HuSkYy-Paulina-94 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 łaaa no takie piekne allegro :loveu: a ona nadal czeka :shock: Quote
Atrisko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 piękne Natko, piękne...tylko kwiatuszki mi zginęły:eviltong: Quote
NATKA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Śniegu się wystraszyły :eviltong: Hopaj Mulko po domek :multi: Quote
ewatr Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 gosiulaa napisał(a):śliczne allegro :loveu: Cale to sliczne allegro to dzieło Natki :klacz: ja tylko wystawiam :lol: Quote
togaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Majstersztyk ..!!!! Lepszego juz by sie nie dało !!!! Quote
Atrisko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 hihihi...dało :evil_lol: z kwiatkami :eviltong:...ale widocznie za słodkie było....i Natka kwiatki na Dzień Kobiet zostawiła:cool3: Quote
Atrisko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A tak apropo's Dnia Kobiet...może coś unikatowego dla cioteczek...na naszą DharMunię kudłatą ? I przy okazji banerek dla chętnych do poczęstowania ...polecam i zapraszam gorąco! Quote
ewatr Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Atrisko']A tak apropo's Dnia Kobiet...może coś unikatowego dla cioteczek...na naszą DharMunię kudłatą ? I przy okazji banerek dla chętnych do poczęstowania ...polecam i zapraszam gorąco! ale fajny bazarek :lol: Quote
NATKA Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Super, że się Wam allegro spodobało, mam też nadzieje, że powali jakiegoś ludzia i zakocha się w Dharmusi i ją przygarnie :loveu: ps. a ja nie mogę wejść na bazarek bo mi się wyświetla że nie może znaleźć:-( Quote
Atrisko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Munia gości dzisiaj miała? No ja się tak przyzwyczaiłam,że sobota, to odwiedzinki...czesałam mojego kudłacza i o niej myślałam...kto to futro wyszczotkuje kto o nie zadba, kto podrapie spojrzy w oczy i powie "jesteś moja a ja Twoja"...A z allegro jakiś odzew? Quote
ewatr Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Atrisko']Munia gości dzisiaj miała? No ja się tak przyzwyczaiłam,że sobota, to odwiedzinki...czesałam mojego kudłacza i o niej myślałam...kto to futro wyszczotkuje kto o nie zadba, kto podrapie spojrzy w oczy i powie "jesteś moja a ja Twoja"...A z allegro jakiś odzew? Niunia gosci oczywiscie ze miała / znaczysie nas bo z allegro i innych ogłoszen głucha cisza .../ a co niunia wyprawiałą :evil_lol: to mozna podziwiac prawie na zywo :eviltong: zaraz sie zgraja filmiki to jest wstawie a narazie zdjecia ze spacerku : masazyk plecków to jest to co Dharmulec lubi najbardziej :loveu: Quote
ewatr Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dharma jest obecnie rozrabiaką :eviltong: ;) i ewidentnie wpasowała sie juz w ta zgraje szczeniaków i podrostków w schronisku ...wcale nie widac zeby sobie krzywdowała , gania , rozrabia i jak sa znajomi jej ludzie to czasem mamy nawet wrazenie ze bywa zadowolona :loveu: ;) Quote
Atrisko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/313b53a0ef7509f3.html Śliczna minka...i te uchole postawione i pychol roześmiany...ślicznota... Zero odzewu...to niemożliwe...:shake: Quote
Atrisko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ...no a filmik???? Obiecałaś??? nowy banerek: Quote
NATKA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 JAKA ONA ŚLICZNIUTKA I UŚMIECHNIĘTA :loveu::loveu::loveu: Quote
Atrisko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A ja na filmik obiecany dalej czekam... hopaj Dharmula po domek do góry... Quote
ewatr Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Atrisko']...no a filmik???? Obiecałaś??? Juz daje / wgrac na youtuba nie mogłam ech te probemy techniczne / ... nie smiac sie tylko prosze z mojego gadania :evil_lol:;) bo nie podłozyłam dzwieku .. http://www.youtube.com/watch?v=3tifqiDKY1g http://www.youtube.com/watch?v=3iVxizvwjMM Quote
Atrisko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Noooo śliczności.... taki wesoły psiak....aż miło popatrzeć....i nie wiem z czego miałam więcej radości z zabawy "Dasi" czy pogaduszek Ewci... ech...tak mi się cieplucho zrobiło na serduchu jak zobaczyłam rozbrykaną naszą szpicówę... Szkoda tylko że nie ze swoją panią-panem bryka... Quote
togaa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kochana nasza dziewczynka..! Nasza półsierotka....! /pół, bo ma Ciebie,Evatr/ Kluseczka sie z niej robi, czy taka ofutrzona..? Quote
psiulka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ale sobie biega, aż miło patrzeć :loveu: I nawet Karcia się na filmiki załapała! Quote
GuniaP Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Skarpetka Dharmy się ostatnio powiekszyła o wpłaty : [FONT=Arial]556 zł stan na 9.02.2010 50 zł 70 zł 238 zł Atrisko - wpłata z bazarku --------- 914 zł[/FONT] Quote
Moniek193 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dla ciekawskich cioteczek mogę napisać, że u Dharmy wszystko w porządku, dzisiaj miała myzianko, głasianko i sesję :) Myślę, że w piątek znajdę już czas żeby fotki wstawić, bo trochę tego jest :) Quote
GuniaP Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Zaglosujcie na Kundelka ... http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A Quote
Moniek193 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Głos oddany ;) Jedną fotkę z dzisiejszej sesji przed snem jeszcze podrzucę :) Jak się uporam z resztą, to na pewno tu wstawię :) Quote
Recommended Posts