Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety, Dt mam zajęty,więc tylko mogę wspomóc finansowo malucha
Mam nadzieję,że się uda go uratować.
Może już lepiej go do schronu upchnać, gdyby zabrakło czasu i potem nadal go ogłaszać.

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z wetką. Stosunek do kotów nieznany i ciężko będzie poznać :roll:
Pies jest w Wałbrzychu, nie kastrowany.
Ponoć ma 7 lat, ale zęby całkiem niezłe, więc może być młodszy. Ogólnie jest w świetnej formie. Zero siwizny, czy innych oznak starości
Okazało się również, że to był już jego 4 właściciel :angryy: i nie ma z nim kontaktu :mad:.
Pies jednak nie stracił zaufania do ludzi. Strasznie tęskni do człowieka :-(
Siedzi w kojcu w lecznicy i piszczy...
Wczoraj był z wetką na spacerze i biegał szczęśliwy ze swoją piłeczką.
Wetka też go "pokazuje" ludziom :lol:
W poniedziałek powinnam mieć normalne ;) zdjęcia BERKA (tamto jest z komórki), to od razu je wstawię.

To narazie tyle :roll:

Ślicznie wszystkim DZIĘKUJĘ za zaangażowanie

Posted

[quote name='Isadora7']caelestis ja mu zrobię allegro z tym jednym zdjęciem, tylko posiedzę nad tekstem. Bo żąl mi tyłek ściska jak patrzę na ten radosny, beztroski pycholek bawiacy sie piłeczką i nie mający świadomości że klepsydra przesypuje mu się błyskawicznie. No bo żeby chory, okaleczony... cholera sama nie wiem co już robić.

[quote name='caelestis'][...ciach...]
W poniedziałek powinnam mieć normalne ;) zdjęcia BERKA (tamto jest z komórki), to od razu je wstawię.

To narazie tyle :roll:

Ślicznie wszystkim DZIĘKUJĘ za zaangażowanie

No to ja poczekam może do poniedziałku i jak będą foty zrobię all

.

Posted

[quote name='marysia55']Gonia, co taka skąpa wypowiedź ... to do Ciebie niepodobne :shake:.[/quote]
Bo co tu mozna pisac..???taka ufność i miłosć....ja juz sobie wyobrazam Berka w kojcu...:-(:-(z kocyka i kanapy do zimnego kojca..bez ukochanego pana...ten Pies nie wie o co chodzi...:placz::placz:Choc wiem ze kojec lepszy niz śmierć oczywiscie i to najlepsze wyjscie na ten czas..to bardzo bym chciala zeby znalazl sie domek jak najszybciej.....(zmęczona jestem....)

Posted

[quote name='gonia66']Bo co tu mozna pisac..???taka ufność i miłosć....ja juz sobie wyobrazam Berka w kojcu...:-(:-(z kocyka i kanapy do zimnego kojca..bez ukochanego pana...ten Pies nie wie o co chodzi...:placz::placz:Choc wiem ze kojec lepszy niz śmierć oczywiscie i to najlepsze wyjscie na ten czas..to bardzo bym chciala zeby znalazl sie domek jak najszybciej.....(zmęczona jestem....)
to podobnie jak ja :razz:, juz jedem tekst dla bidy za mną , a jeszcze jeden przede mną ..... tez nie wyrabiam :shake:
To normalnie jakis wysyp psich bid.... ku czemu zmierza ten świat :cool1:

Posted

[quote name='marysia55']to podobnie jak ja :razz:, juz jedem tekst dla bidy za mną , a jeszcze jeden przede mną ..... tez nie wyrabiam :shake:
To normalnie jakis wysyp psich bid.... ku czemu zmierza ten świat :cool1:[/quote]
A jeszcze do tego idzie wielkimi krokami zima..jak sobie przypone ubiegloroczne mrozy..to mnie juz ściska w gardle..........:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='caelestis']
Okazało się również, że to był już jego 4 właściciel :angryy: i nie ma z nim kontaktu :mad:. [/quote]
matko jedyna, czym ten psina sobie na taką koszmarną poniewierkę zasłużył...???:-(:angryy::-(

Posted

[quote name='marysia55']
To normalnie jakis wysyp psich bid.... ku czemu zmierza ten świat :cool1:[/quote]

może to szokujące, ale oby ten świat zmierzał do zagłady, bo tu już nigdy nie będzie lepiej...nigdy...:shake:
...lepiej żeby "homo sapiens" nie występowali w przyrodzie jako gatunek:cool1:

Posted

[quote name='bico']może to szokujące, ale oby ten świat zmierzał do zagłady, bo tu już nigdy nie będzie lepiej...nigdy...:shake:
...lepiej żeby "homo sapiens" nie występowali w przyrodzie jako gatunek:cool1:

niestety :shake: to nam zapewnił Darwin . Nie wiem co z tym dalej możemy zrobić. Wiara, że będzie lepiej upadła , więc zostaje tylko walka :mad:

Posted

[quote name='marysia55']
Wiara, że będzie lepiej upadła , więc zostaje tylko walka :mad:
u mnie też już upadła...niestety...jestem realistką:cool1:
walka...ciągle z wiatrakami:flaming:

Posted

[quote name='bico']u mnie też już upadła...niestety...jestem realistką:cool1:
walka...ciągle z wiatrakami:flaming:
bico :loveu: Don Kichocie, ruszaj na te wiatraki, mozna z nimi wygrać :lol: