psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bezgłowulec :evil_lol: Oko w oko z obiektywem :) I na chwilkę bez kołnierza Quote
psiulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I na polku No to tyle z dzisiaj, niech mi teraz ktoś spróbuje narzekać na brak zdjęć :evil_lol: Quote
Atrisko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ...ale...ale...ale... fajnie Dharmulec się uśmiecha:evil_lol:... To ja jednak zaryzykuję...:mad: a będą zdjęcia "stojące w całości" ? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 buahahaha http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/S4bVxKUFz5I/AAAAAAAAPrM/8jxUjHQ9K9M/DSC03902.JPG ten ziew jest mega :loveu::diabloti: Quote
NATKA Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Psiulka jesteś kochana, właśnie obejrzałam Dharmulkę i normalnie czuje przypływ weny, będziem kombinować ;););) A jak masz tam jeszcze jakieś focie to dawaj :p ps. tak w skryciu też bym chciała naszą Dharmę taką dumnie prezentującą się z całości :cool1: PRZEŚLICZNA Z NIEJ DZIEWCZYNKA :loveu::loveu::loveu: Cioteczki mam do Was gorącą prośbę - do tych z Was, które mogły osobiście poznać naszą kochaną szpiculkę: CHCIAŁABYM ŻEBYŚCIE NAPISAŁY JAKIE MA USPOSOBIENIE, CO LUBI CZEGO NIE (KOTY, PSY, ZABAWY) JAK SIĘ ZACHOWUJE NA SPACERKACH I WSZYSTKO CO TYLKO WAM PRZYJDZIE DO GŁOWY ;) możecie pisać na pw albo tutaj w końcu zapewne będą to same zalety Dharmulca :lol: Quote
Atrisko Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Noooo...warto charakterystykę Dharmy zrobić, żeby ją z jak najlepszej strony pokazać... Quote
NATKA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tak bardzo by się przydało ale chyba Cioteczki ciut się krępują psalmy pochwalne o Dharmie wypisywać hi hi ;) żartuje oczywiście sobie ... Dziewczyny ale tak poważnie naprawdę była bym wdzięczna, trochę już super cech znalazłam czytającąc wątek ale jakiś taki niedosyt czuje :p A co tam w ogóle u suniczki słychać???? Quote
psiulka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja z Dharmą nie "znam" się zbyt dobrze, bo ostatnio rzadko bywam w schronisku ze względu na szkołę. Teraz miałam ferie, więc znalazłam wolny czas, ale jak już tam jestem to spędzam czas głównie z moją ulubienicą Karą, a Dharma czasem przyjdzie i podłoży łebek do miziania. :) Myślę, że tu może coś napisać cioteczka ewatr. :) Quote
NATKA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To ja już Cioteczkę ewatr pomęczę :evil_lol: ps. psiulka jeszcze raz wielkie dzięki, że obfociłaś Dharmulca :lol: Quote
NATKA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To jeszcze podniosę "puchatą kulkę" z wieczorka, hopaj hopaj Dharmo po domek :multi: Quote
togaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Są jeszcze resztki śniegu u Dharmulca? Szpicule tak uwielbiają zime...! Quote
togaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Są jeszcze resztki śniegu u Dharmulca? Szpicule tak uwielbiają zime...! Quote
Atrisko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Śnieg zlizany ,świat deszczem zapłakany... a nasza Dharma dalej czeka na swój domeczek i na człowieka... Ewatr kochana napisz nam co u Muleczki słychać, jeśli oczywiście dałaś radę ją odwiedzić... NATKA niespodziankę w rękawie trzyma ...zdolna z niej dziewczyna...już się doczekać reakcji Twojej nie mogę.A jak tam odzew na obecne allegro? Trzysta parę odwiedzin...może choć jeden telefon z zapytaniem? Quote
Moniek193 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 WOW ! Ile zdjęć :loveu: Dharma jest taka fotogeniczna :) Quote
Atrisko Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 O...jak tu cichutko... czyżby w sen zimowy dopiero Dharma zapadła, czy też koniec ferii i więcej innych obowiązków na głowie?! A Ewatr...na Ciebie tak po cichu liczę, Cioteczko, na wieści jakieś "świeże".... NATKA i gosiulaa psiurę do góry podrzucają a inne cioteczki o suni zapominają... Quote
ewatr Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kobiety wybaczcie brak pisania bo dopadł mnie tez brak czasu ;) Jak tylko cos nowego u Dharmuni bedzie i bedzie mi wiadome to odrazu napisze obiecuje ... a tym czasem wszytko po staremu ...byłam w schronie tylko w niedziele na chwile i poza chwilowym głaskaniem nie miałysmy zbytnio czasu dla siebie ...no tam tych spragnionych przytulenia latajacych luzem czeka około 50 sztuk :evil_lol: tak ze nie da sie poswiecic czasu jednej suni ...no samo zycie :roll: A pozatym Dharma wypuszczona to Dharma goniąca :eviltong: i szczekajaca ...tak ze ogolnie wszytko jest dobrze tylko ten dom ....ech! Quote
Atrisko Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Noooo...życie...:bluepaw: ______________:bluepaw: ____________:bluepaw: ______________:bluepaw: ___________:bluepaw: _____________:bluepaw: __________:bluepaw: Quote
NATKA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 To jak tak gania i szczeka to może w końcu domek sobie wygania i wyszczeka ;););) Quote
ewatr Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 szuka Dharma domu na wyrózninym i pogrubionym allegro :lol: Dharma szpic wilczy ( Quote
NATKA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Teraz to już Dharmulec wyjścia nie ma, musi domek znaleźć :lol: Quote
Recommended Posts