Jump to content
Dogomania

Dharma szpic wilczy - "puchata kula" MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Guniu a jak wyniki??? czy po tygodniu kuracji są efekty? Może trzeba będzie badania w klinice dertmatologicznej zrobić... pierwszy raz widzę tak zaawansowaną postać choroby skórnej. Dharma trzymaj się sunieczko.
Jeszcze jedno pytanie...takie trochę odbiegające: czy stan właścicielki (byłej) jest na tyle poważny, że nie ma szans na "odebranie przez nią" psiaka, nie orientujecie się? Może wystarczy jakiś DT. No i ponawiam prośbę o imiona rodziców suni...:cool3: to naprawdę może pomóc!

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atrisko napisał(a):
orientujecie się? Może wystarczy jakiś DT. No i ponawiam prośbę o imiona rodziców suni...:cool3: to naprawdę może pomóc!

tu jak zawsze wielka tajemnica:diabloti:

co do suni życzę aby szybko wyzdrowiała i znalazła kochający dom.

Posted

Coyote Ugly FCI napisał(a):
tu jak zawsze wielka tajemnica:diabloti:

co do suni życzę aby szybko wyzdrowiała i znalazła kochający dom.

Przeczytałam dokładnie cały wątek i żadnej tajemnicy tu nie widzę. Informacje były, wystarczy uważnie czytać.

Dużo zdrówka Dharma!

Posted

Chikinchan napisał(a):
Przeczytałam dokładnie cały wątek i żadnej tajemnicy tu nie widzę. Informacje były, wystarczy uważnie czytać.

Dużo zdrówka Dharma!

czytać ze zrozumieniem potrafię, imię rodowodowe suni jak i przydomek to wielka tajemnica :diabloti: tylko dlaczego ??

super że sunia wraca do zdrowia.. jakby był kontakt z hodowcą może by szybciej znalazła dom:cool1:

Posted

[quote name='Atrisko']Dharma jak tam malutka...dajesz sobie radę ... wiem,że nasze cioteczki bywają u ciebie od czasu do czasu, ale tak mało piszą ...

Bywac bywaja ;) i na spacery biorą i staraja sie głaskac jak na sekunde maja rece wolne ...
Pokarze Darme wystrzyzoną :eviltong: bo łatwej ja kapać a kapiele ma zalecone co dwa dni ... Na oko wyglada to wszytko juz lepiej , mniej jest rózowe i najwazniejsze ze sunia nie drapię sie juz tak niemiłosiernie ...

Posted

Lepiej to za mało powiedziane, ja jestem niesamowicie zaskoczona i to bardzo pozytywnie :multi: oby tak dalej!!! Sunia wygląda naprawde DUUUŻO LEPIEJ i całkiem do twarzy jej w skróconej fryzurce ;)

Posted

Ja nie mogę:cool3:...oto pierwszy w Polsce ostrzyżony szpic:diabloti:...no rewelacja...muszę tutaj towarzystwo szpicowe ściągnąć, niech przybywają i podziwiają... Dharma dziewczyno piękniejesz z dnia na dzień...

Ewatar dziękuję, pozwoliłam sobie też na skopiowanie obrazka na forum szpicowe, prawda,że się zgadzasz?:diabloti:

Posted

Przeczytałam wątek, ale nie znalazłam info odnośnie rodzaju choroby ( nużyca, alergia, czy coś innego, bo chyba przy grzybicznych sprawach domki z innymi zwierzętami odpadają). A jak suczka zachowuje się do innych zwierząt?
Odmłodniała w nowej fryzurce :cool3:

Posted

Wczoraj nie mialam czasu zrobic Dharmie zdjęc, ale zauważyłam, ze lepiej wygląda, z przodu szczególnie. Sunia nie ma żadnej zakażnej ani pasozytniczej choroby, nie jest izolowana, biega luzem razem z innymi psami, nie zauwazyłam żeby była konfliktowa, jak dla mnie (kociarza) to ona jest bardzo mądra i inteligentna (ale ja mam ukochanego akite amerykańskiego, psa mojej przyjaciólki i słabośc do szpiców) więć moge nie być obiektywna ;).

Posted

Atrisko napisał(a):
Hej...co tam u kudłacza słychać...jak Dharma?...może coś jej potrzeba...

byłam w środe u niej i jak narazie wyglada ok powoli sie jej to wszystko goi tylko na lapach ma jeszcze tak bardziej :cool3:;) a czy czegos potrzebuje :???: tego to sama nie wiem raczej to pytanie do pracownikow czy cos .... moze ewatr pozniej powie ;) a i jeszcze dzisiaj tam jade wiec musze zdobede fotki ale nie obiecuje bo w budynku goopio wychodza a na polu zima ale na szczescie dzisiaj slonko cos wyszlo wiec moze stopnieje i bede fotki na polku :razz:

Posted

Darma była wczoraj z nami na spacerze i miała ściągniety kołnierz na ta okazje / wtedy zajeta czym innym nie wylizuje łapek / tak , że mam kilka jej zdjęc .

Oto Darma zabujana w swojej opiekunce robi wszytsko aby zwrócic na nia uwage :

Najlepiej by było jakbys wzięła mnie na rączki :eviltong:...

Ja tak długo moge stać :evil_lol:

Posted

http://img21.imageshack.us/img21/8829/zmianarozmiarureexposurv.jpg
cudna jest :loveu:

http://img21.imageshack.us/img21/9931/zmianarozmiarureexposurm.jpg
i faktycznie ładnie modelka zapozowała
(wiedze, że tam gdzie sóra była zaczerwieniona teraz to ładnie wygląda i ciemne plamki się pojawiają czyli wychodzi na to, że pigment się zbiera i sunieczka niedługo porośnie futerkiem ;))

Aż człowiekowi cieplutko się robi na serduszku jak patrzy na to jak psiaczek z dnia na dzień zdrowieje i ten uśmiech na pycholku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='NATKA']Na pierwszych zdjęciach miała taką rezygnacje w oczkach,
a teraz :loveu:

Teraz to chyba mniej swedzi i bardziej chce sie zyć :lol:
Dziewczyna zaczyna juz pokazywac charakter i to , że tez ma własne zdanie...
Moge oficjalnie powiedziec ze okres "oszołomienia" schroniskiem uważam za zamknięty :evil_lol: ;)