Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, jest juz ta cudowna wiadomość na forum 'wilczych"..?
M&S - ku, może napiszesz ? Ja tam dawno nie zagladałam.......
Pewnie bedzie radość !

Posted

[quote name='togaa']Cioteczki, jest juz ta cudowna wiadomość na forum 'wilczych"..?
M&S - ku, może napiszesz ? Ja tam dawno nie zagladałam.......
Pewnie bedzie radość !

Wiadomość jest już na szpicowym:)

A.

Posted

taja napisał(a):
dharma teraz mieszka w warszawie na ochocie :-)
maks i spark napisał(a):
jak miło:), my mieszkamy na marysinie....

A.

Czyżby się szykowały szpicowe spacerki ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Czyżby się szykowały szpicowe spacerki ;)

BYłoby bardzo miło:)

A.

ps.chyba trzeba zmienić tytuł i założyć małej oddzielną galerię:cool3:

Posted

to i ja napiszę, strasznie się cieszę.

Dzisiaj zadzwoniła do mnie przyjaciółka (znamy się od urodzenia) z propozycją spaceru i smutną wieścią, że Tolek odszedł. Jednocześnie napomknęła, że ma niespodziankę....

I powiem tak...Dharma nie mogła lepiej trafić!!! strasznie żałuję, że nie wzięłam aparatu...ale jeszcze z pewnością obfocę panienkę i zarzucę was zdjęciami. ZApowiadaja sie letnie spacery akitowo wilcze :)

Taja jeszcze raz gratuluje decyzji! zakładaj małej album w szpicach wilczych

Posted

Taja napisał(a):
Trzeba koniecznie razem się przespacerować :-) Za 2 tygodnie będę z Dharmą jakiś czas na Wawrze. Może wtedy?

To fajnie:) Musimy się dogadać odnośnie spaceru

I Koniecznie galeria w wilczych!!!!!

A Wasz Tolek skąd pochodził?

Posted

Cudowne wieści ! Przyznaje bez bicia,że dawno nie zagladałam do Dharmuni a tu takie zmiany. I na dodatek tafiła w ręce
szpico-maniaków !!!
Taja napisz cos o swoim Tolku i wrzuć jakieś zdjcia
Pozdrawiam
Basia

Posted

Tolko nie był rodowodowy. Był typem "macho" :-) Nie lubił się przytulać, nienawidził słowa "buziaczki", ale był najukochańszym psem na świecie, bardzo spokojny, uległy, nieagresywny i wiecznie uśmiechnięty :-)

Posted

Dharma zachowuje się tak jakby od zawsze Taja była jej panią, super się pilnuje, jest bardzo grzeczna, ślicznie chodzi na szelkach. Nawet upierdliwego akiciego adoratora zniosła dzielnie i z godnością.

Posted

Dharma wczoraj była na spacerze w parku z innym pieskiem Lakim (znajomych) piesek jest 2 razy większy, zaczepiał ją, więc Dharma pokazała mu pełne uzębienie, że ma i w razie czego nie zawacha się go użyć, powaliła tym Lakiego, który podkulił ogon, skulił uszy i położył się przed nią :-) Nas oczywiście powaliło ze śmiechu. Żądzi laleczka :-)

Posted

[quote name='Taja']Dharma wczoraj była na spacerze w parku z innym pieskiem Lakim (znajomych) piesek jest 2 razy większy, zaczepiał ją, więc Dharma pokazała mu pełne uzębienie, że ma i w razie czego nie zawacha się go użyć, powaliła tym Lakiego, który podkulił ogon, skulił uszy i położył się przed nią :-) Nas oczywiście powaliło ze śmiechu. Żądzi laleczka :-)

Jak miło się to czyta :p

Ale wcale mnie to nie dziwi. Siostra miotowa Dharmy, niestety nieżyjąca już Draka (mama naszego Sparka) też miała charakterek:razz:

ja czekam;):evil_lol:
http://img85.imageshack.us/i/dharma015.jpg/

Posted

Taja napisał(a):
Dharma wczoraj była na spacerze w parku z innym pieskiem Lakim (znajomych) piesek jest 2 razy większy, zaczepiał ją, więc Dharma pokazała mu pełne uzębienie, że ma i w razie czego nie zawacha się go użyć, powaliła tym Lakiego, który podkulił ogon, skulił uszy i położył się przed nią :-) Nas oczywiście powaliło ze śmiechu. Żądzi laleczka :-)

Miesiace ustawiania do pionu schroniskowej "halajstry" nie ida na marne :evil_lol: Daska da rade kazdemu :loveu:"nasze" słoneczko :loveu:

A widac szczotka poszła w ruch bo takiego slicznego futra to jeszcze u niej nie widziłam CUUUUDO ! czyzby była juz tez kąpana ?

Posted

Była kąpana, lubi mi się na spacerze w jakiejś padlinie wytytłać :-) Więc nie było wyjścia, a szczotka owszem poszła w ruch :-) Dziś mamy wizytę u alergologa, więc będę wiedzieć wszystko o dalszym leczeniu, żeby jeszcze wypiękniała.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Jak miło się to czyta :p

Ale wcale mnie to nie dziwi. Siostra miotowa Dharmy, niestety nieżyjąca już Draka (mama naszego Sparka) też miała charakterek:razz:

ja czekam;):evil_lol:
http://img85.imageshack.us/i/dharma015.jpg/

Czyli Dharma jest ciotką Sparka :-) To tym bardziej muszą się spotkać, w końcu to rodzina :-)

Posted

Taja napisał(a):
Czyli Dharma jest ciotką Sparka :-) To tym bardziej muszą się spotkać, w końcu to rodzina :-)

...niestety ze Sparkiem już sie nie spotkają:(:(

został tylko weteran Maks:)