__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Marinka napisał(a):dobrze, że jesteś :multi:....może teraz sytuacja się wyjaśni. Też mam taką nadzieję ;)
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='zwierzaki050591']kilka dni temu zrezygnowałam z wolontariatu,ale pomagam dalej. (...) To po co odwołujesz się do bycia wolontariuszką (w kontekście prawdomówności)???!!! Nie jesteś nią, w powody nie wnikam (na ten moment oczywiście)!!! :angryy:
Marinka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='irenaka'] Zwierzaki050591 bardzo Cię proszę o pilne podanie na pw nr telefonu z którego przyszedł SMS do Ciebie.Sprawdzimy co z tym psem i wyjaśnimy sytuację. Z całą pewnością znam tego psa, bo kiedyś puszczałam jego ogłoszenia, ale nie przypomnę sobie kto był jego opiekunką. Już dawno tak nie zagotowałam:angryy:. czekamy :razz:
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='zwierzaki050591'](...) Po za tym jestem wolontariuszką więc bym nie kłamała,a ja tylko pomagałam To jest post, w którym ewidentnie kłamiesz!!! Powołujesz się na bycie wolontariuszką, mija kilka chwil i piszesz, że zrezygnowałaś z wolontariatu!!! Zdecydowanie powinnaś znaleźć się na Cz.Kw.
Marinka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='majqa'] To po co odwołujesz się do bycia wolontariuszką (w kontekście prawdomówności)???!!! Nie jesteś nią, w powody nie wnikam (na ten moment oczywiście)!!! :angryy: Ja także nie jestem wolontariuszką, lecz osobą prywatną, bo w Lublinie wolontariat jako taki praktycznie nie istnieje...i też nie rozumiem, dlaczego Zwierzaki powołuje się na ten argument :angryy:, skoro okazała się niewiarygodna
irenaka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zwierzaki050591 z kogo Ty sobie robisz jaja?:angryy: Podajesz mi na pw. mój numer telefonu jako opiekunki tego psa od której dostałaś SMS? Może zaczniesz być w końcu poważna?
Negri_2008 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 irenaka napisał(a):Na milion procent, skoro to Krzyczki. możemy być już spokojne ;)
Basia1968 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Radzyń Podlaski - Warszawa - odległośc około 145 km Radzyń Podlaski - Lublin - odległośc 76 km byłaś/łeś wolontariuszem gdzie?? w jakim schronisku? te odległości stanowią niemały problem jesli chce sie byc wolontariuszem na Paluchu czy w Lublinie. Ciekawie....
gusia0106 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja pamiętam. Pies był pod opieką Lamii. Był czas, że poszedł do domu, ale wrócił bo był agresywny, bo rzucał się na dzieci. Z tego co wiem i pamiętam Lamia zabrała go do Siestrzeni - tam gdzie była większość Krzyczkowych pod jej opieką. Od czasu, gdy podzieliłyśmy się psami - nie znam jego losów. Może Paros by wiedziała, ona jest chyba w kontakcie z Lamią. W każdym bądź razie nie wierzę, żeby ten pies znalazł dom tak szybko, po ogłoszeniu jakimś. Tym bardziej, że to trudny pies.
__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 irenaka napisał(a):Zwierzaki050591 z kogo Ty sobie robisz jaja?:angryy: Podajesz mi na pw. mój numer telefonu jako opiekunki tego psa od której dostałaś SMS? Może zaczniesz być w końcu poważna? No to ciekawie się robi...
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 I tu też wstawiasz perełkę, ciągnąc kłamstwo o wolontariacie. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/marki-mlodziutki-piesek-na-dzialkach-bez-jedzenia-dachu-gloduje-marznie-147782/?highlight= Oferujesz tu pomoc jako wolontariuszka??? :angryy: Post 3: "Jest piękny,jestem wolontariuszką i mogłabym pomóc." http://www.dogomania.pl/forum/13071798-post3.html Mania zbawiania świata pod szyldem fikcji. :shake:
paros Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Te wszystkie zdjęcia i teksty są z moich ogłoszeń i strony krzyczkowej, np. Krzyczki - uratuj psiaka!! Pies, który przeżył piekło Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Bardzo dziękujemy wszystkim za ogłoszenia tylko jest prośba aby zmienić w nich kontakt na taki jaki jest w moich ogłoszeniach, czyli do Lamii. Może Pręguś znajdzie wreszcie dom :-(:-( Pręgusek trafił do domu ale był nadopiekuńczy i wrócił do Siestrzeni, gdzie jest do dziś. Była osoba zainteresowana nim ale nic z tego nie wyszło :shake:
obraczus87 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 zaczęły padac pytania odnosnie pobytu psa ---> pies ma dom zaczęły padac pytania odnosnie wolontariatu ---> zwierzaki nie jest wolontariuszka już
gusia0106 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='paros']Te wszystkie zdjęcia i teksty są z moich ogłoszeń i strony krzyczkowej, np. Krzyczki - uratuj psiaka!! Pies, który przeżył piekło Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Bardzo dziękujemy wszystkim za ogłoszenia tylko jest prośba aby zmienić w nich kontakt na taki jaki jest w moich ogłoszeniach, czyli do Lamii. Może Pręguś znajdzie wreszcie dom :-(:-( Pręgusek trafił do domu ale był nadopiekuńczy i wrócił do Siestrzeni, gdzie jest do dziś. Była osoba zainteresowana nim ale nic z tego nie wyszło :shake: Tak mi się własnie wydawało. To kto zgłasza zwierzaki na czarne ??? Bo chętnych będzie sporo wydaje mi się.... Żenujące.......:roll:
gusia0106 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 zwierzaki050591 napisał(a):psa Perełki nie wstawiałam O matko.........nie o psa chodziło, to zwrot taki...................:roll:
Marinka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='paros']Te wszystkie zdjęcia i teksty są z moich ogłoszeń i strony krzyczkowej, np. Krzyczki - uratuj psiaka!! Pies, który przeżył piekło Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Bardzo dziękujemy wszystkim za ogłoszenia tylko jest prośba aby zmienić w nich kontakt na taki jaki jest w moich ogłoszeniach, czyli do Lamii. Może Pręguś znajdzie wreszcie dom :-(:-( Pręgusek trafił do domu ale był nadopiekuńczy i wrócił do Siestrzeni, gdzie jest do dziś. Była osoba zainteresowana nim ale nic z tego nie wyszło :shake: Choć tyle dobrego z tego kłamstwa :placz:...zmieniam dane do kontaktu w sprawie adopcji Pręgusia w ogłoszeniach :p
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='zwierzaki050591']psa Perełki nie wstawiałam Położyłaś mnie na łopatki. :evil_lol: Wyjaśniam - określenie "perełka" to nie imię psa ale przenośnia/ metafora..., że wstawiłaś kolejny kit (teraz zrozumiałaś?) Zwierzaki, masz po prostu tytuł Mistrza Dnia!!!
gusia0106 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='majqa'] Położyłaś mnie na łopatki. :evil_lol: Wyjaśniam - określenie "perełka" to nie imię psa ale przenośnia/ metafora..., że wstawiłaś kolejny kit (teraz zrozumiałaś?) Zwierzaki, masz po prostu tytuł Mistrza Dnia!!! To widzę, że z tego samego się uśmiałyśmy Kochana :evil_lol:
Ewa Marta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jak dobrze, że odkryłyście te krętactwa! Wielki ukłon za czujność i dla Gusi specjalnie za doskonałą pamięć!!!
irenaka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Paros:loveu: zadzwoń do Lamii i sprawdź sytuację psa. Pewnie nawet Beata nie ma świadomości co się dzieje. Zwierzaki, może w końcu napiszesz prawdę. Czy dziewczyny które robiły ogłoszenia mogą mi sprawdzić jaki jest podany numer do kontaktu. Mój numer : 500-18-19-20
__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Na czarne trzeba zgłosić, bo kłamała, kłamstwo wyszło. Do tego niepotrzebnie zakłada wątki psom, które już wątki mają. Ewa Marta napisał(a):Jak dobrze, że odkryłyście te krętactwa! Wielki ukłon za czujność i dla Gusi specjalnie za doskonałą pamięć!!! :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Po historii z niejaką Martą Ch. trzeba uważać...
Negri_2008 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czyli Pręgus jest bezpieczny a Zwierzaki żarty sobie z nas robi i zabawia się w ratowanie psów. No czegoś takiego się nie spodziewałam :shake: Ta opcja jest jednak lepsza od założonej przeze mnie na początku, że Pręgus stracił dt i jest w schronie.
diana79 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 zwierzaki ja nie rozumiem po co to wszystko? nowe allegro Pies, który przeżył piekło (760644484) - Aukcje internetowe Allegro
Recommended Posts