Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO ja dopiero mam neta ( i to pozyczonego bo moj podomno ma awarię) ale od razu szukalam \Berka- i czytam dobre wiesci:loveu:NO to trzymamy kciuki i co kto moze za domek...no i jestem milo zaskoczona szerokim odzewem...jednak nie jest tak zle z ludźmi skoro jeszcze los takiego maluch potrafi poruszyc wiele serc:loveu::loveu:

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caelestis napisał(a):
Ja tylko tak na chwilkę, bo dla mnie doba za krótka na wszystko :roll:
Umówiłam się z panem na sobotę godz. 13:00.
Mam nadzieję, że domek (ponoć z ogródkiem i zieloną furtką ;) ) będzie odpowiedni dla Berka. Jak wszystko będzie o.k. to w niedzielę po niego zaraz pojadę do Wałbrzycha i zawiozę do DS. :lol:
Trzymaj się psino :loveu::loveu::loveu:

ps. odezwała się do mnie nawet pani z fundacji VIVA poruszona losem psiaka :evil_lol:

widzę, że idzie ku dobremu:multi:
czekam na wieści bardzo niecierpliwie:cool3:

Posted

caelestis napisał(a):
:laola:
MAMY SUPER DOMEK DLA BERKA!!!
Ludzie bardzo fajni, kochający zwierzęta

Resztę potem, bo jadę do Wałbrzycha

hUUUURAAAAAAAAAAAA :multi::multi::multi:, cały czas myślę o tym maluchu,tak mi w serce zapadł z tą piłeczką.
Maluchu bądź szczęśliwy :loveu:

Posted

Jestem ;)
No i zmieniam tytuł :multi:
BEREK już w nowym domku :lol:
Rodzina miała psa przez 18 lat, no i m-c temu im odszedł. Oprócz tego mają koszatniczkę i węża :evil_lol:
Beruś mieszka teraz w żółtym domku z ogródkiem :lol:. Do domku wszedł oczywiście z piłeczką w zębach :loveu:
Cała rodzina na niego czekała z niecierpliwością. Poza tym Berek pokazał, że wie co to siad, podaj łapę, daj głos itp.
Ktoś kiedyś poświęcał mu sporo uwagi :roll:
Mają mi przesłać za jakiś czas jakieś foto.

POWODZENIA MALUTKI :kciuki::kciuki::kciuki:

[FONT=Lucida Console]BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W JEGO SPRAWIE [/FONT]:Rose::Rose::Rose:

sama bym nie dała rady :oops:

ps. wizyta przedadopcyjna nie była taka straszna ;)

Posted

:multi::multi::multi::multi: Bereczku - tak bardzo się cieszę :) teraz masz swój nowy wspaniały domeczek :) i swoje tak naprawdę nowe życie! Przez które będziesz mógł kroczyć ze swoja piłeczką :) :multi::multi:

Posted

Poczekam jeszcze chwilkę i na okoliczność ogłaszania innego psa pozdejmuję ogłoszenia Berka (tam, skąd się da). Może jeśli ktoś jeszcze się odezwie (a propos Berka) polecisz Kasiu innego psiaka w miejsce tego farciarza. Bądź szczęśliwy Berusiu!!! :iloveyou:

Posted

[quote name='caelestis']Jestem ;)
No i zmieniam tytuł :multi:
BEREK już w nowym domku :lol:
Rodzina miała psa przez 18 lat, no i m-c temu im odszedł. Oprócz tego mają koszatniczkę i węża :evil_lol:
Beruś mieszka teraz w żółtym domku z ogródkiem :lol:. Do domku wszedł oczywiście z piłeczką w zębach :loveu:
Cała rodzina na niego czekała z niecierpliwością. Poza tym Berek pokazał, że wie co to siad, podaj łapę, daj głos itp.
Ktoś kiedyś poświęcał mu sporo uwagi :roll:
Mają mi przesłać za jakiś czas jakieś foto.

POWODZENIA MALUTKI :kciuki::kciuki::kciuki:

[FONT=Lucida Console]BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W JEGO SPRAWIE [/FONT]:Rose::Rose::Rose:

sama bym nie dała rady :oops:

ps. wizyta przedadopcyjna nie była taka straszna ;)

No to masz za sobą "chrzest bojowy".
A to [FONT=Impact]Do domku wszedł oczywiście z piłeczką w zębach :loveu:[/FONT] zakreciło mi łezkę w oku. Berek bądź szczęśliwy. A ja szukam psiaka na miejsce Berka do allegro, o zbliżonej urodzie :). To jeszcze parę dni aukcji wyróżnionej na wszystkie sposoby. Jak takiego spotkacie to poproszę. Sama tez poszukam.

Posted

Chrzest miałam, co do wizyty przedadopcyjnej. Pierwsza umowa adopcyjna dotyczyła BETI/BEZY, która teraz mieszka i włazi na głowę ludziom w Bytomiu. :)
A jak by się znalazł pies w typie BERKA tylko mniejszy (do 10 kg) to była bardzo chętna pani z Niemiec.

Posted

majqa napisał(a):
Może jeśli ktoś jeszcze się odezwie (a propos Berka) polecisz Kasiu innego psiaka w miejsce tego farciarza.

Cały czas polecam, bo ludzie dzwonią jeszcze :razz:
Na jutro mam jeszcze umówione dwa telefony, zobaczymy, czy zadzwonią...
Kilku osobom podałam namiary na dogo,, kilka na e-mail. MOŻE DZIĘKI BERKOWI (jego ogłoszeniom) UDA SIĘ JESZCZE JAKIEJŚ INNEJ BIDZIE :cool3:

Posted

caelestis napisał(a):
Cały czas polecam, bo ludzie dzwonią jeszcze :razz:
Na jutro mam jeszcze umówione dwa telefony, zobaczymy, czy zadzwonią...
Kilku osobom podałam namiary na dogo,, kilka na e-mail. MOŻE DZIĘKI BERKOWI (jego ogłoszeniom) UDA SIĘ JESZCZE JAKIEJŚ INNEJ BIDZIE :cool3:

Oby.alesię nie spodziewalam naparwde az takiego odzewu....mamy jeszcze Ludzi przez duże "L" na świecie.... to cudna wiadomosć...:loveu:

Posted

super wieści:multi::multi::multi: Kasiu ja Ci na maila zaraz podeslę starszego facecika, który trafił do b-ca do przechowalni w sobote, fajny futrzak, niestety fotosik jakieś ograniczenia wprowadził i na razie mam pas na wrzucanie fot, a zaraz do w-wia smigam, więc tylko foty Ci przerzucę:p