Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atrisko napisał(a):
To musi ją strasznie swędzieć skoro tak zapamiętale szczypie.... o i Bureczka też się załapała... śliczna suńcia.

na pewno swedzi ale juz coraz mniej ... ponoc bedzie juz bez kołnierza na swieta tak powiedziała weterynarz no zobaczymy jak to wyjdzie ...

Sunieczka niefotogeniczna z tym kołnierzem tak ze zdjec nowych nie mam ale było mizianie i przytulanie i ganianie za nami po schronie tak ze wszytko jest dobrze u suni :lol:

Posted

Ale gryziłapek, faktycznie skubie łapole zawzięcie ... ale na pewno będzie dobrze w końcu to już tylko łapki troszke swędzą a nie całe ciałko :lol:

Posted

Daska nadal w satelicie ...niestety ale nie sciągneli jej kołnierza na swieta :shake:

ale smigała wesoło tak ze nic złego sie nie dzieje tylko widac długo sie goi...

Posted

...to ja zażartuję i tak napiszę: łapki tak wolno się goją, bo czasu "im" brakuje...tak szybciutko Dharma "nimi" przebiera, tak szybko biega,że "one" zwyczajnie nie nadążają.... a na poważnie...widoczne najbardziej newralgiczne miejsce na łapkach się trafiło...ale jak jeszcze cierpliwie poczekamy to się doczekamy.

Posted

Łapki niech sobie nie żartują i szybciutko niech się goją, bo ja rozumie, w zimę w kołnierzu chodzić ale chyba wiosną to już nie przystoi hi hi ;)

Zdrówka dużo dla Mulki przesyłam :loveu:

Posted

Cisza ...:-(

Daśka siedzi zakapturzona w schronie i coby nie mówic rozrabia :eviltong: i rzadzi
ale poza nami nikt sie nia nie zachwycił ... narazie !

Posted

Smutno... ale musi będzie lepiej...mam taką nadzieję. No to hopsaj w górę kudłaczu... Cioteczka Ewatr wymyzia cię i może na spacerek zabierze....tylko musisz być grzeczna, a nie rządzić...łobuzie!

Posted

qurcze ale mnie zaskoczyła tym pycholkiem uśmiechniętym ...nic nie widać w tym kołnierzu, tylko boczek, tyłeczek a tu nagle "JESTEM" przyłapałaś mnie ...i taki cudny uśmiech....dzięki Ewciu

Posted

Dzień Doberek Śliczna Pannico :loveu::loveu::loveu: - CZEMU TY JESZCZE NIE MASZ DOMKU, LUDZIE TAKI SUPERAŚNY FUTRZACZEK A WY GO NIE CHCECIE, TRUDNO W TO UWIERZYĆ!!!

Posted

gosiulaa napisał(a):
A Dharmula jakaś przygnębiona dzisiaj była... głaskać się nie chciała... na psiaki fuczała :roll:

...przesilenie wiosenne...? a może zaczyna mieć schroniskową "deprechę"...no to niestety możliwe...moja psica czasami jak nie mam dla niej czasu w ciągu dnia,to położy się taka smutna i zupełnie nie reaguje na głaski rodzinki...to Mulci nie ma co się dziwić...
Hej kudłaczku....weź się do kupki...