Atrisko Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To musi ją strasznie swędzieć skoro tak zapamiętale szczypie.... o i Bureczka też się załapała... śliczna suńcia. Quote
Atrisko Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witamy cioteczki na wątku Muleczki i sunię wysoko podrzucamy na domek wspaniały nadzieję mamy... Quote
ewatr Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Atrisko napisał(a):To musi ją strasznie swędzieć skoro tak zapamiętale szczypie.... o i Bureczka też się załapała... śliczna suńcia. na pewno swedzi ale juz coraz mniej ... ponoc bedzie juz bez kołnierza na swieta tak powiedziała weterynarz no zobaczymy jak to wyjdzie ... Sunieczka niefotogeniczna z tym kołnierzem tak ze zdjec nowych nie mam ale było mizianie i przytulanie i ganianie za nami po schronie tak ze wszytko jest dobrze u suni :lol: Quote
Atrisko Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cieszę się Ewciu...chociaż tyle...i dalej mocno trzymam kciuki coby wszystko dobrze się układało... Quote
togaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A jaka ta nasza Mulcia zgrabniusia, jaką ma sylwetke wzorcową ??? Sliczna sunia..! Cudna ! Quote
gosiulaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Niech Ci się goją te łapki Dharmo, bo już się dość długo w kołnierzu nachodziłaś... Quote
NATKA Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale gryziłapek, faktycznie skubie łapole zawzięcie ... ale na pewno będzie dobrze w końcu to już tylko łapki troszke swędzą a nie całe ciałko :lol: Quote
ewatr Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Daska nadal w satelicie ...niestety ale nie sciągneli jej kołnierza na swieta :shake: ale smigała wesoło tak ze nic złego sie nie dzieje tylko widac długo sie goi... Quote
gosiulaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dharmo nie wiem czemu te łapki tak wolno się goją... Quote
Atrisko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ...to ja zażartuję i tak napiszę: łapki tak wolno się goją, bo czasu "im" brakuje...tak szybciutko Dharma "nimi" przebiera, tak szybko biega,że "one" zwyczajnie nie nadążają.... a na poważnie...widoczne najbardziej newralgiczne miejsce na łapkach się trafiło...ale jak jeszcze cierpliwie poczekamy to się doczekamy. Quote
NATKA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Łapki niech sobie nie żartują i szybciutko niech się goją, bo ja rozumie, w zimę w kołnierzu chodzić ale chyba wiosną to już nie przystoi hi hi ;) Zdrówka dużo dla Mulki przesyłam :loveu: Quote
togaa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 NATKA, patrzę na woje banerki, avatar... Ale jestes zaszpicowana....;) Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 togaa napisał(a):NATKA, patrzę na woje banerki, avatar... Ale jestes zaszpicowana....;) Wyszło na jaw uzależnienie :evil_lol: Quote
Atrisko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cioteczki a jak nasza damulka Dharmulka...są jakieś odzewy na ogłoszenia ? Quote
ewatr Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cisza ...:-( Daśka siedzi zakapturzona w schronie i coby nie mówic rozrabia :eviltong: i rzadzi ale poza nami nikt sie nia nie zachwycił ... narazie ! Quote
Atrisko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Smutno... ale musi będzie lepiej...mam taką nadzieję. No to hopsaj w górę kudłaczu... Cioteczka Ewatr wymyzia cię i może na spacerek zabierze....tylko musisz być grzeczna, a nie rządzić...łobuzie! Quote
ewatr Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Daśka w ruchu dla stesknionych ciotek :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=tizGhkkakn8 Quote
Atrisko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 qurcze ale mnie zaskoczyła tym pycholkiem uśmiechniętym ...nic nie widać w tym kołnierzu, tylko boczek, tyłeczek a tu nagle "JESTEM" przyłapałaś mnie ...i taki cudny uśmiech....dzięki Ewciu Quote
NATKA Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 JEST PRZEŚLICZNA I JESZCZE TEN URADOWANY PYCHOLEK - CUDO :loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dzień Doberek Śliczna Pannico :loveu::loveu::loveu: - CZEMU TY JESZCZE NIE MASZ DOMKU, LUDZIE TAKI SUPERAŚNY FUTRZACZEK A WY GO NIE CHCECIE, TRUDNO W TO UWIERZYĆ!!! Quote
gosiulaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A Dharmula jakaś przygnębiona dzisiaj była... głaskać się nie chciała... na psiaki fuczała :roll: Quote
Atrisko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gosiulaa napisał(a):A Dharmula jakaś przygnębiona dzisiaj była... głaskać się nie chciała... na psiaki fuczała :roll: ...przesilenie wiosenne...? a może zaczyna mieć schroniskową "deprechę"...no to niestety możliwe...moja psica czasami jak nie mam dla niej czasu w ciągu dnia,to położy się taka smutna i zupełnie nie reaguje na głaski rodzinki...to Mulci nie ma co się dziwić... Hej kudłaczku....weź się do kupki... Quote
Recommended Posts