Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I my jakiś czas temu zaczelismy zabawę w dogfrisbee.
Oto nasz filmik z soboty, dodam, ze ten pies jak jest na dworze to uważa, ze zabawki to strata czasu
[url=http://www.youtube.com/watch?v=o-Q4txJop_Y]YouTube - nasze frisbee (początki)[/url]
No, ale jakieś efekty są, bo się uwzięłam, bo jestem zakochana w tym sporcie:p
proszę, o jakąś krytykę, ocenę;)

Posted

Odchudzić suńkę! widać że jej ciężko... poza tym bardzo fajnie ALE skończyłabym po minucie, później pies robi wszystko z mniejszym entuzjazmem, jeszcze trochę ponakręcać, bo widać że lubi je gonić jak jest w twoich rękach, ale jak rzucasz to się już tak nie pali, no i nauczyć się rzucać ;)
okiem moim, czyli też niewiele umiejącej : P

Posted

zdecydowanie szybciej kończyć zabawę, zwłaszcza, ze jak piszesz, na dworze uważa zabawki za stratę czasu. muzyka mi trochę przeszkadza, bo nie słyszę Ciebie... nie słyszę co mówisz, jakim głosem, czy robisz z siebie "głupa":diabloti: Podsumowując:
-kończyć nawet po 5 rzutach
-chwalić psa... ale BARDZO entuzjastycznie
-i moja ukochana część:diabloti: "głup" czyli, radosne bieganie i podrzucanie dysku w rękach z okrzykami typu" o mamooo, jakie super frisbee, zobacz! ale fajne! wow"

i oczywiście podszkolić się w rzucaniu;)

to tak moim zdaniem;)

Posted

Dzięki dziewczyny za opinie :)

Odchudzić suńkę!

Myślisz, że jest za gruba? Nie wiem, nie sądze, ona jest taka trochę "pękata" ale...
Pokażę jeszcze zdjecie, lepiej widać.

poza tym bardzo fajnie ALE skończyłabym po minucie, później pies robi wszystko z mniejszym entuzjazmem

Tak, wróciłam do tego jak zaczynaliśmy, czyli 20-30s mega entuzjastycznej zabawy.
Ciebie... nie słyszę co mówisz, jakim głosem, czy robisz z siebie "głupa":diabloti:

Oczywiście, jest entuzjastyczne super! piękny pies! ale świetnie! no i co mordo?! i inne takie ;)

Dzięki dziewczyny jeszcze raz za rady. Teraz trenujemy się na dużych dyskach (kupiłam dwa) i wczoraj pierwszy raz trzymała go bardzo mocno, że nawet dysk to odczuł ;)

Posted

marti91 napisał(a):

Myślisz, że jest za gruba? Nie wiem, nie sądze, ona jest taka trochę "pękata" ale...
Pokażę jeszcze zdjecie, lepiej widać.

jak dla mnie mogłaby trochę schudnąć, ale najważniejszy jest test żebrowy- jeżeli łatwo czuć żebra pod skórą to jest ok ;) ona się tak trochę rusza jak grubszy pies, tak... ociężale? nie wiem jak to napisać :evil_lol: a może wystarczy porobić z nią jakieś obrociki żeby była bardziej plastyczna i powyginana : P
mój pies to mięśnie i kości:diabloti:

Posted

Elastyczna to ona jest, prawie codziennie ćwiczymy slalomy, obrociki, wjazdy, cofania itp;) i ona przy macaniu to jest taka "nabita", kark ma grubszy od głowy. Wg tego testu co drukują od jakiegoś czasu w MP jest ok. :) Myslę, ze wrażenie jakie odniosłaś wynikło z tego, ze było w miarę ciepło, a jednak się chwilę naganiała.