CASIA&ttb Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 czy ktoś się wybiera na klub austriacki i ewentualnie miałby miejsce dla jednej osoby z małym psem?? termin zgłoszeń już minął więc ujawnić się jak ktoś jedzie :D Quote
jo-jo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Century Gothic]Coś się nie ujawnia nikt :(( A ja poszukuje transportu do Wiednia dla jednej osoby (bez Psa) tylko w jedną stronę ! Pilne. [/FONT] Quote
simbik Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 My w Austrii dwa dni siedzimy :lol:. Quote
jo-jo Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Century Gothic]A mi walnęli Szkolenie BHP na pierwszy dzień zajęć :angryy: I teraz kombinuje jak dojechać... [/FONT] Quote
CASIA&ttb Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='simbik']My w Austrii dwa dni siedzimy :lol:.[/quote] to mam nadzieję że nieliczna polska ekipa będzie sie dopingować(pewnie z moją 'straszną i wściekłą' minibullką będziemy pod ringiem dożków ) :loveu: Quote
simbik Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jest już plan sędziowania: Bundessieger Tulln 2009 - Infocenter by parsec Quote
Dzidtka_Gl Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jeśli ktoś był tylko na sobotę i już wrócił bardzo proszę o stawkę Lhasa Apso Quote
Impresja&Simarilion Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Taj CACIC Bundessieger BOB i BOG 2!! jesteśmy strasznie zadowoleni wystawa super i bardzo dobrze zorganizowana. Quote
Theogonia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nam też się udało.. po długim oczekiwaniu na naszą kolej- a wyżły niemieckie były na samiuśkim końcu, udało nam się w rasie zgarnąć wszystko, rozpoczynając championat Austrii, kończąc interchampionat C.I.E hehe i zajmując V miejsce na grupie- hehe co ciekawe, nawet na V lokacie są nagrody... ps. swoją drogą, byłam przekonana że na grupie na II lokacie był sweter irlandzki czerwono-biały.... ps.2. ja jeszcze się w swoich bagażach nie dokopałam katalogu- jak się dokopię, umieszczę stawkę :) Quote
karenina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 I ja wróciłam - jak zawsze mega zadowolona :multi: Moje charciki włoskie w sobote CACIB dla suczki i Jugenbester chłopaczek, a w niedziele na specjalce znow chłopaczek Jugendbester i suka BOB a na deser wybiegałysmy sobie jeszcze BEST IN SHOW :multi::multi::multi::multi: Quote
PSYLLA Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich BAYRISCHER GEBIRGSSCHWEISSHUND (były tylko 3) Quote
Theogonia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='PSYLLA']Bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich BAYRISCHER GEBIRGSSCHWEISSHUND (były tylko 3) pies kl.otwarta CIRIO z Dudnisk (Amor Stara Dolina-Sara Zvolenska Slatina) Suki kl.młodzieży HEIKE vom Wechsel (Hasso vom Riederberg- Freia vom Spannriegel) kl.pośrednia ARISSA z Ivetkinho Dvora (Medo Hraples - Fido Demjanka) bardzo proszę o stawkę Lhasa Apso Psy kl.młodziezy Sayonara Happy Pearl Charism-Ivepet Gema Roses kl.pośrednia Ekajati's Bam Margera Cyrano von Niederottnang kl.otwarta Yangadoo's Montoya kl.championów Shambala El Tamerlan SUKI kl.szczeniąt: Dolkar von Niederottnang kl.młodziezy: Ka-Khi-La Ivepet kl.pośrednia: Ekajati's Baha Afrodite Dar Tibetu kl.otwarta: Orlane's All too easy Quote
Impresja&Simarilion Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Theogonia napisał(a): ps. swoją drogą, byłam przekonana że na grupie na II lokacie był sweter irlandzki czerwono-biały.... Tyle że Taj to prezentowany przeze mnie pies rasy Thai Ridgeback dog z grupy 5 FCI a nie seter angileski...nie mówiąc już o tym ze ja mam angielki suki nie psy :P Quote
JOLY Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gratulacje dla zwycięzców!!!!:multi::multi::multi: Bardzo proszę o stawkę bearded collie Czas udać się w tamtym kierunku. Quote
Theogonia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Impresja napisał(a):Tyle że Taj to prezentowany przeze mnie pies rasy Thai Ridgeback dog z grupy 5 FCI a nie seter angileski...nie mówiąc już o tym ze ja mam angielki suki nie psy :P hehhe, i to wszystko tłumaczy :) Quote
Błyskotka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gratulacje dla wszystkich :). Bardzo proszę o stawkę Chow Chow . Quote
PSYLLA Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Theogonia napisał(a):pies kl.otwarta CIRIO z Dudnisk (Amor Stara Dolina-Sara Zvolenska Slatina)... dziękuję bardzo za posokowce :) Quote
Błyskotka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje dla wszystkich :). Bardzo proszę o stawkę Chow Chow . Ponawiam ;). Ale tylko z piątku i niedzieli. Quote
Recommended Posts