NATKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pokazuje charakterek :cool1: to bardzo dobrze, w końcu wilcze to takie niuniaste stworzonka :evil_lol:;) Super że dziewczynka tak dobrze sobie radzi :loveu: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ewatr napisał(a):Teraz to chyba mniej swedzi i bardziej chce sie zyć :lol: Dziewczyna zaczyna juz pokazywac charakter i to , że tez ma własne zdanie... Moge oficjalnie powiedziec ze okres "oszołomienia" schroniskiem uważam za zamknięty :evil_lol: ;) NATKA napisał(a):Pokazuje charakterek :cool1: to bardzo dobrze, w końcu wilcze to takie niuniaste stworzonka :evil_lol:;) Super że dziewczynka tak dobrze sobie radzi :loveu: Dlaczego mnie to nie dziwi ;) A. Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dlaczego mnie to nie dziwi ;) A. Bo nas już te stworzonka opętały :diabloti:;) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NATKA napisał(a):Bo nas już te stworzonka opętały :diabloti:;) Dokładnie tak jest jak mówisz :cool3: A. Quote
NATKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Słoneczne pozdrowionka dla wilczej pannicy i jej opiekunów :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 NATKA napisał(a):Słoneczne pozdrowionka dla wilczej pannicy i jej opiekunów :loveu::loveu::loveu: I my się przyłączamy :lol::lol::lol: A. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 przydałby sie jakiś banerek i do Figielka i Bernardynki :razz: chyba że do Dharmy już jest a ja przeoczyłam :oops: banerek : (zrobiła Lucky) Quote
ewatr Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):przydałby sie jakiś banerek i do Figielka i Bernardynki :razz: chyba że do Dharmy już jest a ja przeoczyłam :oops: banerek : (zrobiła Lucky) Nie przeoczyłas :shake: dziekie wielkie dla Lucky :loveu:za bannerek juz go wstawiam na 1 strone watku Quote
NATKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja wiem, że pytanie niezbyt mądre ale jak moge wstawić sobie banerek wilczej suńki przy moim banerku???? Prosze o łopatologiczne wyjaśnienie ;) Quote
ewatr Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 NATKA napisał(a):Ja wiem, że pytanie niezbyt mądre ale jak moge wstawić sobie banerek wilczej suńki przy moim banerku???? Prosze o łopatologiczne wyjaśnienie ;) Twoj bannerek jest prawidłowych rozmiarów i chyba dogo nie pusci wstawienia w jednym rzedzie jeszcze naszego wilczka ;) Trzebaby pokusic sie o wezszy banner swoich psiaków / nawiasem mowiac chciałm wejsc i popodziwiac Twoje psy :eviltong: ale chwilowo nie da rady wejsc w zadne linki / . Kilka bannerków wstawia sie tak samo jak jeden banner czyli edytuj sygnaturke i wklejasz wszytskie juz podlinkowane banerki .Tylko nie moga byc łacznie wieksze niz 500x100 pikseli . Jakby cos jeszcze było nie jasne to pisz na PW :lol: jak dam rade to pomoge ... Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A czy macie jakieś nowe informacje o szpicówce? Quote
NATKA Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ewatr napisał(a):Twoj bannerek jest prawidłowych rozmiarów i chyba dogo nie pusci wstawienia w jednym rzedzie jeszcze naszego wilczka ;) Trzebaby pokusic sie o wezszy banner swoich psiaków / nawiasem mowiac chciałm wejsc i popodziwiac Twoje psy :eviltong: ale chwilowo nie da rady wejsc w zadne linki / . Kilka bannerków wstawia sie tak samo jak jeden banner czyli edytuj sygnaturke i wklejasz wszytskie juz podlinkowane banerki .Tylko nie moga byc łacznie wieksze niz 500x100 pikseli . Jakby cos jeszcze było nie jasne to pisz na PW :lol: jak dam rade to pomoge ... To jak zmniejsze futrzakowy banerek i dalej nie będę sobie umiała dać rady, to będę Cię "nękać" na pw co dalej :diabloti:;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wykonała: Zuzka i shelciaki ;) Quote
M&S Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):A czy macie jakieś nowe informacje o szpicówce? ................................................................................................ Quote
GuniaP Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Jutro sobota, odwiedziny w "Kundelku", wieczorem beda nowe wiadomości. Quote
M&S Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 GuniaP napisał(a):Jutro sobota, odwiedziny w "Kundelku", wieczorem beda nowe wiadomości. Będziemy czekać :) A. Quote
GuniaP Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Dharma pozdrawia swoich wirtualnych przyjaciół ;) Zastałam ją wczoraj wylegującą sie na fotelu w pokoju socjalnym. Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jaki smutny pychol :shake:, a czy wiadomo już, co jej dolega? A. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kolejny banerek od Caness:razz: ( chyba już ostatni:D) Quote
Atrisko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dharma maleńka...czego Ci najbardziej potrzeba? Co cioteczki mogą dla ciebie zrobić? Może pomyślmy o jakiejś specjalistycznej karmie??? Pomóc może a na pewno nie zaszkodzi... Najważniejsze,że efekty kuracji widać... Quote
NATKA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [SIZE=3]Dobry wieczorek ;) Jak się sunieczka miewa??? Ewatr udało się :multi: mam sunie w sygnaturce Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 NATKA napisał(a):[SIZE=3]Dobry wieczorek ;) Jak się sunieczka miewa??? Ewatr udało się :multi: mam sunie w sygnaturce masz ale jakos tak dziwnie bo masz jej 2 banerki i podlinkowane na jakieś smolinosek coś tam ^^ Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 o kurka to chyba się nie udało :placz: Waśnie spróbowałam jeszcze raz czy teraz jest dobrze???? Quote
ewatr Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 NATKA napisał(a): Waśnie spróbowałam jeszcze raz czy teraz jest dobrze???? Drugi banerek jest super :lol: tylko ten 1 nadal sie otwiera na inny watek ;) Quote
Recommended Posts