Poker Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 niestety, Dt mam zajęty,więc tylko mogę wspomóc finansowo malucha Mam nadzieję,że się uda go uratować. Może już lepiej go do schronu upchnać, gdyby zabrakło czasu i potem nadal go ogłaszać. Quote
caelestis Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Rozmawiałam z wetką. Stosunek do kotów nieznany i ciężko będzie poznać :roll: Pies jest w Wałbrzychu, nie kastrowany. Ponoć ma 7 lat, ale zęby całkiem niezłe, więc może być młodszy. Ogólnie jest w świetnej formie. Zero siwizny, czy innych oznak starości Okazało się również, że to był już jego 4 właściciel :angryy: i nie ma z nim kontaktu :mad:. Pies jednak nie stracił zaufania do ludzi. Strasznie tęskni do człowieka :-( Siedzi w kojcu w lecznicy i piszczy... Wczoraj był z wetką na spacerze i biegał szczęśliwy ze swoją piłeczką. Wetka też go "pokazuje" ludziom :lol: W poniedziałek powinnam mieć normalne ;) zdjęcia BERKA (tamto jest z komórki), to od razu je wstawię. To narazie tyle :roll: Ślicznie wszystkim DZIĘKUJĘ za zaangażowanie Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Isadora7']caelestis ja mu zrobię allegro z tym jednym zdjęciem, tylko posiedzę nad tekstem. Bo żąl mi tyłek ściska jak patrzę na ten radosny, beztroski pycholek bawiacy sie piłeczką i nie mający świadomości że klepsydra przesypuje mu się błyskawicznie. No bo żeby chory, okaleczony... cholera sama nie wiem co już robić. [quote name='caelestis'][...ciach...] W poniedziałek powinnam mieć normalne ;) zdjęcia BERKA (tamto jest z komórki), to od razu je wstawię. To narazie tyle :roll: Ślicznie wszystkim DZIĘKUJĘ za zaangażowanie No to ja poczekam może do poniedziałku i jak będą foty zrobię all . Quote
caelestis Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Isadora7']No to ja poczekam może do poniedziałku i jak będą foty zrobię all .[/quote] dzięki Isadoro :lol: Twoje allegraki są śliczne i "łapiące" za serce Quote
caelestis Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 znalazłam coś takiego http://www.dogomania.pl/forum/f937/dom-tymczasowy-dla-psa-we-wroclawiu-za-darmo-146826/ Quote
majqa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 W pn. mają być foty, OK, to ruszamy z ogłaszaniem. Rozumiem, że zrobisz Isadorko tekst, tak? Quote
caelestis Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 i jeszcze raz hopsa psino :roll: Quote
magda z. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 to ja już wiem, że caelestis zna "moją" Gosię:diabloti: bo chodziły do liceum razem; na razie podrzucę chłopaka Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='majqa']W pn. mają być foty, OK, to ruszamy z ogłaszaniem. Rozumiem, że zrobisz Isadorko tekst, tak?[/quote] No czas abym wróciła do pisania :) Quote
majqa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Isadora7']No czas abym wróciła do pisania :)[/quote] Oj, czas, czas... :lol: Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/index2.html Quote
gonia66 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Co za los......:-(Mam tylko nadzieje ze wszystko sie uda... Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='gonia66']Co za los......:-(Mam tylko nadzieje ze wszystko sie uda...[/QUOTE] Gonia, co taka skąpa wypowiedź ... to do Ciebie niepodobne :shake:. Quote
gonia66 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55']Gonia, co taka skąpa wypowiedź ... to do Ciebie niepodobne :shake:.[/quote] Bo co tu mozna pisac..???taka ufność i miłosć....ja juz sobie wyobrazam Berka w kojcu...:-(:-(z kocyka i kanapy do zimnego kojca..bez ukochanego pana...ten Pies nie wie o co chodzi...:placz::placz:Choc wiem ze kojec lepszy niz śmierć oczywiscie i to najlepsze wyjscie na ten czas..to bardzo bym chciala zeby znalazl sie domek jak najszybciej.....(zmęczona jestem....) Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='gonia66']Bo co tu mozna pisac..???taka ufność i miłosć....ja juz sobie wyobrazam Berka w kojcu...:-(:-(z kocyka i kanapy do zimnego kojca..bez ukochanego pana...ten Pies nie wie o co chodzi...:placz::placz:Choc wiem ze kojec lepszy niz śmierć oczywiscie i to najlepsze wyjscie na ten czas..to bardzo bym chciala zeby znalazl sie domek jak najszybciej.....(zmęczona jestem....) to podobnie jak ja :razz:, juz jedem tekst dla bidy za mną , a jeszcze jeden przede mną ..... tez nie wyrabiam :shake: To normalnie jakis wysyp psich bid.... ku czemu zmierza ten świat :cool1: Quote
gonia66 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55']to podobnie jak ja :razz:, juz jedem tekst dla bidy za mną , a jeszcze jeden przede mną ..... tez nie wyrabiam :shake: To normalnie jakis wysyp psich bid.... ku czemu zmierza ten świat :cool1:[/quote] A jeszcze do tego idzie wielkimi krokami zima..jak sobie przypone ubiegloroczne mrozy..to mnie juz ściska w gardle..........:placz::placz::placz: Quote
bico Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='caelestis'] Okazało się również, że to był już jego 4 właściciel :angryy: i nie ma z nim kontaktu :mad:. [/quote] matko jedyna, czym ten psina sobie na taką koszmarną poniewierkę zasłużył...???:-(:angryy::-( Quote
bico Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55'] To normalnie jakis wysyp psich bid.... ku czemu zmierza ten świat :cool1:[/quote] może to szokujące, ale oby ten świat zmierzał do zagłady, bo tu już nigdy nie będzie lepiej...nigdy...:shake: ...lepiej żeby "homo sapiens" nie występowali w przyrodzie jako gatunek:cool1: Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='bico']może to szokujące, ale oby ten świat zmierzał do zagłady, bo tu już nigdy nie będzie lepiej...nigdy...:shake: ...lepiej żeby "homo sapiens" nie występowali w przyrodzie jako gatunek:cool1: niestety :shake: to nam zapewnił Darwin . Nie wiem co z tym dalej możemy zrobić. Wiara, że będzie lepiej upadła , więc zostaje tylko walka :mad: Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='marysia55'] Wiara, że będzie lepiej upadła , więc zostaje tylko walka :mad: u mnie też już upadła...niestety...jestem realistką:cool1: walka...ciągle z wiatrakami:flaming: Quote
marysia55 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='bico']u mnie też już upadła...niestety...jestem realistką:cool1: walka...ciągle z wiatrakami:flaming: bico :loveu: Don Kichocie, ruszaj na te wiatraki, mozna z nimi wygrać :lol: Quote
Recommended Posts