ewatr Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 NATKA napisał(a): Cioteczki, że się tak nieśmiało zapytam jest jakieś zainteresowanie naszą sympatyczną szpiculką??? Nikt nie pyta :shake: A baaaaaaaardzo by sie Dharmuni dom przydała bardzo ... bo duzo łatwiej i szybciej by sie wszytsko ze zdrowiem unormowało ...bo humor juz dopisuje , dokazuje sie , kołą do gory sie wywala i o głaskanie dopomina ...no nic tylko brac i kochac ! Quote
ewatr Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pozwole sobie wkleic super projekt do ogłoszen autorstwa Natki :p Dziekuje! [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Okrutny los jej nie oszczędził mimo, że jest rasowa... [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Dharma 5-letnia suczka szpica wilczego trafiła do rzeszowskiego schroniska „Kundelek” po śmierci swojej Pani .[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Okazało się, że cierpi na przewlekłe zapalenie skóry na tle alergicznym[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]z powikłaniami bakteryjnymi i grzybicznymi, miała na przodzie i łapach wyłysiałe placki.[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]W schronisku rozpoczęto leczenie.[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Po dwóch miesiącach kuracji stan zdrowia psa znacznie się poprawił. [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
ewatr Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [FONT=Arial][SIZE=4]Chociaż suczka ma zapewnioną bardzo dobrą opiekę w schronisku … [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]... to nie sposób nie zauważyć tęsknoty w jej oczach …[/FONT] [FONT=Arial]TĘSKNOTY ZA WŁASNYM KĄCIKIEM I KOCHAJĄCYM WŁAŚCICIELEM[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Na dzień dzisiejszy leczenie w schronisku przyniosło bardzo pozytywne efekty. [/FONT] [FONT=Arial]Co prawda suczka wymaga karmy hypoalergicznej. [/FONT] [FONT=Arial]A łapki i skóra pod szyją są jeszcze "psikane" środkiem o nazwie DUOXO. [/FONT] [FONT=Arial]Jednak pomimo tych drobnych „mankamentów” suczka jest w świetnej kondycji. [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=5]!!! DLATEGO TEŻ DHARMA SZUKA DOMKU !!!! [/FONT] [FONT="] [/FONT] [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Dharma jest bardzo miła i grzeczna. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, uwielbia być głaskana. Chętnie chodzi na spacerki jeśli tylko jest to możliwe. Suczka jest wysterylizowana. Quote
NATKA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ewatr napisał(a):Nikt nie pyta :shake: A baaaaaaaardzo by sie Dharmuni dom przydała bardzo ... bo duzo łatwiej i szybciej by sie wszytsko ze zdrowiem unormowało ...bo humor juz dopisuje , dokazuje sie , kołą do gory sie wywala i o głaskanie dopomina ...no nic tylko brac i kochac ! Miejmy nadzieje, że się to szybko zmieni i znajdzie się niedługo ludzkie serduszko z miejscem dla Dharmy :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dzisiaj było Dharmulcowe czesanko :razz: i musze przyznac ze ma sliczny nowy kołnierz w niebieskie łapcie :loveu::D Quote
Moniek193 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Oj, tak :) Dharma paradowała dziś w nowym kołnierzu: Quote
NATKA Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kołnierz zajefajny, a Dharmulka z każdym dniem śliczniejsza :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 NATKA napisał(a):Kołnierz zajefajny, a Dharmulka z każdym dniem śliczniejsza :loveu::loveu::loveu: Prawda, że do twarzy jej z niebieskim :loveu: Quote
togaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A niech by był złoty, nie lubię tego czegoś na Jej łepku... Quote
Moniek193 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 togaa napisał(a):A niech by był złoty, nie lubię tego czegoś na Jej łepku... No niestety jeszcze będzie musiała to ponosić.. Niestety złotych nie mamy, ostał się tylko taki :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Sliczne slepka nasze takie zamyslone :roll::loveu: http://lh6.ggpht.com/_v1cM1JSPGtY/S4RP2vQTMGI/AAAAAAAAAIU/gxAi9tcmUco/DSC_4195.JPG Quote
NATKA Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Moniek193 napisał(a):Prawda, że do twarzy jej z niebieskim :loveu: Całkiem całkiem do pycholka jej w niebieskim ;) togaa napisał(a):A niech by był złoty, nie lubię tego czegoś na Jej łepku... Toga ja też bym wolała żeby już nie musiała tego nosić ale skoro mus to mus nic na to się nie poradzi. Ale spójrz na to z drugiej strony: aż tak milej na serduszku się robi jak człowiek widzi jak Cioteczki troszczą się o Dharmusię nawet dbają żeby w kołnierzu było jej do pyszczka :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 to jeszcze ja mam 3 fotki z twarzowym kołnierzem :D Quote
M&S Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 smutny pychol.... http://foto.anyfiles.pl/public/img/Dharma_0.jpg Quote
Atrisko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):to jeszcze ja mam 3 fotki z twarzowym kołnierzem :D I tylko tyle...?buuu..... a gdzie prawdziwa sesja - obiecana zresztą??? Tak liczyłam na nowe spojrzenie ...nowe fotki...Cioteczki postarajcie się prooszę! Trzeba naszą dziewczynę z jak najlepszej strony pokazać...zachęcić...Allegro zmyślne zrobić... Cioteczka NATKA po nocach spać nie może bo pomysły jej po głowie chodzą, ale na "starych zdjęciach musi" pracować i to nie jest to....nie ten efekt, nie to wrażenie... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Atrisko napisał(a):I tylko tyle...?buuu..... a gdzie prawdziwa sesja - obiecana zresztą??? Tak liczyłam na nowe spojrzenie ...nowe fotki...Cioteczki postarajcie się prooszę! Trzeba naszą dziewczynę z jak najlepszej strony pokazać...zachęcić...Allegro zmyślne zrobić... Cioteczka NATKA po nocach spać nie może bo pomysły jej po głowie chodzą, ale na "starych zdjęciach musi" pracować i to nie jest to....nie ten efekt, nie to wrażenie... ja nie obiecywalam sesji :lol: powiedzialam tylko ze jak bedzie prawdziwa sesja to jej sciagniemy kolnierz ;) a sesja była obiecywana od psiulki która miała być w poniedziałek :eviltong: a czy była tego nie wiem ... Quote
psiulka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie było, bo zapomniałam naładować aparat :shake: Jutro będzie. ;) Quote
togaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Maks i Spark napisał(a):smutny pychol.... http://foto.anyfiles.pl/public/img/Dharma_0.jpg Też tak pomyślałam... Quote
Atrisko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No to jest nadzieja:evil_lol:...hihihi... Psiulko ... ogromna odpowiedzialność na Tobie spoczywa:mad:... ...mam nadzieję,że pogoda będzie sprzyjać :roll: i znajdzie się ktoś do pomocy żeby Mulkę potrzymać i zaprezentować...:cool3: musi się udać...:diabloti: Quote
Kaya93 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I odbyła sie obiecana sesja Dharmuni :loveu: :diabloti: Quote
psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No to zaczynamy. ;) Przepraszam za jakość niektórych zdjęć. Mizianko! Quote
psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak się uśmiechnę, dalej będziesz mnie miziać? Quote
psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Teraz się uśmiechnę do moich Cioteczek z dogo :) Ziewanie cz.1 Quote
psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 (Tak, to dalsza część ziewania :diabloti:) Ziewanie cz.2 Quote
psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak się uśmiechnę, dalej będziesz mnie miziać? Quote
Recommended Posts