Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak apropo's Dnia Kobiet...może coś unikatowego dla cioteczek...na naszą DharMunię kudłatą ?
I przy okazji banerek dla chętnych do poczęstowania ...polecam i zapraszam gorąco!

Posted

[quote name='Atrisko']A tak apropo's Dnia Kobiet...może coś unikatowego dla cioteczek...na naszą DharMunię kudłatą ?
I przy okazji banerek dla chętnych do poczęstowania ...polecam i zapraszam gorąco!

ale fajny bazarek :lol:

Posted

Super, że się Wam allegro spodobało, mam też nadzieje, że powali jakiegoś ludzia i zakocha się w Dharmusi i ją przygarnie :loveu:

ps. a ja nie mogę wejść na bazarek bo mi się wyświetla że nie może znaleźć:-(

Posted

Munia gości dzisiaj miała? No ja się tak przyzwyczaiłam,że sobota, to odwiedzinki...czesałam mojego kudłacza i o niej myślałam...kto to futro wyszczotkuje kto o nie zadba, kto podrapie spojrzy w oczy i powie
"jesteś moja a ja Twoja"...A z allegro jakiś odzew?

Posted

[quote name='Atrisko']Munia gości dzisiaj miała? No ja się tak przyzwyczaiłam,że sobota, to odwiedzinki...czesałam mojego kudłacza i o niej myślałam...kto to futro wyszczotkuje kto o nie zadba, kto podrapie spojrzy w oczy i powie
"jesteś moja a ja Twoja"...A z allegro jakiś odzew?

Niunia gosci oczywiscie ze miała / znaczysie nas bo z allegro i innych ogłoszen głucha cisza .../

a co niunia wyprawiałą :evil_lol: to mozna podziwiac prawie na zywo :eviltong:

zaraz sie zgraja filmiki to jest wstawie a narazie zdjecia ze spacerku :

masazyk plecków to jest to co Dharmulec lubi najbardziej :loveu:

Posted

Dharma jest obecnie rozrabiaką :eviltong: ;) i ewidentnie wpasowała sie juz w ta zgraje szczeniaków i podrostków w schronisku ...wcale nie widac zeby sobie krzywdowała , gania , rozrabia i jak sa znajomi jej ludzie to czasem mamy nawet wrazenie ze bywa zadowolona :loveu: ;)

Posted

Noooo śliczności.... taki wesoły psiak....aż miło popatrzeć....i nie wiem z czego miałam więcej radości z zabawy "Dasi" czy pogaduszek Ewci... ech...tak mi się cieplucho zrobiło na serduchu jak zobaczyłam rozbrykaną naszą szpicówę...
Szkoda tylko że nie ze swoją panią-panem bryka...

Posted

Kochana nasza dziewczynka..! Nasza półsierotka....! /pół, bo ma Ciebie,Evatr/

Kluseczka sie z niej robi, czy taka ofutrzona..?

Posted

Skarpetka Dharmy się ostatnio powiekszyła o wpłaty :
[FONT=Arial]556 zł stan na 9.02.2010
50 zł
70 zł
238 zł Atrisko - wpłata z bazarku
---------
914 zł
[/FONT]

Posted

Dla ciekawskich cioteczek mogę napisać, że u Dharmy wszystko w porządku, dzisiaj miała myzianko, głasianko i sesję :) Myślę, że w piątek znajdę już czas żeby fotki wstawić, bo trochę tego jest :)