Atrisko Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Guniu a jak wyniki??? czy po tygodniu kuracji są efekty? Może trzeba będzie badania w klinice dertmatologicznej zrobić... pierwszy raz widzę tak zaawansowaną postać choroby skórnej. Dharma trzymaj się sunieczko. Jeszcze jedno pytanie...takie trochę odbiegające: czy stan właścicielki (byłej) jest na tyle poważny, że nie ma szans na "odebranie przez nią" psiaka, nie orientujecie się? Może wystarczy jakiś DT. No i ponawiam prośbę o imiona rodziców suni...:cool3: to naprawdę może pomóc! Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Atrisko napisał(a):orientujecie się? Może wystarczy jakiś DT. No i ponawiam prośbę o imiona rodziców suni...:cool3: to naprawdę może pomóc! tu jak zawsze wielka tajemnica:diabloti: co do suni życzę aby szybko wyzdrowiała i znalazła kochający dom. Quote
Chikinchan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):tu jak zawsze wielka tajemnica:diabloti: co do suni życzę aby szybko wyzdrowiała i znalazła kochający dom. Przeczytałam dokładnie cały wątek i żadnej tajemnicy tu nie widzę. Informacje były, wystarczy uważnie czytać. Dużo zdrówka Dharma! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 a ja ja dzisiaj widzialam i juz nie jest tak tragicznie znaczy jest ale nie tak jak na poczatku ;):multi: Quote
NATKA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Super wiadomość :multi::multi::multi: oby sunieczka z każdym dniem zdrowiała bardziej!!! Zaoczne mizianko dla sunieczki Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Chikinchan napisał(a):Przeczytałam dokładnie cały wątek i żadnej tajemnicy tu nie widzę. Informacje były, wystarczy uważnie czytać. Dużo zdrówka Dharma! czytać ze zrozumieniem potrafię, imię rodowodowe suni jak i przydomek to wielka tajemnica :diabloti: tylko dlaczego ?? super że sunia wraca do zdrowia.. jakby był kontakt z hodowcą może by szybciej znalazła dom:cool1: Quote
Atrisko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dharma jak tam malutka...dajesz sobie radę ... wiem,że nasze cioteczki bywają u ciebie od czasu do czasu, ale tak mało piszą ... Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No cóż chyba musimy się uzbroić w cierpilość :cool1: Quote
ewatr Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Atrisko']Dharma jak tam malutka...dajesz sobie radę ... wiem,że nasze cioteczki bywają u ciebie od czasu do czasu, ale tak mało piszą ... Bywac bywaja ;) i na spacery biorą i staraja sie głaskac jak na sekunde maja rece wolne ... Pokarze Darme wystrzyzoną :eviltong: bo łatwej ja kapać a kapiele ma zalecone co dwa dni ... Na oko wyglada to wszytko juz lepiej , mniej jest rózowe i najwazniejsze ze sunia nie drapię sie juz tak niemiłosiernie ... Quote
gosiulaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://img169.imageshack.us/img169/3527/obraz056x.jpg huhu... jaka wysrzyżona :cool3: wcale źle nie wygląda... jest ładnie :loveu: skoro kąpiele są tak często i leczenie na pewno będzie trwać jakiś czas, to trzeba sobie jakoś ułatwić ;) Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lepiej to za mało powiedziane, ja jestem niesamowicie zaskoczona i to bardzo pozytywnie :multi: oby tak dalej!!! Sunia wygląda naprawde DUUUŻO LEPIEJ i całkiem do twarzy jej w skróconej fryzurce ;) Quote
Atrisko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja nie mogę:cool3:...oto pierwszy w Polsce ostrzyżony szpic:diabloti:...no rewelacja...muszę tutaj towarzystwo szpicowe ściągnąć, niech przybywają i podziwiają... Dharma dziewczyno piękniejesz z dnia na dzień... Ewatar dziękuję, pozwoliłam sobie też na skopiowanie obrazka na forum szpicowe, prawda,że się zgadzasz?:diabloti: Quote
Kudłata Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Przeczytałam wątek, ale nie znalazłam info odnośnie rodzaju choroby ( nużyca, alergia, czy coś innego, bo chyba przy grzybicznych sprawach domki z innymi zwierzętami odpadają). A jak suczka zachowuje się do innych zwierząt? Odmłodniała w nowej fryzurce :cool3: Quote
GuniaP Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Wczoraj nie mialam czasu zrobic Dharmie zdjęc, ale zauważyłam, ze lepiej wygląda, z przodu szczególnie. Sunia nie ma żadnej zakażnej ani pasozytniczej choroby, nie jest izolowana, biega luzem razem z innymi psami, nie zauwazyłam żeby była konfliktowa, jak dla mnie (kociarza) to ona jest bardzo mądra i inteligentna (ale ja mam ukochanego akite amerykańskiego, psa mojej przyjaciólki i słabośc do szpiców) więć moge nie być obiektywna ;). Quote
Atrisko Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hej...co tam u kudłacza słychać...jak Dharma?...może coś jej potrzeba... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Atrisko napisał(a):Hej...co tam u kudłacza słychać...jak Dharma?...może coś jej potrzeba... byłam w środe u niej i jak narazie wyglada ok powoli sie jej to wszystko goi tylko na lapach ma jeszcze tak bardziej :cool3:;) a czy czegos potrzebuje :???: tego to sama nie wiem raczej to pytanie do pracownikow czy cos .... moze ewatr pozniej powie ;) a i jeszcze dzisiaj tam jade wiec musze zdobede fotki ale nie obiecuje bo w budynku goopio wychodza a na polu zima ale na szczescie dzisiaj slonko cos wyszlo wiec moze stopnieje i bede fotki na polku :razz: Quote
NATKA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Przyszłam się przywitać z sunieczką ;) supe,r że szpiculka zdrowieje :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 mam jej 5 fotek ale sa beznadziejne po 1 w budynku a wiadomo wtedy ladne foty nie wychodza :roll: po 2 z kołnierzem :roll: ( a sciagnac nie sciagne bo ona zacznie sie lizac czy cos wiec fotki nie wyjda :P) Quote
ewatr Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Darma była wczoraj z nami na spacerze i miała ściągniety kołnierz na ta okazje / wtedy zajeta czym innym nie wylizuje łapek / tak , że mam kilka jej zdjęc . Oto Darma zabujana w swojej opiekunce robi wszytsko aby zwrócic na nia uwage : Najlepiej by było jakbys wzięła mnie na rączki :eviltong:... Ja tak długo moge stać :evil_lol: Quote
ewatr Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ta szeptaj do ucha szeptaj i tak nie bede pozowac :eviltong: no dobra wgrałaś ....:lol: uwaga pozuje !!!;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 no prosze jak zapozowała :loveu::loveu::loveu: http://img21.imageshack.us/img21/9931/zmianarozmiarureexposurm.jpg "mamo przytul" :lol::lol::loveu: http://img21.imageshack.us/img21/1966/zmianarozmiarureexposurt.jpg Quote
NATKA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/8829/zmianarozmiarureexposurv.jpg cudna jest :loveu: http://img21.imageshack.us/img21/9931/zmianarozmiarureexposurm.jpg i faktycznie ładnie modelka zapozowała (wiedze, że tam gdzie sóra była zaczerwieniona teraz to ładnie wygląda i ciemne plamki się pojawiają czyli wychodzi na to, że pigment się zbiera i sunieczka niedługo porośnie futerkiem ;)) Aż człowiekowi cieplutko się robi na serduszku jak patrzy na to jak psiaczek z dnia na dzień zdrowieje i ten uśmiech na pycholku :loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Na pierwszych zdjęciach miała taką rezygnacje w oczkach, a teraz :loveu: http://images50.fotosik.pl/216/964b69700ab2f97a.jpg ŚLICZNOŚCI ;) Quote
ewatr Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='NATKA']Na pierwszych zdjęciach miała taką rezygnacje w oczkach, a teraz :loveu: Teraz to chyba mniej swedzi i bardziej chce sie zyć :lol: Dziewczyna zaczyna juz pokazywac charakter i to , że tez ma własne zdanie... Moge oficjalnie powiedziec ze okres "oszołomienia" schroniskiem uważam za zamknięty :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts