Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zwierzaki050591']kilka dni temu zrezygnowałam z wolontariatu,ale pomagam dalej. (...)
To po co odwołujesz się do bycia wolontariuszką (w kontekście prawdomówności)???!!! Nie jesteś nią, w powody nie wnikam (na ten moment oczywiście)!!! :angryy:

Posted

[quote name='irenaka']
Zwierzaki050591 bardzo Cię proszę o pilne podanie na pw nr telefonu z którego przyszedł SMS do Ciebie.Sprawdzimy co z tym psem i wyjaśnimy sytuację.
Z całą pewnością znam tego psa, bo kiedyś puszczałam jego ogłoszenia, ale nie przypomnę sobie kto był jego opiekunką.
Już dawno tak nie zagotowałam
:angryy:.

czekamy :razz:

Posted

[quote name='zwierzaki050591'](...) Po za tym jestem wolontariuszką więc bym nie kłamała,a ja tylko pomagałam
To jest post, w którym ewidentnie kłamiesz!!! Powołujesz się na bycie wolontariuszką, mija kilka chwil i piszesz, że zrezygnowałaś z wolontariatu!!! Zdecydowanie powinnaś znaleźć się na Cz.Kw.

Posted

[quote name='majqa'] To po co odwołujesz się do bycia wolontariuszką (w kontekście prawdomówności)???!!! Nie jesteś nią, w powody nie wnikam (na ten moment oczywiście)!!! :angryy:

Ja także nie jestem wolontariuszką, lecz osobą prywatną, bo w Lublinie wolontariat jako taki praktycznie nie istnieje...i też nie rozumiem, dlaczego Zwierzaki powołuje się na ten argument :angryy:, skoro okazała się niewiarygodna

Posted

Zwierzaki050591 z kogo Ty sobie robisz jaja?:angryy:
Podajesz mi na pw. mój numer telefonu jako opiekunki tego psa od której dostałaś SMS?
Może zaczniesz być w końcu poważna?

Posted

Radzyń Podlaski - Warszawa - odległośc około 145 km
Radzyń Podlaski - Lublin - odległośc 76 km

byłaś/łeś wolontariuszem gdzie?? w jakim schronisku? te odległości stanowią niemały problem jesli chce sie byc wolontariuszem na Paluchu czy w Lublinie. Ciekawie....

Posted

Ja pamiętam.

Pies był pod opieką Lamii.
Był czas, że poszedł do domu, ale wrócił bo był agresywny, bo rzucał się na dzieci.
Z tego co wiem i pamiętam Lamia zabrała go do Siestrzeni - tam gdzie była większość Krzyczkowych pod jej opieką.

Od czasu, gdy podzieliłyśmy się psami - nie znam jego losów.
Może Paros by wiedziała, ona jest chyba w kontakcie z Lamią.

W każdym bądź razie nie wierzę, żeby ten pies znalazł dom tak szybko, po ogłoszeniu jakimś. Tym bardziej, że to trudny pies.

Posted

irenaka napisał(a):
Zwierzaki050591 z kogo Ty sobie robisz jaja?:angryy:
Podajesz mi na pw. mój numer telefonu jako opiekunki tego psa od której dostałaś SMS?
Może zaczniesz być w końcu poważna?

No to ciekawie się robi...

Posted

Te wszystkie zdjęcia i teksty są z moich ogłoszeń i strony krzyczkowej,
np.

Krzyczki - uratuj psiaka!!

Pies, który przeżył piekło

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Bardzo dziękujemy wszystkim za ogłoszenia tylko jest prośba aby zmienić w nich kontakt na taki jaki jest w moich ogłoszeniach, czyli do Lamii. Może Pręguś znajdzie wreszcie dom :-(:-(

Pręgusek trafił do domu ale był nadopiekuńczy i wrócił do Siestrzeni, gdzie jest do dziś. Była osoba zainteresowana nim ale nic z tego nie wyszło :shake:

Posted

[quote name='paros']Te wszystkie zdjęcia i teksty są z moich ogłoszeń i strony krzyczkowej,
np.

Bardzo dziękujemy wszystkim za ogłoszenia tylko jest prośba aby zmienić w nich kontakt na taki jaki jest w moich ogłoszeniach, czyli do Lamii. Może Pręguś znajdzie wreszcie dom :-(:-(

Pręgusek trafił do domu ale był nadopiekuńczy i wrócił do Siestrzeni, gdzie jest do dziś. Była osoba zainteresowana nim ale nic z tego nie wyszło :shake:

Tak mi się własnie wydawało.

To kto zgłasza zwierzaki na czarne ??? Bo chętnych będzie sporo wydaje mi się....

Żenujące.......:roll:

Posted

[quote name='paros']Te wszystkie zdjęcia i teksty są z moich ogłoszeń i strony krzyczkowej,
np.

Choć tyle dobrego z tego kłamstwa :placz:...zmieniam dane do kontaktu w sprawie adopcji Pręgusia w ogłoszeniach :p

Posted

[quote name='zwierzaki050591']psa Perełki nie wstawiałam
Położyłaś mnie na łopatki. :evil_lol: Wyjaśniam - określenie "perełka" to nie imię psa ale przenośnia/ metafora..., że wstawiłaś kolejny kit (teraz zrozumiałaś?)
Zwierzaki, masz po prostu tytuł Mistrza Dnia!!!

Posted

[quote name='majqa'] Położyłaś mnie na łopatki. :evil_lol: Wyjaśniam - określenie "perełka" to nie imię psa ale przenośnia/ metafora..., że wstawiłaś kolejny kit (teraz zrozumiałaś?)
Zwierzaki, masz po prostu tytuł Mistrza Dnia!!!

To widzę, że z tego samego się uśmiałyśmy Kochana :evil_lol:

Posted

Paros:loveu: zadzwoń do Lamii i sprawdź sytuację psa.
Pewnie nawet Beata nie ma świadomości co się dzieje.

Zwierzaki, może w końcu napiszesz prawdę.

Czy dziewczyny które robiły ogłoszenia mogą mi sprawdzić jaki jest podany numer do kontaktu. Mój numer : 500-18-19-20

Posted

Na czarne trzeba zgłosić, bo kłamała, kłamstwo wyszło. Do tego niepotrzebnie zakłada wątki psom, które już wątki mają.

Ewa Marta napisał(a):
Jak dobrze, że odkryłyście te krętactwa! Wielki ukłon za czujność i dla Gusi specjalnie za doskonałą pamięć!!!

:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Po historii z niejaką Martą Ch. trzeba uważać...

Posted

Czyli Pręgus jest bezpieczny a Zwierzaki żarty sobie z nas robi i zabawia się w ratowanie psów.
No czegoś takiego się nie spodziewałam :shake:

Ta opcja jest jednak lepsza od założonej przeze mnie na początku, że Pręgus stracił dt i jest w schronie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...