Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

togaa napisał(a):
Kluseczka sie z niej robi, czy taka ofutrzona..?

I jedno i drugie :eviltong: klucha sie robi na tym specjanym zarciu ale i futro obrasta ja baaaardzo mocno :lol:
mało juz jest miejsc w ktorych ma łyse ciałko ...

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo...nooo...gdzie chowałyście takiego ślicznego szpica...taka mordusia przekofana...
A ja napiszę jeszcze ...widać że "dziewczyna" odżyła i zaadaptowała się do warunków schroniskowych...ale na jak długo? Domek i miłość...potrzebne na już!

Posted

Super dziewczyny te zdjęcia :lol:i te podpisy pod nimi ...cąła Dharma nic dodac nic ując ...

i ten kontakt wzrokowy Dharmulca z nami jest troche nowoscia i dlatego mnie cieszy ze udało sie te momenty uwiecznic na fotach :multi:
http://foto.anyfiles.pl/public/img/dharma.a20_0.jpg

Daśka dopiero od niedawna dostała takiego pauera i taka kontaktowa sie zrobiła , obecnie nadrabia wszytskie zaległosci w kontaktowaniu sie z ludzmi ;) i łapa zaczepia i w oczy kazdemu patrzy i szalec zaczyna tak jak z tym kiljem :eviltong:
bardzo fajny i pogodny psiak z niej

Posted

No bo szpice sa naprawdę wyjatkowe i cudowne. Słodkie przytulasy....!!
Każda z nas szpicozakręconych jak ogląda zdjęcia Dharmulca widzi swojego własnego psa. Bo ta sama minka, spojrzenie, przekrzywienie łebka...
Patrzę na Dhrmę i oczami wyobrazni widze w tej schroniskowej sierocie moją Togę.. I dlatego to tak boli...ech...

Posted

Zdaje sie że ma tatuaż w lewym uszku. Tylko co z tego że tak szlachetnie urodzona ?

Ale zdjęcia cudne....! Kochana sunia..!

Posted

To nie tatuaż...to tylko niewiele znaczący "ślad przeszłości".... ważniejsze jest "tu i teraz" a najważniejsza przyszłość...dobry kochający dom...
A zdjęcia... śliczności...to fakt....dzięki cioteczki!