malagos Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Pani chyba zobaczyła Aksę w dziale "Dam dom' na dogo, wstawiłam jej zdjecie, a MiK Józefów przesłała pani. Quote
PapryczkaChili Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ogromne gratulacje :multi::multi::multi: jejku, jak fajnie, kolejny domek się znalazł :razz: oby tam czarnulka miala taki swój raj na ziemi :cool3: Quote
mru Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 jej, wspaniale :D Aksa już na swoim :loveu::loveu::loveu: brawo! Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pan-kurczak-dla-psa-ciuchy-drewniany-kot-ksiazki-na-katowickie-psiaki-do-18-10-a-147955/ Quote
malagos Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 malagos napisał(a):Ręce opadają, dziś podeszła do mnie kobieta "zgłosić, ze w sąsiedniej wsi wyrzucono psa z samochodu i on czeka juz kilka dni na szosie" :angryy: :-( I co ja moge zrobić? Psa odwiedziłam, zrobiłam nawet zdjecia. Ale nie szukamy mu domu, pies zostanie u tego gospodarza (mimo, ze pogonił psa rezydenta), albo trafi do brata tego faceta. To dobrzy ludzie. Pies juz odkarmiony i wesoly, siedzi od czwartku. Dziś koło śmietnika w ryneczku maleństwo jakieś lisiego wygladu gryzło starą kość... :placz: :-( Suczka, młodziutka... Jutro trzeba sie będzie jej przyjrzeć, bo to coś nowego w naszej wsi :shake: Quote
malagos Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Aksa jest juz dobę w nowym domku i pani Ewa pisze, ze to fajna sunia. Trzeba dozowac jej jedzienie, bo ma ogromny apetyt. Jeszcze chwilami piszczy, ale noc ślicznie przespała w swoim łóżeczku. Trochę kłopot z chodzeniem na smyczy, ale to kwestia czasu. Jak p. Ewa zaloguje sie na dogo, będa zdjecia :multi: Quote
malagos Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Zajrzyjcie, proszę! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/w-wa-blagam-tymczas-na-cito-dla-szczeniaczka-suni-jutro-schron-148135/ Quote
MiK-Jozefow Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 super wiadomości, bardzo sie cieszę ze sunia ma nowy domek, czekamy aż Pani Ewa zaloguje się na dogo, wstawi jakies nowe zdjęcia suni :):):) Quote
Marfi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cioteczki zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ren-piekny-owczarek-collie-robil-za-tarcze-na-petardy-szuka-ds-148084/ Quote
EwaSob Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam wszystkich. Na początek chciałabym podziękować wszystkim , którzy pomogli mi w adopcji pieska,która tak szybko i sprawnie została przeprowadzona. Sunia COLA ,bo tak ją ochrzciliśmy to nad zwyczaj mądra i przekochana psinka...Po dotarciu do nowego domku była jeszcze troszke oszołomiona i zdezorientowana...popiskiwała, ale szybko zaadaptowała swoje nowe łóżeczko i pięknie przespała całą noc. Wczoraj byliśmy na dłuższym spacerze, było troszkę zwariowanie, bo Colunia nie przepada za smyczą co dziś udowodniła przegryzając swoje szelki...spuściła głowę ze smutkiem jak zobaczyła,że próbuje je reperować. Dziś już widzę,że zadomowiła się całkowicie...dużo głaskania i przytulania pomogły jej przystosować się do nowego miejsca... Chciałam dodać zdjęcia, które zrobiłam, ale właśnie nie wiem jak je tu wstawić. Quote
Sylwia K Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Malagos czy masz może więcej chętnych na tego typu psiaki? W celest. są takie 3 sztuki:razz: Quote
EwaSob Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ufff...chyba udało mi się rozszyfrować jak dodawać zdjęcia na dogomani...utworzyłam album dla Koli - Aksamitki. Narazie skąpy w zdjęcia, ale obiecuję,że to nadrobię. Kolunia właśnie drzemie po obiadku..jak wstanie to pędzimy na siku. Żałuje,że dziś u nas cały dzień pada bo z dłuższego spacerku nici...Pozdrowienia dla Pani Małgosi, której jesteśmy wdzięczni za tego psiaczka. Oto link do albumu Quote
EwaSob Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 oj..nie pokazał się link...ani zdjęcie w profilu..załamka... Quote
MiK-Jozefow Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 proszę przesłać mi zdjęcia na maila- wstawię :) marta678@poczta.onet.pl Quote
malagos Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Był telefon z Kielc, ale troche niepoważny i drugi nie wiem skad, pan szybko sie rozłączył. Zazwyczeaj zbieram numery, zeby zaproponować inne pieski w miejsce tego, co znalazł dom :cool1: Quote
malagos Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 To te szeleczki pogryzła ta suczynka? To prezent od Karolinki :placz: Quote
EwaSob Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tak ..rano pogryzła....zeszyłam jej..a przed pół godz pogryzła drugi raz ...też zeszyłam,ale jutro bedziemy musieli kupić jej nowe i zakładać tylko na wyjścia. Kochana cwaniara..heheh. Quote
karolina_g_k Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 To lobuziak :mad: Ciocia jej tu szeleczki kupuje zeby byla bezpieczna i piekna, a ona takie cuda wyczynia. Pani Ewo ja nie wiem czy to jest najlepszy pomysl zeby z mala chodzic na normalne spacery. Ona nie byla szczepiona na wirusowki. Ja ja bralam pod pache i wysadzalam na zamknietym osiedlu kolo tabliczki "zakaz wyprowadzania psow" :wink: zeby niczego nie zlapala. Quote
MiK-Jozefow Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Piękne suńka :):) Super zdjęcia- Malagos mnie wyprzedziła z ich wstawieniem :) super że wszystko się tak ułożyło... Quote
malagos Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Jest chętny dom na sunię w typie ratlerka, moze w Józefowie jest takie cudko? Quote
MiK-Jozefow Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jest takie rude cudo :loveu: sunia, ale większa niestety od ratlerka :( Quote
Marfi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cioteczki, jeśli macie znajomych w okolicach Komorowa, okolice Pruszkowa, poproście o rozwieszenie ogłoszenia o znaleznionej suczce, link z ogłoszeniem w temacie: http://www.dogomania.pl/forum/f96/13-09-wsiadla-do-kolejki-wkd-w-komorowie-szukamy-wlasiciceli-148359/#post13113844 z góry dziekuję :loveu: Quote
Recommended Posts