Poświata Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 No przecież . CZORSZTYN !!! Sama osobiście się po tych schodach wdrapywałam :multi: . Quote
aga1215 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: aleee bajka :multi: Monika - te ruiny można zwiedzać cały rok:lol: prace konserwatorskie trwają:lol: [quote name='Poświata']No przecież . CZORSZTYN !!! Sama osobiście się po tych schodach wdrapywałam :multi: . :evil_lol: tak myślałam - foty pewnie masz ??? Quote
Poświata Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='aga1215']:evil_lol: tak myślałam - foty pewnie masz ???A po co mi foty , obraz w oczach mi pozostał . Przecież w ciągu roku byłam u Was trzy razy i za każdym razem się szwendałam po okolicy bliższej i dalszej. Bo za pierwszym razem wszystko trzeba było zwiedzić , bo za drugim mężowi pokazać i nie ważne że zaspy były po pachy , a za trzecim uświadamiałam turystycznie siostrę i siostrzenicę . Achaaaaa i jeszcze jedna taka miła pani mieszkająca gdzieś tam w okolicy, zanim wogóle mi się śniło że kiedyś wyląduję w Pieninach, obsypała mnie pocztówkami....... I jak tu się nie zakochać :loveu: w tamtych stronach. Jak chcesz to pogrzebię w płytkach i wyciągne swoje wspomnienia :lol: . Quote
aga1215 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Poświata']A po co mi foty , obraz w oczach mi pozostał . Przecież w ciągu roku byłam u Was trzy razy i za każdym razem się szwendałam po okolicy bliższej i dalszej. Bo za pierwszym razem wszystko trzeba było zwiedzić , bo za drugim mężowi pokazać i nie ważne że zaspy były po pachy , a za trzecim uświadamiałam turystycznie siostrę i siostrzenicę . Achaaaaa i jeszcze jedna taka miła pani mieszkająca gdzieś tam w okolicy, zanim wogóle mi się śniło że kiedyś wyląduję w Pieninach, obsypała mnie pocztówkami....... I jak tu się nie zakochać :loveu: w tamtych stronach. Jak chcesz to pogrzebię w płytkach i wyciągne swoje wspomnienia :lol: . krajobrazowe;) :multi: Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aga, ja nie mogę patrzeć na to piękne, które Cię otacza ... Poprostu Ci zazdroszczę. I za to niskie uczucie będę się w piekle smażyć ! Ale zaryzykuję .... Tak więc DALEJ CI ZAZDROSZCZĘ ! PS Jak tam trawniki i Trawnikowy ??? Quote
aga1215 Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga, ja nie mogę patrzeć na to piękne, które Cię otacza ... Poprostu Ci zazdroszczę. I za to niskie uczucie będę się w piekle smażyć ! Ale zaryzykuję .... Tak więc DALEJ CI ZAZDROSZCZĘ ! PS Jak tam trawniki i Trawnikowy ??? :evil_lol: Witaj Haniu! jeszcze troszku pozazdraszczaj:evil_lol: - BTW -ile to roboty wsiąść w auto - 1,5 godziny masz nad jezioro czorsztyńskie :evil_lol: Mnie przed wieczorem wywlókł Trawnikowy (a miałam robić PITa:angryy: ) - mam tylko pół godzinki jazdy;) no to jeszcze se pozazdraszczaj :evil_lol: na szczycie rosnął dziewięćsiły bezłodygowe - tu jeszcze zeszłoroczny i pozostałości po grzybkach;) purchawka pospolita Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ja w Czorsztynie bylam ino nie pamietam z jakiej okazji :hmmmm: Na imprezie siakiejś musi byc byłam :roll: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 To pewnie niewiele pamiętasz z uroków okolic :evil_lol: ;) . Musisz nadrobić i pooglądać Agi foty :eviltong: . Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']Ja w Czorsztynie bylam ino nie pamietam z jakiej okazji :hmmmm: Na imprezie siakiejś musi byc byłam :roll: Ale chyba nie na zamku w Czorsztynie :shake: - jest w ruinie, trwają prace konserwatorskie - archeolodzy kilka lat temu prowadzili badania. Może w Niedzicy - to po przeciwnej stronie jeziora? Tam jest Dom Pracy Twórczej. Oba zamki widać równocześnie- słaba widoczność - przed samym zachodem A może za Białą Dame robiłaś (Judyta jej chyba było???) :hmmmm: ;) :evil_lol: Dzisiaj rano było piękne słońce (gdzieś teraz polazło :shake: :placz: ) na początek gospodarz i trochę przyrody i to by było na tyle ....... Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Aguś ja bylam na imprezie gdzieś w okolicy, a zamki tośmy przy okazji zwiedzali :evil_lol: a że trochę zamkow i ich ruin zobaczylam to jużem nie pamietam w kórym zamku jest studnia gdzie niewierne zony topili w ktoryms z tych czy moze mi się z jakims Karkonoskim zamkiem porypalo :roll: bo ja zawsze po imprezie zwiedzalam :roll: i na pewno wyglądalam jak Biala Dama :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='aga1215'] Oba zamki widać równocześnie- słaba widoczność - przed samym zachodem :multi: :multi: :multi: I to jest mój najulubieńszy widoczek z Pienin, mam taki zimowy, ale wogóle nic na nim nie widać :shake: . Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Poświata']:multi: :multi: :multi: I to jest mój najulubieńszy widoczek z Pienin, mam taki zimowy, ale wogóle nic na nim nie widać :shake: . :crazyeye: lubisz takie, co nic nie widać?:crazyeye: Pika - pewnie myślisz o Niedzicy - tam jest taka studnia :angryy: ale pewnie nie tylko tam :niewiem: słońce wróciło :loveu: - ciekawe na jak długo :hmmmm: cieszymy się może cuś znajdziemy ale fajnie :multi: cdn. ........... Quote
Evelina Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Piekny widok :loveu: Bylam tam kiedys, ale tak dawno :oops: Lepiej znam inne "pagorki". Mam tytul Zasluzony dla Bieszczad. :roll: :lol: Pieciokrotny, wakacyjny pobyt na ciezkich robotach mam na koncie i pomyslec, ze dobrowolnie :lol: Wektor u wodopoju. Bardzo ladna fotka :multi: , tylko drazni mnie ten waz :oops: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :mdleje: http://img149.imageshack.us/img149/942/jezioro0181a3hr.jpg cudo!! Jejc, toz to juz atak slimakow na dogo :evil_lol: Wektorek jaki rozkoszny sie zrobil :loveu: Quote
Evelina Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 anetta napisał(a):Wektorek jaki rozkoszny sie zrobil :loveu:Zawsze byl rozkoszny :cool3: :loveu: Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Witaj Anetta!:lol: - moje ślimaki to single, hodowlinie będzie :evil_lol: [quote name='Evelina']Piekny widok :loveu: Bylam tam kiedys, ale tak dawno :oops: jeżeli dawno, to pewnie jeziora jeszcze nie było? Bieszczadów właściwie nie znam - ale Sądecki mam nieźle stuptany:evil_lol: [quote name='Evelina']Zawsze byl rozkoszny :cool3: :loveu: dzięki Ewuś :buzi: - co słychać u Tally???? BTW - mnie ten wąż też drażni - władza napełniała wodopój, nie zdążyłam usunąć:oops: w międzyczasie Weki by zwiał :shake: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Eve, ale teraz wyjatkowo, to przez te sloneczko :cool3: Aga, teraz sezon na Winniczki, moglabys sprzedawac :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 anetta napisał(a):Eve, ale teraz wyjatkowo, to przez te sloneczko :cool3: Aga, teraz sezon na Winniczki, moglabys sprzedawac :evil_lol: :angryy: już raz przerabiałam przetwórnię winniczkową w domu - wszędzie były :mad: - dziękuję- powtórki NIE chcę :shake: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :multi: ale pięknie i WEkuś jaki wiosenny :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :multi:ale uhahany Weki;) i fijołeczki:loveu:też cudowne Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 już raz przerabiałam przetwórnię winniczkową w domu - wszędzie były wszedzie!?:eek: Jak sie nich pozbylas? Chyba nie wyladowaly w garnkach :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='anetta']wszedzie!?:eek: Jak sie nich pozbylas? Chyba nie wyladowaly w garnkach :evil_lol::evil_lol: właśnie głównie w garnkach były:angryy: i w lodówce:angryy: mam nową :evil_lol: i garnki tysz:evil_lol: :lol: latający Wekuś ...do startu hooooppppppppppp ląduję... :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 JA CHCIAŁAM POZDROWOWIĆ WEKTORKA. I KOCISKA RÓWNAKOŻ. PRAGNE TEŻ POZDROWIĆ CZCIGODNEGO TRAWNIKOWEGO. i JEDNOCZEŚNIE PROŚBĘ PRYWATNĄ - CAŁKIEM MALEŃKĄ MAM : PROSZĘ NIE KAZAĆ aGNIESZCE nic NIE ROBIĆ. LITERALNIE nic. kOBIETYY SĄ JAK KWIAT . dLA OZDOBY. NO TO JA BYM PROSIŁA, ŻEBY TAK BYŁO ZE SKUTKIEM natychmiastowym. AGUNIU ! PAMIĘTAJ, ODPOCZNIJ SOBIE TROCHĘ ... POZDRAWIAM - HANIA Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :crazyeye: Aga :mad: zmieniłaś tytuł galerii i myślałam, że mi z jakiejś obcej galerii zaczęły przychodzić powiadomienia :lol: Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']JA CHCIAŁAM POZDROWOWIĆ WEKTORKA. I KOCISKA RÓWNAKOŻ. PRAGNE TEŻ POZDROWIĆ CZCIGODNEGO TRAWNIKOWEGO. i JEDNOCZEŚNIE PROŚBĘ PRYWATNĄ - CAŁKIEM MALEŃKĄ MAM : PROSZĘ NIE KAZAĆ aGNIESZCE nic NIE ROBIĆ. LITERALNIE nic. kOBIETYY SĄ JAK KWIAT . dLA OZDOBY. NO TO JA BYM PROSIŁA, ŻEBY TAK BYŁO ZE SKUTKIEM natychmiastowym. AGUNIU ! PAMIĘTAJ, ODPOCZNIJ SOBIE TROCHĘ ... POZDRAWIAM - HANIA :crazyeye: Haniu - czytałam :loveu: tak było miło :loveu: tylko ...... DLACZEGO zaprzeczyłaś temu NIC NIE ROBIENIU:crazyeye: a tak byłoby miło... Quote
Recommended Posts