Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiulka jesteś kochana, właśnie obejrzałam Dharmulkę i normalnie czuje przypływ weny, będziem kombinować ;););)

A jak masz tam jeszcze jakieś focie to dawaj :p

ps. tak w skryciu też bym chciała naszą Dharmę taką dumnie prezentującą się z całości :cool1:

PRZEŚLICZNA Z NIEJ DZIEWCZYNKA :loveu::loveu::loveu:

Cioteczki mam do Was gorącą prośbę - do tych z Was, które mogły osobiście poznać naszą kochaną szpiculkę: CHCIAŁABYM ŻEBYŚCIE NAPISAŁY JAKIE MA USPOSOBIENIE, CO LUBI CZEGO NIE (KOTY, PSY, ZABAWY) JAK SIĘ ZACHOWUJE NA SPACERKACH I WSZYSTKO CO TYLKO WAM PRZYJDZIE DO GŁOWY ;) możecie pisać na pw albo tutaj w końcu zapewne będą to same zalety Dharmulca :lol:

Posted

Tak bardzo by się przydało ale chyba Cioteczki ciut się krępują psalmy pochwalne o Dharmie wypisywać hi hi ;) żartuje oczywiście sobie ...

Dziewczyny ale tak poważnie naprawdę była bym wdzięczna, trochę już super cech znalazłam czytającąc wątek ale jakiś taki niedosyt czuje :p

A co tam w ogóle u suniczki słychać????

Posted

Ja z Dharmą nie "znam" się zbyt dobrze, bo ostatnio rzadko bywam w schronisku ze względu na szkołę. Teraz miałam ferie, więc znalazłam wolny czas, ale jak już tam jestem to spędzam czas głównie z moją ulubienicą Karą, a Dharma czasem przyjdzie i podłoży łebek do miziania. :) Myślę, że tu może coś napisać cioteczka ewatr. :)

Posted

Śnieg zlizany ,świat deszczem zapłakany...
a nasza Dharma dalej czeka na swój domeczek i na człowieka...
Ewatr kochana napisz nam co u Muleczki słychać, jeśli oczywiście dałaś radę ją odwiedzić...
NATKA niespodziankę w rękawie trzyma ...zdolna z niej dziewczyna...już się doczekać reakcji Twojej nie mogę.A jak tam odzew na obecne allegro? Trzysta parę odwiedzin...może choć jeden telefon z zapytaniem?

Posted

O...jak tu cichutko... czyżby w sen zimowy dopiero Dharma zapadła, czy też koniec ferii i więcej innych obowiązków na głowie?!
A Ewatr...na Ciebie tak po cichu liczę, Cioteczko, na wieści jakieś "świeże"....
NATKA i gosiulaa psiurę do góry podrzucają a inne cioteczki o suni zapominają...

Posted

Kobiety wybaczcie brak pisania bo dopadł mnie tez brak czasu ;)

Jak tylko cos nowego u Dharmuni bedzie i bedzie mi wiadome to odrazu napisze obiecuje ...
a tym czasem wszytko po staremu ...byłam w schronie tylko w niedziele na chwile i poza chwilowym głaskaniem nie miałysmy zbytnio czasu dla siebie ...no tam tych spragnionych przytulenia latajacych luzem czeka około 50 sztuk :evil_lol: tak ze nie da sie poswiecic czasu jednej suni ...no samo zycie :roll:

A pozatym Dharma wypuszczona to Dharma goniąca :eviltong: i szczekajaca ...tak ze ogolnie wszytko jest dobrze tylko ten dom ....ech!