Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Łagodna i cierpliwa – bez protestów poddaje się wszelkim zabiegom pielęgnacyjnym,
przy badaniach weterynaryjnych wykazała się opanowaniem i spokojem.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Suczka jest wysterylizowana, więc o natrętnych adoratorów nie trzeba będzie się martwić .[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ma ok. 6 lat, a więc przed nią jeszcze dużo latek życia.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Chętnie się bawi, mogła by szaleć i ganiać z opiekunem po dworze bez końca.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]SZALEŃSTWA DHARMULCA[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]!!! serdecznie zapraszam do obejrzenia filmików !!!

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]http://www.youtube.com/watch?v=3tifqiDKY1g
http://www.youtube.com/watch?v=3iVxizvwjMM
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ale najbardziej ceni sobie chwile relaksu, słodkiego lenistwa spędzonego u stóp opiekuna,
łasząc się i domagając o głaskanko za uszkiem.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]DHARMA do przytuliska trafiła po śmierci swojej pani, gdzie okazało się,
że sunia cierpi na alergiczne schorzenie skóry z powikłaniami.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Dzięki pracownikom schroniska i ludziom, którym los suni nie był obojętny,
podjęto skuteczne leczenie.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Na dzień dzisiejszy DHARMA prezentuje się wspaniale.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Niczym „puchata kula” z uśmiechem nie schodzącym z pyszczka.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]TAKA JESTEM ŚLICZNA CZYLI „WIOSENNA SZPICOWA PANIENKA”

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!! serdecznie zapraszam do obejrzenia filmiku !!!

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]http://www.youtube.com/watch?v=XbeLvEps7B8[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Trzeba jednak mieć świadomość, że Dharma jest alergikiem i potrzebuje odpowiedniej karmy.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]To jej jedyny "malutki mankament", który niknie przy jej wspaniałym usposobieniu i ogromie miłości,
którą bez zastanowienia obdarzy każdego kto ją pokocha i da jej dom!!!
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Doceń jej cudowny charakter i ofiaruj jej miejsce w swoim serduszku[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]!!! DAJ DHARMIE DOM !!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ul. Ciepłownicza 3[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tel. 0 510-170-787[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]mail do wolontariusza eureka@lazuli.pl[/FONT]

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiulaa']Nie wiem czy ktoś się już chwalił, ale Dharma bez kołnierza chodzi :eviltong:

To dopiero dobre wieści :multi::multi::multi:

A na filmiku - jakbym widziała swojego Futrzaka też tak do piszotków się podstawia - cudna sunieczka :loveu::loveu::loveu:

ps. ja tak nieśmiało przypominam o mojej prośbie odnośnie tego czym Dasiunia jest karmiona :roll:

Posted

...qurcze psica pięknieje...takim moim malusim marzeniem jest, żeby jej to futro odrastające porządnie przeczesać, tak porządnie żeby tony podszerstka wyszły...hihihi...ale jak to zrobić? Allegro super... jest takie optymistyczne... może teraz ...oby oby!!! No a swoją drogą, to widać kogo Dasia uwielbia...przed kim się "cała otwiera" czy mi się tylko wydaje czy rzeczywiście? bo szpic potrafi kochać wszystkich którzy poświęcą mu uwagę ale uwielbia tylko jednego, tego wybranego...Ewuniu nie masz tak wolnego wakatu ?
Dziewczyny dowiedzcie się co z tą karmą...to faktycznie ważne!

Posted

Zagubiona ihabe pamieta o pieknej szpicce :-)
Lada moment mija rok od momentu jak inny szpicek Samcio Pamcio (Czyli Samson) został uratowany z niewoli. Tak bardzo bym chciała, zeby i szpicula piekna znalazła swój kąt i swego człowieka!!!!!

Posted

[quote name='gosiulaa']Nie wiem czy ktoś się już chwalił, ale Dharma bez kołnierza chodzi :eviltong:

Nareszcie jakas optymistyczna wiadomośc na koniec dnia...

I nasza ihabe wróciła....:loveu:
Coraz bardziej wierze że bedzie dobrze....

Posted

[quote name='NATKA']I jak tam po odwiedzinkach????????????

troche ją wyczesałyśmy ( ale trzeba zrobic ciag dalszy bo to zabawa na dluugi czas :lol:) a Dharma leciała na każde zawołanie ( mimo ze wiedziala co ja czeka :D) :lol: anioł nie pies jeszcze z uśmiechem sie kładła na plecach i tylko żebyśmy jej brzuchol czesały :lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']troche ją wyczesałyśmy ( ale trzeba zrobic ciag dalszy bo to zabawa na dluugi czas :lol:) a Dharma leciała na każde zawołanie ( mimo ze wiedziala co ja czeka :D) :lol: anioł nie pies jeszcze z uśmiechem sie kładła na plecach i tylko żebyśmy jej brzuchol czesały :lol:
Wierze, że czeka Was mnóstwo wyczesywania, biorąc pod uwagę jak nam panna obrosła ale za to jaka później zrobi się z niej piękność :loveu::loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
troche ją wyczesałyśmy ( ale trzeba zrobic ciag dalszy bo to zabawa na dluugi czas :lol:) (...) :lol:

...hihihi...skąd my to znamy...czeszcie,czeszcie i myziania nie żałujcie...żeby się nasza sunia "autystyczna nie zrobiła"...ona bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jeśli od maleńkiego taki miała...zresztą szpicunie to bardzo wdzięczne psiaki.

Posted

Dharmie to ten kołnierz strasznie przeszkadzał... bo od czasu kiedy go nie nosi jest strasznie radosna :) kochana z niej sunia :loveu: a jeśli chodzi o czesanie to jeszcze ją pewnie dopadniemy, choć tyle psów jest w schronie do czesania że masakra....... ale myślę że damy radę.