majqa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Piorunem zmień tytuł wątku pod kątem bieżącej potrzeby, czyli np. Na cito potrzebna pomoc w wizycie przedadopcyjnej w Jeleniej Górze!!! Z Bolesławca do Jeleniej jest ok. 50km, może Seaside, magda z. mogłyby pomóc? Z Jeleniej jest jeszcze osoba logująca się jako karcia. Quote
magda z. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 karcia juz dawno się nie odzywała, przynajmniej do nas. Ja mogę, ale w weekend po południu, tzn sobota lub niedziela, ale jestem uzależniona od kolegi co mnie na motorze zawiezie:evil_lol: więc w rachubę wchodzi pogoda, bo ja fachowego stroju nie mam:roll: bo on pracuje do 14 w sobotę Quote
caelestis Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 majqa napisał(a):Piorunem zmień tytuł wątku pod kątem bieżącej potrzeby, czyli np. Na cito potrzebna pomoc w wizycie przedadopcyjnej w Jeleniej Górze!!! Z Bolesławca do Jeleniej jest ok. 50km, może Seaside, magda z. mogłyby pomóc? Z Jeleniej jest jeszcze osoba logująca się jako karcia. A jak się zmienia tytuł??? bo nie mogę tego znaleźć :oops: Quote
Isadora7 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='caelestis']A jak się zmienia tytuł??? bo nie mogę tego znaleźć :oops: Wyedytuj pierwszy post, zaznacz opcje zaawansowane i juz bedziesz mogłą zmieniać tytuł. Może prośbe też wpisać na watku schronu jeleniogóskiego: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/jelenia-gora-schronisko-pilnie-szukamy-domow-zdjecia-post-1-4-a-57516/index98.html#post13036153 . Quote
caelestis Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Isadora7']Wyedytuj pierwszy post, zaznacz opcje zaawansowane i juz bedziesz mogłą zmieniać tytuł. Może prośbe też wpisać na watku schronu jeleniogóskiego: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/jelenia-gora-schronisko-pilnie-szukamy-domow-zdjecia-post-1-4-a-57516/index98.html#post13036153 . Dzięki :loveu: Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 caelestis napisał(a):Dzięki :loveu: Mam ok 50 km do Jeleniej...Jeśli nikt sie nie znajdzie....tylko ja tez nigdy dotad nie robilam wizyty przedadopcyjnej...:cool3:Kompletnie nie wiem z czym to się je...:razz:. Quote
magda z. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 wątek jeleniej jest umarły, moze napiszcie do lilith, ona tam była wolontariuszką, pisała tam na wątku, bo przy nicku jest jakaś cyfra a ja jej nie pamiętam teraz. Seaside ma jeszcze numery gg do wolontariuszek, co ich nie ma na dogo, ale nie wiem czy one na wizyty chodziły. Quote
caelestis Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Cholewcia, nieukrywam, że im szybciej, tym lepiej. Nie chcę stracić faceta, bo jak się będzie to za długo przeciągać, to może wziąć innego psa. No i mogłabym go już w niedzielę przywieźć, bo on tam w lecznicy w boksie strasznie płacze i próbuje wykopać dziure w "metalowej" podłodze:placz::placz::placz: A tak miała bym blisko do wizyt poadopcyjnych, bo mieszka niedaleko mnie (jakieć 3-4 km). Chyba jak nic innego nie wymyślę, to pojadę sama :roll: Macie jakieś rady??? Quote
Isadora7 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 caelestis napisał(a):[...ciach...] Macie jakieś rady??? Ja za najbardziej udane wizyty uznaję takie na które jeździłam ze swoim jamolem (teraz dwoje). Nie ma bata zawsze się sprawdzało jak dom był nie ten Reakcja ludzi na psa, chociażby podanie wody itd. Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 caelestis napisał(a):Cholewcia, nieukrywam, że im szybciej, tym lepiej. Nie chcę stracić faceta, bo jak się będzie to za długo przeciągać, to może wziąć innego psa. No i mogłabym go już w niedzielę przywieźć, bo on tam w lecznicy w boksie strasznie płacze i próbuje wykopać dziure w "metalowej" podłodze:placz::placz::placz: A tak miała bym blisko do wizyt poadopcyjnych, bo mieszka niedaleko mnie (jakieć 3-4 km). Chyba jak nic innego nie wymyślę, to pojadę sama :roll: Macie jakieś rady??? JA tez mysle ze nie ma na co czekac naprawdę..bierz swojego piesia i heja na sprawdzanko:loveu::loveu:DAsz rade prawda/????:lol: Quote
caelestis Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ciekawy pomysł z tym pójściem z psem :evil_lol: Muszę tylko jeszcze gdzieś poszukać jakąś listę pytań do przyszłych właścicieli ;) Quote
Isadora7 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='caelestis']Ciekawy pomysł z tym pójściem z psem :evil_lol: Muszę tylko jeszcze gdzieś poszukać jakąś listę pytań do przyszłych właścicieli ;) Tu powinnaś coś znaleźć: http://www.dogomania.pl/forum/f28/abc-adopcji-przez-dogo-w-zarysie-vademecum-adopcyjne-jak-ustrzec-sie-przed-bledami-25135/ Quote
caelestis Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 gonia66 napisał(a):DAsz rade prawda/????:lol: mam taką wielką nadzieję ;) Quote
Isadora7 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 caelestis napisał(a):mam taką wielką nadzieję ;) A my w Ciebie wierzymy :) Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 caelestis napisał(a):mam taką wielką nadzieję ;) AAAAAAAAAA...to dasz dasz:multi::multi::loveu: Quote
caelestis Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Idę spać, bo rano muszę wcześnie wstać. Jutro się odezwę. Pa Pa Quote
majqa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 gonia66 napisał(a):AAAAAAAAAA...to dasz dasz:multi::multi::loveu: 3mamy kciuki za powodzenie misji!!! :lol: Quote
majqa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Odezwała się do mnie pani, której podziękowałam za ów odzew (prosząc o dalszy kontakt z Kasią). Pani, co prawda zapsiona, ale przejęła się losem Berka, dopytała, czy już znalazł dom, bo jeśli nie, włączy się w poszukiwania domku dla niego. Quote
Seaside Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Karcia już nie działa na dogo, Tel. do Lilith wysyłam na PW :) Dawno się nie odzywała więc nie mam pojęcia co teraz robi, ostatnio studiowała i pracowała na raz. Nie wiem też czy przeprowadzała wizyty ale zapytać warto :) są też Katia94 i Agathee ale to młodziutkie dziewczyny i jeśli chodzi o wizyty to odpadają :( Quote
mru Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/40/94b9a7e4.jpg "naprawdę przyprowadzili mnie tu, żeby mnie uśpić...?" :( ale smutne trzymam kciuki za domek...! Quote
Isadora7 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Tuptam kopytkami, tipsy obżeram z niecierpliwością czekając na wieści. Quote
caelestis Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Ja tylko tak na chwilkę, bo dla mnie doba za krótka na wszystko :roll: Umówiłam się z panem na sobotę godz. 13:00. Mam nadzieję, że domek (ponoć z ogródkiem i zieloną furtką ;) ) będzie odpowiedni dla Berka. Jak wszystko będzie o.k. to w niedzielę po niego zaraz pojadę do Wałbrzycha i zawiozę do DS. :lol: Trzymaj się psino :loveu::loveu::loveu: ps. odezwała się do mnie nawet pani z fundacji VIVA poruszona losem psiaka :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bereczku, trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie :) Quote
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 caelestis napisał(a):(...) odezwała się do mnie nawet pani z fundacji VIVA poruszona losem psiaka :evil_lol: Kuj żelazo na wszystkich, możliwych frontach! :lol: Super, że nastąpiła reakcja. Quote
Recommended Posts