togaa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dharmie to ten kołnierz strasznie przeszkadzał No pewnie że przeszkadzał......Jeden kołnierz własny, a drugi z plastiku..To za dużo na psa... Dziewczynka ofutrzona wystawowo..... ! Cudna ! Quote
ewatr Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Chciałam zakomunikowac ze trzeba zacisnać mocno kciuki i trzymac do jutra :lol: bo jutro jest wielki dzien dla Dharmy- przyjezdza z W-wy jej nowa rodzina i jak wszytko pojdzie zgodnie z oczekiwaniami to Daska bedzie Warszawianką :multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ewatr napisał(a):Chciałam zakomunikowac ze trzeba zacisnać mocno kciuki i trzymac do jutra :lol: bo jutro jest wielki dzien dla Dharmy- przyjezdza z W-wy jej nowa rodzina i jak wszytko pojdzie zgodnie z oczekiwaniami to Daska bedzie Warszawianką :multi: wlasnie czekałam na te wieści :evil_lol: no to trzymam mocno kciuki :thumbs: Quote
katarzyna005 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: MOCNO TRZYMAM KCIUKI Quote
togaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nareszcie ktos wypatrzyl nasz skarb !!!! Oby to byl ten człowiek na którego Ona i my czekalismy.....Kciuki zaciśniete. Quote
NATKA Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]TRZYMAM MOCNO, BARDZO, BARDZO MOCNO[/FONT] :thumbs::thumbs::thumbs: ps. na tych zdjęciach Daśka jest cudowna :loveu: Quote
Vlk Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no to ja też zaciskam kciuki :) ładnie obrosła, jak ją podpatrywałam jakiś czas temu, to taka bidna była. Cieszę się, że jej się powodzi. I mam nadzieję, że się jej powiedzie jeszcze bardziej :) a te placki co miała na szyi to też już zarosły? Quote
Atrisko Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Serio...???!!!...To superowe wieści...oj niech się naszej dziewczynce poszczęści....z niecierpliwością czekam na wiadomość! Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Vlk napisał(a): a te placki co miała na szyi to też już zarosły? Tak... wszystkie placki już zarosły :) Dharmo czekam z niecierpliwością na wieści.... Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 DHARMA pojechała na stolicę! :multi::multi::multi::multi: Ponoć ludzie bardzo fajni i w wakacje zabierają sunie na mazury :D:D WSZYSTKIEGO NAJ DHARMO :loveu::multi: Quote
katarzyna005 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bądź szczęśliwa kluseczko. Tak czytam i mi się płacze ze szczęścia. Pamiętam jak ja sama w czerwcu przyjechałam po Ramzesa. Zleciał rok i Dharma pojechała do domu. Quote
GuniaP Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Bardzo się cieszę , tyle czasu czekała ale sie doczekała Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zdjęcia Dharmy z rodzinką z odjazdu do domku :D Quote
gosiulaa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 To by było na tyle... wszystkiego naj naj naj :buzi: Quote
ewatr Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Te Daśka bardziej juz sie cieszyc nie dało ? Chociaz bys udawała ze troszke bedziesz za nami tęsknic :evil_lol:;) Z tego co mi przekazano to sunia wtopiła sie w rodzine / co widac nawet na zdjeciach / w sekunde ...jakby zawsze była jej częscią ... kufrem kreciła , koła do góry wystawiała wszystkim po kolei , na koniec sprawdziła zawartośc koszyka z jedzeniem i wskoczyła z niewielka pomoca do samochodu gotowa juz do odjazdu - "zdrajca" jeden :eviltong: Panstwo dokładnie sie dopytywali o zywienie suni o dalsze ewentualne leczenie itp... a Daśka byli zachwyceni :loveu:.Poniewaz 14 lat mieli szpica tak ze i doswiadczenie posiadaja . Mysle ze z pełnym spokojem moge napisac : :loveu:WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO DASIU W NOWYM DOMU !!!:loveu: Quote
Taja Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Oj wtopiła wtopiła. Trudno się w niej nie zakochać, to miła, mądra i cudowna dziewczynka :-) Jeszcze jest troszeczke nieufna wobec nas, ale kanapy w domu już wszystkie obstawiła :-) Pozdrawiam Quote
NATKA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Co za cudowne wieści - w końcu Darmulec ma swoją rodzinę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ewatr Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Taja napisał(a):Oj wtopiła wtopiła. Trudno się w niej nie zakochać, to miła, mądra i cudowna dziewczynka :-) Jeszcze jest troszeczke nieufna wobec nas, ale kanapy w domu już wszystkie obstawiła :-) Pozdrawiam Czyzbysmy mieli nowych dogomaniaków ? Czyli Daskowych Panstwa na forum ? :multi: Jak tak to witamy serdecznie i prosimy o relacje i jak sie da zdjęcia Darmuni z domowych pieleszy ... pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
Taja Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zrobię z całą pewnością, na razie sie docieramy, więc nie chce jej męczyć zdjęciami, ale w sobote jedziemy na działkę i z całą pewnością będzie moją fotomodelką :-) Ja również Pozdrawiam Serdecznie Quote
NATKA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Nie, nie mogę w to uwierzyć, niech ktoś mnie uszczypnie - Dasia ma fajny domek i jej nowa rodzina trafiła na dogo - marzenia jednak się spełniają :loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja też nie wierzę.....:crazyeye::lol::crazyeye: Jak to sie stało że własnie "nasza" Dharma ? Czy nowi Państwo znali wcześniej ta rasę czy tez jest to pierwszy "wilczy" w domku ? Co za scenariusze pisze zycie....:lol: Quote
Taja Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Znaliśmy rasę, mieliśmy szpica 14-lat, niestety nasz Toluś miał białaczkę. Jak ją zobaczyliśmy na Allegro to się z miejsca zakochaliśmy. My pomogliśmy Dharmie, a Ona nam wprowadzając się do naszego domu :-) Quote
M&S Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Fantastyczna wiadomość!!!!! .....coś w tym jest, że jak szpic weźmie człowieka w swoje posiadanie, to skutecznie :) A gdzie teraz Dharma mieszka, jeśli można zapytać? A. Quote
Recommended Posts