Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Dharmie to ten kołnierz strasznie przeszkadzał

No pewnie że przeszkadzał......Jeden kołnierz własny, a drugi z plastiku..To za dużo na psa...

Dziewczynka ofutrzona wystawowo..... ! Cudna !

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam zakomunikowac ze trzeba zacisnać mocno kciuki i trzymac do jutra :lol:

bo jutro jest wielki dzien dla Dharmy- przyjezdza z W-wy jej nowa rodzina i jak wszytko pojdzie zgodnie z oczekiwaniami to Daska bedzie Warszawianką :multi:

Posted

ewatr napisał(a):
Chciałam zakomunikowac ze trzeba zacisnać mocno kciuki i trzymac do jutra :lol:

bo jutro jest wielki dzien dla Dharmy- przyjezdza z W-wy jej nowa rodzina i jak wszytko pojdzie zgodnie z oczekiwaniami to Daska bedzie Warszawianką :multi:

wlasnie czekałam na te wieści :evil_lol: no to trzymam mocno kciuki :thumbs:

Posted

Nareszcie ktos wypatrzyl nasz skarb !!!! Oby to byl ten człowiek na którego Ona i my czekalismy.....Kciuki zaciśniete.

Posted

no to ja też zaciskam kciuki :) ładnie obrosła, jak ją podpatrywałam jakiś czas temu, to taka bidna była. Cieszę się, że jej się powodzi. I mam nadzieję, że się jej powiedzie jeszcze bardziej :) a te placki co miała na szyi to też już zarosły?

Posted

DHARMA pojechała na stolicę! :multi::multi::multi::multi:

Ponoć ludzie bardzo fajni i w wakacje zabierają sunie na mazury :D:D WSZYSTKIEGO NAJ DHARMO :loveu::multi:

Posted

Te Daśka bardziej juz sie cieszyc nie dało ? Chociaz bys udawała ze troszke bedziesz za nami tęsknic :evil_lol:;)

Z tego co mi przekazano to sunia wtopiła sie w rodzine / co widac nawet na zdjeciach / w sekunde ...jakby zawsze była jej częscią ... kufrem kreciła , koła do góry wystawiała wszystkim po kolei , na koniec sprawdziła zawartośc koszyka z jedzeniem i wskoczyła z niewielka pomoca do samochodu gotowa juz do odjazdu - "zdrajca" jeden :eviltong:

Panstwo dokładnie sie dopytywali o zywienie suni o dalsze ewentualne leczenie itp...
a Daśka byli zachwyceni :loveu:.Poniewaz 14 lat mieli szpica tak ze i doswiadczenie posiadaja .

Mysle ze z pełnym spokojem moge napisac :

:loveu:WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO DASIU W NOWYM DOMU !!!:loveu:

Posted

Oj wtopiła wtopiła. Trudno się w niej nie zakochać, to miła, mądra i cudowna dziewczynka :-) Jeszcze jest troszeczke nieufna wobec nas, ale kanapy w domu już wszystkie obstawiła :-)

Pozdrawiam

Posted

Taja napisał(a):
Oj wtopiła wtopiła. Trudno się w niej nie zakochać, to miła, mądra i cudowna dziewczynka :-) Jeszcze jest troszeczke nieufna wobec nas, ale kanapy w domu już wszystkie obstawiła :-)

Pozdrawiam

Czyzbysmy mieli nowych dogomaniaków ? Czyli Daskowych Panstwa na forum ? :multi:

Jak tak to witamy serdecznie i prosimy o relacje i jak sie da zdjęcia Darmuni z domowych pieleszy ...

pozdrawiam serdecznie :loveu:

Posted

Zrobię z całą pewnością, na razie sie docieramy, więc nie chce jej męczyć zdjęciami, ale w sobote jedziemy na działkę i z całą pewnością będzie moją fotomodelką :-)

Ja również Pozdrawiam Serdecznie

Posted

Nie, nie mogę w to uwierzyć, niech ktoś mnie uszczypnie - Dasia ma fajny domek i jej nowa rodzina trafiła na dogo - marzenia jednak się spełniają :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też nie wierzę.....:crazyeye::lol::crazyeye:

Jak to sie stało że własnie "nasza" Dharma ?
Czy nowi Państwo znali wcześniej ta rasę czy tez jest to pierwszy "wilczy" w domku ?

Co za scenariusze pisze zycie....:lol:

Posted

Znaliśmy rasę, mieliśmy szpica 14-lat, niestety nasz Toluś miał białaczkę. Jak ją zobaczyliśmy na Allegro to się z miejsca zakochaliśmy. My pomogliśmy Dharmie, a Ona nam wprowadzając się do naszego domu :-)

Posted

Fantastyczna wiadomość!!!!!

.....coś w tym jest, że jak szpic weźmie człowieka w swoje posiadanie, to skutecznie :)
A gdzie teraz Dharma mieszka, jeśli można zapytać?

A.