Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu: aleee bajka :multi:
Monika - te ruiny można zwiedzać cały rok:lol: prace konserwatorskie trwają:lol:
[quote name='Poświata']No przecież . CZORSZTYN !!! Sama osobiście się po tych schodach wdrapywałam :multi: .

:evil_lol: tak myślałam - foty pewnie masz ???

Posted

[quote name='aga1215']:evil_lol: tak myślałam - foty pewnie masz ???A po co mi foty , obraz w oczach mi pozostał .
Przecież w ciągu roku byłam u Was trzy razy i za każdym razem się szwendałam po okolicy bliższej i dalszej. Bo za pierwszym razem wszystko trzeba było zwiedzić , bo za drugim mężowi pokazać i nie ważne że zaspy były po pachy , a za trzecim uświadamiałam turystycznie siostrę i siostrzenicę .
Achaaaaa i jeszcze jedna taka miła pani mieszkająca gdzieś tam w okolicy, zanim wogóle mi się śniło że kiedyś wyląduję w Pieninach, obsypała mnie pocztówkami....... I jak tu się nie zakochać :loveu: w tamtych stronach. Jak chcesz to pogrzebię w płytkach i wyciągne swoje wspomnienia :lol: .

Posted

[quote name='Poświata']A po co mi foty , obraz w oczach mi pozostał .
Przecież w ciągu roku byłam u Was trzy razy i za każdym razem się szwendałam po okolicy bliższej i dalszej. Bo za pierwszym razem wszystko trzeba było zwiedzić , bo za drugim mężowi pokazać i nie ważne że zaspy były po pachy , a za trzecim uświadamiałam turystycznie siostrę i siostrzenicę .
Achaaaaa i jeszcze jedna taka miła pani mieszkająca gdzieś tam w okolicy, zanim wogóle mi się śniło że kiedyś wyląduję w Pieninach, obsypała mnie pocztówkami....... I jak tu się nie zakochać :loveu: w tamtych stronach. Jak chcesz to pogrzebię w płytkach i wyciągne swoje wspomnienia :lol: .
krajobrazowe;) :multi:

Posted

Aga, ja nie mogę patrzeć na to piękne, które Cię otacza ... Poprostu Ci zazdroszczę. I za to niskie uczucie będę się w piekle smażyć ! Ale zaryzykuję ....
Tak więc DALEJ CI ZAZDROSZCZĘ !

PS Jak tam trawniki i Trawnikowy ???

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga, ja nie mogę patrzeć na to piękne, które Cię otacza ... Poprostu Ci zazdroszczę. I za to niskie uczucie będę się w piekle smażyć ! Ale zaryzykuję ....
Tak więc DALEJ CI ZAZDROSZCZĘ !

PS Jak tam trawniki i Trawnikowy ???
:evil_lol: Witaj Haniu!
jeszcze troszku pozazdraszczaj:evil_lol: - BTW -ile to roboty wsiąść w auto - 1,5 godziny masz nad jezioro czorsztyńskie :evil_lol:
Mnie przed wieczorem wywlókł Trawnikowy (a miałam robić PITa:angryy: )
- mam tylko pół godzinki jazdy;)
no to jeszcze se pozazdraszczaj :evil_lol:

na szczycie rosnął dziewięćsiły bezłodygowe - tu jeszcze zeszłoroczny

i pozostałości po grzybkach;) purchawka pospolita

Posted

[quote name='PIKA']Ja w Czorsztynie bylam ino nie pamietam z jakiej okazji :hmmmm:
Na imprezie siakiejś musi byc byłam :roll:

Ale chyba nie na zamku w Czorsztynie :shake: - jest w ruinie, trwają prace konserwatorskie - archeolodzy kilka lat temu prowadzili badania.
Może w Niedzicy - to po przeciwnej stronie jeziora? Tam jest Dom Pracy Twórczej.
Oba zamki widać równocześnie- słaba widoczność - przed samym zachodem

A może za Białą Dame robiłaś (Judyta jej chyba było???) :hmmmm: ;) :evil_lol:

Dzisiaj rano było piękne słońce (gdzieś teraz polazło :shake: :placz: )

na początek gospodarz

i trochę przyrody

i to by było na tyle .......

Posted

Aguś ja bylam na imprezie gdzieś w okolicy, a zamki tośmy przy okazji zwiedzali :evil_lol:

a że trochę zamkow i ich ruin zobaczylam to jużem nie pamietam w kórym zamku jest studnia gdzie niewierne zony topili w ktoryms z tych czy moze mi się z jakims Karkonoskim zamkiem porypalo :roll:
bo ja zawsze po imprezie zwiedzalam :roll: i na pewno wyglądalam jak Biala Dama :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']
Oba zamki widać równocześnie- słaba widoczność - przed samym zachodem

:multi: :multi: :multi: I to jest mój najulubieńszy widoczek z Pienin, mam taki zimowy, ale wogóle nic na nim nie widać :shake: .

Posted

[quote name='Poświata']:multi: :multi: :multi: I to jest mój najulubieńszy widoczek z Pienin, mam taki zimowy, ale wogóle nic na nim nie widać :shake: .
:crazyeye: lubisz takie, co nic nie widać?:crazyeye:
Pika - pewnie myślisz o Niedzicy - tam jest taka studnia :angryy: ale pewnie nie tylko tam :niewiem:

słońce wróciło :loveu: - ciekawe na jak długo :hmmmm:

cieszymy się

może cuś znajdziemy

ale fajnie :multi:

cdn. ...........

Posted

Piekny widok :loveu: Bylam tam kiedys, ale tak dawno :oops:

Lepiej znam inne "pagorki". Mam tytul Zasluzony dla Bieszczad. :roll: :lol:
Pieciokrotny, wakacyjny pobyt na ciezkich robotach mam na koncie i pomyslec, ze dobrowolnie :lol:

Wektor u wodopoju. Bardzo ladna fotka :multi: , tylko drazni mnie ten waz :oops:

Posted

Witaj Anetta!:lol: - moje ślimaki to single, hodowlinie będzie :evil_lol:
[quote name='Evelina']Piekny widok :loveu: Bylam tam kiedys, ale tak dawno :oops:

jeżeli dawno, to pewnie jeziora jeszcze nie było?
Bieszczadów właściwie nie znam - ale Sądecki mam nieźle stuptany:evil_lol:
[quote name='Evelina']Zawsze byl rozkoszny :cool3: :loveu:
dzięki Ewuś :buzi: - co słychać u Tally????
BTW - mnie ten wąż też drażni - władza napełniała wodopój, nie zdążyłam usunąć:oops: w międzyczasie Weki by zwiał :shake:

Posted

anetta napisał(a):
Eve, ale teraz wyjatkowo, to przez te sloneczko :cool3:

Aga, teraz sezon na Winniczki, moglabys sprzedawac :evil_lol:

:angryy: już raz przerabiałam przetwórnię winniczkową w domu - wszędzie były :mad: - dziękuję- powtórki NIE chcę :shake:

Posted

już raz przerabiałam przetwórnię winniczkową w domu - wszędzie były

wszedzie!?:eek: Jak sie nich pozbylas? Chyba nie wyladowaly w garnkach :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']wszedzie!?:eek: Jak sie nich pozbylas? Chyba nie wyladowaly w garnkach :evil_lol::evil_lol:
właśnie głównie w garnkach były:angryy: i w lodówce:angryy:
mam nową :evil_lol: i garnki tysz:evil_lol:

:lol: latający Wekuś

...do startu

hooooppppppppppp

ląduję...

:evil_lol:

Posted

JA CHCIAŁAM POZDROWOWIĆ WEKTORKA. I KOCISKA RÓWNAKOŻ. PRAGNE TEŻ POZDROWIĆ CZCIGODNEGO TRAWNIKOWEGO. i JEDNOCZEŚNIE PROŚBĘ PRYWATNĄ - CAŁKIEM MALEŃKĄ MAM : PROSZĘ NIE KAZAĆ aGNIESZCE nic NIE ROBIĆ. LITERALNIE nic. kOBIETYY SĄ JAK KWIAT . dLA OZDOBY.
NO TO JA BYM PROSIŁA, ŻEBY TAK BYŁO ZE SKUTKIEM natychmiastowym.
AGUNIU ! PAMIĘTAJ, ODPOCZNIJ SOBIE TROCHĘ ...

POZDRAWIAM - HANIA

Posted

[quote name='HankaRupczewska']JA CHCIAŁAM POZDROWOWIĆ WEKTORKA. I KOCISKA RÓWNAKOŻ. PRAGNE TEŻ POZDROWIĆ CZCIGODNEGO TRAWNIKOWEGO. i JEDNOCZEŚNIE PROŚBĘ PRYWATNĄ - CAŁKIEM MALEŃKĄ MAM : PROSZĘ NIE KAZAĆ aGNIESZCE nic NIE ROBIĆ. LITERALNIE nic. kOBIETYY SĄ JAK KWIAT . dLA OZDOBY.
NO TO JA BYM PROSIŁA, ŻEBY TAK BYŁO ZE SKUTKIEM natychmiastowym.
AGUNIU ! PAMIĘTAJ, ODPOCZNIJ SOBIE TROCHĘ ...

POZDRAWIAM - HANIA
:crazyeye: Haniu - czytałam :loveu: tak było miło :loveu: tylko ...... DLACZEGO zaprzeczyłaś temu NIC NIE ROBIENIU:crazyeye: a tak byłoby miło...