała rodzina na niego czekała z niecierpliwością. Poza tym Berek pokazał, że wie co to siad, podaj łapę, daj głos itp. Ktoś kiedyś poświęcał mu sporo uwagi :roll: Mają mi przesłać za jakiś czas jakieś foto. POWODZENIA MALUTKI :kciuki::kciuki::kciuki: [FONT=Lucida Console]BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W JEGO SPRAWIE [/FONT]:Rose::Rose::Rose: sama bym nie dała rady :oops: ps. wizyta przedadopcyjna nie była taka straszna ;) No to masz za sobą "chrzest bojowy". A to [FONT=Impact]Do domku wszedł oczywiście z piłeczką w zębach :loveu:[/FONT] zakreciło mi łezkę w oku. Berek bądź szczęśliwy. A ja szukam psiaka na miejsce Berka do allegro, o zbliżonej urodzie :). To jeszcze parę dni aukcji wyróżnionej na wszystkie sposoby. Jak takiego spotkacie to poproszę. Sama tez poszukam. Quote
caelestis Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Chrzest miałam, co do wizyty przedadopcyjnej. Pierwsza umowa adopcyjna dotyczyła BETI/BEZY, która teraz mieszka i włazi na głowę ludziom w Bytomiu. :) A jak by się znalazł pies w typie BERKA tylko mniejszy (do 10 kg) to była bardzo chętna pani z Niemiec. Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ake sie ciesze:multi::multi::multi:Berku...bądź szczęśliwy i niech to juz nareszcie będzie Twoj ostatni domek w życiu:loveu::loveu::loveu: Quote
caelestis Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 majqa napisał(a): Może jeśli ktoś jeszcze się odezwie (a propos Berka) polecisz Kasiu innego psiaka w miejsce tego farciarza. Cały czas polecam, bo ludzie dzwonią jeszcze :razz: Na jutro mam jeszcze umówione dwa telefony, zobaczymy, czy zadzwonią... Kilku osobom podałam namiary na dogo,, kilka na e-mail. MOŻE DZIĘKI BERKOWI (jego ogłoszeniom) UDA SIĘ JESZCZE JAKIEJŚ INNEJ BIDZIE :cool3: Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 caelestis napisał(a):Cały czas polecam, bo ludzie dzwonią jeszcze :razz: Na jutro mam jeszcze umówione dwa telefony, zobaczymy, czy zadzwonią... Kilku osobom podałam namiary na dogo,, kilka na e-mail. MOŻE DZIĘKI BERKOWI (jego ogłoszeniom) UDA SIĘ JESZCZE JAKIEJŚ INNEJ BIDZIE :cool3: Oby.alesię nie spodziewalam naparwde az takiego odzewu....mamy jeszcze Ludzi przez duże "L" na świecie.... to cudna wiadomosć...:loveu: Quote
magda z. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 super wieści:multi::multi::multi: Kasiu ja Ci na maila zaraz podeslę starszego facecika, który trafił do b-ca do przechowalni w sobote, fajny futrzak, niestety fotosik jakieś ograniczenia wprowadził i na razie mam pas na wrzucanie fot, a zaraz do w-wia smigam, więc tylko foty Ci przerzucę:p Quote
Recommended Posts