Jump to content
Dogomania

Moja pani umarła a mnie oddano do schroniska - 10 letni Uzi MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezuuu..dziewczyny- jesteście ZŁOTE....pięc minut mnie nie byłó i zagladam a tu już as tyle..i banerek jest..i pewnie zaraz będą następne....Bardzo Wam dziękuję Kochane ciotki...teraz razem to na pewno cos wymyslimy...niech się chociaz świat dowie o tym bidulinku...

Posted

No, i robi się swojsko. Jak ja lubię ten skład:multi:
Jeśli nie doczytałam, to przyjmę burę z pokorą, ale mam zapotrzebowanie na informacje: waga, wzrost "w kłębie" i trochę info o cechach, zachowaniu, osobowości Czy ktoś z Anioła może służyć? Musimy pieska "zinywidualizować".
Najchętniej stały serwis co kilka dni:razz:

Posted

Dziękujemy za banerki. :loveu: Z ogłoszeń już mu chyba tylko zwykłe allegro zostało, psiegrane i nk seniorów, na gumtree spadł na dalsze strony. Jak będzie lepszy tekst to mu porobię nowe ogłoszenia.

Ja Uziego widziałam tylko dwa razy i niestety wiem o nim tylko tyle co jest w pierwszym poście. Podpytam o niego pracowników. W azylu nie ma wagi ale on może ważyć około 10 kilo. Wzrost to tak do kolana jakoś, Uzi ma długie łapki.

Posted

No Uzi...widze ruch u Ciebie- Anioly się zlatują wiec terazmusi byc juz dobrze, a potem jeszcze lepiej...mamy banerki, zaraz bedzie tekst do ogloszen i potem ogloszenia..a jak juz beda ogloszenia- to musisz znaleźć domek- taki piękny jesteś ze nie ma wyjscia:lol:
WSzystkim przekochanym cioteczkom=Aniołom- klaniam sie nisko za przybycie i oferowana pomoc...bez Was- nie mialby Malenki szans...:loveu::loveu::loveu: