Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby jeszcze TŻ był, filmik by powstał. ale wraca dopiero we wtorek :cool1:
A jakby tak allegro? Niesmiało poproszę, na razie ze zdjątkiem, a potem filmik... :oops:
Miałam teraz maila z Pomorskiego - też kawał drogi :cool1:
Ale jest odzew, super!
Gdyby ona była w Warszawie, to by zwiekszyło jej szanse.
Nikt jej nie chce do dt?

Posted

[quote name='malagos']Żeby jeszcze TŻ był, filmik by powstał. ale wraca dopiero we wtorek :cool1:
A jakby tak allegro? Niesmiało poproszę, na razie ze zdjątkiem, a potem filmik... :oops:
Miałam teraz maila z Pomorskiego - też kawał drogi :cool1:
Ale jest odzew, super!
Gdyby ona była w Warszawie, to by zwiekszyło jej szanse.
Nikt jej nie chce do dt?[/QUOTE]

mi się podoba, ale nie mam jak ją wziąć na dt. nie ma mnie dużo czasu w domu i jeszcze moje dwie sunie... zapytam koleżankę, może ona?

Posted

To mozemy sie wybarać do tego gospodarstwa, niecałe 2 km ode mnie, ale ta sma wieś ;) Zresztą dziś mamy wiejskie zebranie-wybór sołtysa, bo stary przeniósł się na łono Abrahama z powodu wódencji. Taka gmina :cool1:

Posted

Isadorko, a chodzą po wsi takie różne, różniste...
Basiu, szczęście do znajdywania, owszem, ale ile potem sie trzeba natrudzić, by znaleźć odpowiedni dom :cool1:

Nie macie dla tej suni jaichś propozycji? Na przyklad dobry domek? moze być z dziecmi, bo Aksamitka uwielbia sie bawić :multi:

Posted

Sprawa sie skomplikowała, Aksamitkę wziełam do siebie, zajmuje budkę!

A lada chwila przyjada 2 sunie z Zamoscia!

Pomocy!

Jutro lepsze zdjecia i błagam o allegro!!

Posted

[quote name='malagos']Sprawa sie skomplikowała, Aksamitkę wziełam do siebie, zajmuje budkę!

A lada chwila przyjada 2 sunie z Zamoscia!

Pomocy!

Jutro lepsze zdjecia i błagam o allegro!!

Małgosiu mogę zrobić ale nie wcześniej niż jutro wieczorem. Jak znajdziesz coś szybciej to rób.

Posted

Isadora, zycie byś mi uratowała!
Przeciez rodzina mnie powiesi na nogę :shake: :placz:

To jest śliczna, czarna perełka! Grzeczna, radosna, po szczeniecemu rozbrykana. Taki diamencik do oszlifowania.
Przyzwyczajona do małych piesków, o rozumku często wielkosci orzeszka, znów jestem pozytywnie zaskoczona, raz Kumplem, który w lot chwytał wszystkie polecenia, teraz tą kruszyną. To niespotykanie madra suczka!

Wprowadziłam ją do kojca i dałam miseczkę z jedzeniem, to mało michy nie pożarła. Musiała zaznać wiele biedy w krótkim życiu. Na widok obróżki trochę sie cofała, ale jak założyłam jej, dałam chrupeczkę na poprawę humorku, zaraz sie rozpromieniła. do moich suczek uległa, pomerdała ogonkim i pokazała brzuszek. A one chyba dopiero po chwili zauważyły, że z kojca wyszła inna stwora, niż Ami :diabloti:
Jutro przypnę smycz i niech tak sobie chodzi po ogrodzie. Na noc wróci do kojca.

Posted

Suczki z Zamoscia na razie nie jada, dziś, jutro. Mamy kilka dni na znalezienie domu Aksamitce.
Daltego tak pilę i proszę o pmoc na wszystkich frontach!

Posted

Rano poszłam do kojca ją wypuscić, wyszła z budki zaspana i cieplutka, wylizałam mi dziób ( z wzajemnością :cool3:), sprawdziła, czy mam puste ręce (bo może coć do jedzenia przyniosłam? a owszem :p), pobiegała po ogrodzie, zrobiła wszystkie psie rzeczy spacerowe, nieśmiało zaczepiała Dalię do zabawy - jest cudna! :loveu:
Wróciła do kojca sama, ale wspomogłam decyzję postawieniem miski z chrupkami. Znów jadła dławiac sie i krztusząc, jakby nie jadła od tygodnia :placz: