Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seaside napisał(a):
:placz::placz::placz::placz:

Jezu....jak ja sie wystraszyłam..otwieram ostatnia stronkę watku...i pierwszy wpis ktory widze to ten....az mnie zmrozilo i rozbolal brzuch w jednej sekundzie:cool3:na szczescie to fałszywy alarm- inaczej mówiąc- burza hormonów...a to normalne w stanie błogosławionym:loveu::loveu::loveu::loveu:(też bym jeszcze chciała to poprzezywać...:p)...

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze się nie nabijać :mad: Mój mąż rozważa czasową separację aż do rozwiązania :cool1: Twierdzi, że wkrótce wyląduje przeze mnie w kaftanie - głupi :stupid:

chyba zmienię ten post - bo tu ciotki jeszcze jakiegoś zawału dostaną ;)

Posted

Dodałam Berka z nieznacznie zmodyfikowanym tekstem (poniżej) na stronach, jak poniżej:

Tekst:

Cudny Berek odlicza dni do uśpienia. Ocal go!

Przyprowadzony do lecznicy w Wałbrzychu 24.09.09 do uśpienia, bo... właściciel wyjeżdża. Lekarka powiedziała, że nie może się pogodzić z tym, że zaraz przyjdzie jej odebrać życie zdrowemu psiakowi. Oddać też nie ma komu, a schronisko przepełnione i nie przyjmuje nowych psów, więc co mu pozostaje... Berek, merdając ogonkiem wbiegł radośnie do lecznicy ze swoją piłeczką w zębach... Beruś to 7 letni, krótkowłosy, pogodny, ufny pies. Jest ostoją zdrowia i witalności, zaszczepiony, odrobaczony, profilaktycznie odpchlony, pod każdym względem zadbany. Lgnie do ludzi (i dzieci), nie wiedząc, że w dłoni jednego z nich czeka śmiercionośna strzykawka, nieświadomy wiszącego nad nim wyroku. Jego były Pan ze łzami w oczach położył na podłodze reklamówkę z "rzeczami" Berka (tj. czerwonymi szelkami, smyczą, miską, suchą karmą i jakimś kocykiem), podał książeczkę zdrowia i zniknął z jego życia. Za kilka dni, gdy nie znajdzie się nowy dom dla skazańca, ten zostanie uśpiony. Odejdzie z woli człowieka, który wykreślił go ze swojej rzeczywistości. Błagamy, uratujcie Berka! On tak niewiele potrzebuje. Jego wybawca ma szansę zostać posiadaczem ogromu pokładów miłości, odmierzanych merdaniem ogonka, a to bezcenne. Jego wybawca przyczyni się do ocalenia niewinnego istnienia, nim to zgaśnie przedwcześnie. Zegar Berka przyspieszył, bezlitośnie odmierza upływający czas!

Kontakt w sprawie adopcji Berka - p.Kasia: 0 - 698176231 caelestis@wp.pl

Ogłoszenia:
www.owi.pl
www.drobne.centrumofert.pl
www.sellit.pl
www.olx.pl
www.e-zwierzak.pl
www.kokosy.pl
www.alegratka.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.bono-polska.pl
www.pineska.pl
www.neeon.pl
www.dwukropek.pl
telezoo
www.vegie.pl
www.adopcjapsa.pl
www.eoferty.com.pl
www.kupiepsa.pl
www.argetto.pl
www.gumtree.pl
www.ojoj.pl
Zwierzęta | i-Bazar.pl
www.oglosze.pl
www.psy.elk.pl
TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.nasipupile.pl
www.najpewniej.pl
Darmowe Ogłoszenia Drobne Warszawa
www.petworld.pl
www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta
www.oglosili.pl
www.petsy.pl
http://expresowe.pl
http://www.bazarek.biz
www.darmobranie.pl
www.ogloszenia.jard.pl
www.ogloszenia.interpress.net.pl
www.bardzi.pl
www.ojej.pl
www.cwirek.pl
www.psiamania.pl
www.cafeanimal.pl
http://adpedia.pl
www.zwierzeta.pilne.net
www.aloge.pl
www.wybierzmiska.pl
www.topogloszenia.pl
www.szerlok.pl
www.aleogloszenia.pl
www.ogloszenia.planty.pl

Posted

bico napisał(a):
i ja tez mały "zawalik" zdążyłam zaliczyć:evil_lol:

To już na życzenie dziewczyn :evil_lol::eviltong:

Majqa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: JAk Ty to robisz??? :crazyeye::crazyeye:

Posted

Wszelkie aktywacje przeprowadziłam przez swoje konto, odciążając z maili aktywacyjnych założycielkę wątku. Niektóre z ogłoszeń już są aktywne, inne czekają na akceptację moderatorów. Jeśli ktoś nie doczyta w treści danych kontaktowych i napisze do mnie poprzez formularz, przekieruję zapytanie na właściwy mail, a osobno poproszę taką osobę o kontakt z.... i tu powtórzę dane kontaktowe Kasi. Kasiu, gdyby ktoś Cię zaskoczył, że nazywasz się x-ińska, przyjmij to novum do wiadomości. Wymyślałam na poczekaniu tam, gdzie tego wymagano.

Posted

cytuję jeden z komentarzy pod zdjęciem Berka na n-k (dziewczyna ma 12 lat ale zawsze jakas nadzieja)

"Mówię mamie i pisze e-maila do tej Pani,jak jest blisko to może go adoputjemy,bo długo nad tym myślałyśmy.
TRZYMAJ SIĘ BERECZKU! :* nie pozwolę na to! "

Posted

Tez się bardzo martwie ale mam nadzieję, że takie Szczęscie musi znaleźć swój domeczek...ktoryś tam z rzędu..ale na całe życie..przecież mu się to nalezy..a tak w ogole to napiszcie co u Bereczka słychać...????Jak on tam funkcjonuje w tym kojcu....:razz:

Posted

Cioteczki!!!
Przepraszam, że teraz się nie pokazywałam, ale byłam bez laptopa (czyt. mąż mi go rozkręcił i coś w nim zmienia :niedowia: )
Chylę czoła wszystkim za ogłoszenia :modla::modla::modla:
Do poczty dopiero zajżę za moment, bo po odpaleniu mojego kontaktu ze światem pierwsze co, to włączyłam dogo ;).
Ale najważniejsze:
Przed jakąś godziną dzwoniła do mnie pani w sprawie Berka z Piechowic (okol.Jeleniej) Powiedziała, że mieli wcześniej dwa psy, w jeden był ze schronu, ale odszedł na raka :-(
Mieszkają w ogrodzonym domu dwu rodzinnym, a ta druga rodzina to ich dzieci :lol: i te dzieci mają małą suczkę.
Berek z pysia przypomina im ich psa, więc ich rozczulił. Ma jeszcze pokazać Berka swoim dzieciom i jak im się tęż spodoba, to jutro zadzwoni. Rozmawiałam z Panią, jak i z Panem ;)Odniosłam wrażenie, że to bardzo spokojni ludzie, no i bardzo się przejęli historią Berusia

Także bardzo proszę o MOCNE KCIUKI

:D

Posted

caelestis napisał(a):
(...) jak im się tęż spodoba, to jutro zadzwoni. (...)

Kciuki zaciśnięte. Pamiętaj tylko proszę o umiejętnym przekonaniu państwa, o ile podtrzymają wolę adopcji, do wizyty przedadopcyjnej.