ewatr Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 skonczyło sie wroznione allegro ...było prawie 900 wejsc ... ale jakos nic z tego nie wynikło ...:-( Dharma nadal w schronie Quote
NATKA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To straszne przecież Dharma może być wspaniałym towarzyszem i przyjacielem, aż dziw że nie ma zainteresowania - takiego prawdziwego - sunią :shake: Mam nadzieje, że wraz z nastaniem wiosny los do Dharmuni się uśmiechnie, może jak słoneczko wyjdzie to ogrzeje serduszka ludków i będą mieli więcej empatii dla "braci mniejszych" :lol: Quote
Atrisko Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Szukamy "desperata"...cioteczki czy naprawdę tak trudno o jednego ludzkiego ludzia...na całe 900 zwykłych???... Quote
NATKA Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [FONT=comic sans ms]A Dharmulka cały czas czeka na swojego człowieka i dom!!![/FONT] Quote
gosiulaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Czeka z utęsknieniem... kto pokocha Dharme? Quote
NATKA Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hop do góry Mulka co by Cię ktoś wypatrzył :multi::multi::multi: Quote
Atrisko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dobry Człowieku... przyjdź i zabierz ją do domu...jest śliczna i niekłopotliwa... bawi się i zaczepia ale potrafi się zachować i dostosować do Ciebie...jest wesoła gdy poświęcasz jej czas...ale gaśnie gdy zostaje sama... dlaczego nie chcesz jej przygarnąć... jest takim cudownym psiakiem...strasznie samotnym... Quote
NATKA Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Taka jest właśnie Dharma :loveu: - tylko dlaczego nikt nie chce podarować jej domu i kawałka swojego serduszka???:shake: Quote
Atrisko Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Pusto u naszego Dharmulca...może cioteczki w realu chociaż odwiedzą i spacerek zafundują.... Quote
ewatr Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Atrisko napisał(a):Pusto u naszego Dharmulca...może cioteczki w realu chociaż odwiedzą i spacerek zafundują.... W realu czasem łatwiej jak na dogo :mad:... jakos tak muli i nie daje wejsc ...:-( Dharma wel Mulka :eviltong: ma sie dobrze juz nawet jest rozpatrywana obcja sciągniecia kołnierza na swieta :lol: oby sie udało bo dzis jak jej sciagnełam kołnierz to za bardzo zajeła sie obgryzaniem łapki :-( wszystko niby slicznie porasta ale miedzy palcami jakas "franca" jeszcze siedzi:mad: i jej dokucza... Quote
NATKA Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ja wiem, że u Mulki ten swędzioł to od alergii ale jak mój Aresiaty łapska od czasu do czasu molestuje nie wiadomo z jakiej przyczyny to sparuje mu je propolisem w płynie - gorzkie to niesamowicie to i od lizania odstrasza i do tego goi bardzo ładnie podrażnienia i podobno ma właściwości przeciwzapalne i przeciwgrzybicze, jedyna wada jest taka, że barwi na żółto :roll: Quote
gosiulaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dostałam wiadomość na maila z zapytaniem o Dharme... "Witam! Jestem zainteresowana suczką o imieniu Dharma-rasa szpic wilczy.Jeżeli jest jeszcze w schronisku proszę o wysłanie mi kilka zdjęć na maila Emilia" Oczywiście zdjęcia wysłałam... zobaczymy co z tego wyniknie ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 oo :p wszyscy zaciskajmy mocno kciuki:thumbs::kciuki: zobaczymy co dalej ;) Quote
Atrisko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Mulka.... oby!!!...oby to był człowiek właśnie dla ciebie... Quote
ewatr Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 gupolek tarzajacy :evil_lol: tylko mnie kochaj :loveu: śmiechawa Quote
Atrisko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To u Was jeszcze tyle śniegu,że Dharmulec z śnieżnej kąpieli jeszcze korzysta...Super ta uśmiechnięta mordulka Quote
NATKA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja wiem, że ja niecierpliwa jestem ale jak tam sprawy naszej szpicowej panny, dalej kciukasy trzymać??? Wiadomo już coś??? Quote
gosiulaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Pani która do mnie napisała jeszcze się nie odezwała... o ile w ogóle się odezwie. A u Dharmy wszystko w porządku ;) szaleje z psiarnią po polu bo ciepło się zrobiło :eviltong: Quote
NATKA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Może pani potrzebuje więcej czasu na przemyślenia??? zawsze można się trochę połudzić co nie :cool3: No tak wiosna przyszła to puchaczowi szaleństwa się włączyły hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewatr Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Daśka wystawiona na allegro : Dharma szpic wilczy a to filmik pokazujacy co ona robi bez kołnierza :mad: dlatego niestety jeszcze go nosi ... http://www.youtube.com/watch?v=CcrrFjWZ7FQ Quote
Atrisko Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ...a to dopiero gryziłapek...może trzeba jej kudełki powycinać , bo strasznie zaangażowana w to "czyszczenie" Niby mojej psicy też się to zdarza, ale nie na dworze...tam jest dużo ciekawszych rzeczy niż sierść między palcami... Quote
ewatr Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Atrisko napisał(a):...a to dopiero gryziłapek...może trzeba jej kudełki powycinać , bo strasznie zaangażowana w to "czyszczenie" Niby mojej psicy też się to zdarza, ale nie na dworze...tam jest dużo ciekawszych rzeczy niż sierść między palcami... To nie sierśc miedzy palcami tylko kurcze w tych " trudnych" miejscach jeszcze nie goi sie wszytko jak nalezy :-( Quote
Recommended Posts