PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj Agus :) waiacja szyszkowa cudowna :loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :multi::multi::multi:kwiatuszki , szyszeczki ....cudne Witam światecznie Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 mamy nową sąsiadkę - to chyba gończy? Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 aga1215 napisał(a):mamy nową sąsiadkę - to chyba gończy? :razz:no no jaka sąsiadeczka ...Kama będzie zazdrosna o Wektorka ;) Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alucjarydzewska napisał(a): :razz:no no jaka sąsiadeczka ...Kama będzie zazdrosna o Wektorka ;-) jeszcze jaka zazdrosna - zwłaszcza, że Tinka biega po jej łączce :evil_lol: byliśmy z wizytą u Felkowej siostry rodzonej - Mucy :loveu: a to Feluś - jest trochę bardziej rudy od Mucy :lol: Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 [HTML][/HTML]PIKA napisał(a):Cześć Agus Fajną sąsiadeczke macie :razz: no, fajna....:lol: świąteczne niebo:lol: Quote
Gosiek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 aga1215 napisał(a): no, fajna....:lol: świąteczne niebo:lol: oo jak mi się podobaja takie pokręcone gałązki :multi: często na swięta kupuję coby stroik z kurczakami zrobić - w tym roku niestety nie mieli wierzbowych gałązek nigdzie :shake: a sąsiadeczka śliczna :p Quote
Sabina1 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gosiek napisał(a):oo jak mi się podobaja takie pokręcone gałązki :multi: często na swięta kupuję coby stroik z kurczakami zrobić - w tym roku niestety nie mieli wierzbowych gałązek nigdzie :shake: :p Gosiu, co Ty mówisz, w W-wie były wszędzie te gałązki. Zwróciłam uwagę na Twoje słowa, bo to jest również moja ukochana "gięta" wierzba. Można trzymać w wodzie, aż puszczą listki i korzenie, a potem wsadzić do ziemi, jeśli jest ogródek. Jest jeszcze "gięta" leszczyna, chyba jeszcze wieksze cudo, ale w zeszłym roku nie mogłam na nią trafić. Twój post przypomniał mi o niej również. Quote
Gosiek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Gosiu, co Ty mówisz, w W-wie były wszędzie te gałązki. Zwróciłam uwagę na Twoje słowa, bo to jest również moja ukochana "gięta" wierzba. Można trzymać w wodzie, aż puszczą listki i korzenie, a potem wsadzić do ziemi, jeśli jest ogródek. Jest jeszcze "gięta" leszczyna, chyba jeszcze wieksze cudo, ale w zeszłym roku nie mogłam na nią trafić. Twój post przypomniał mi o niej również.no patrz - a u mnie nigdzie nie mozna było kupić tych gałązek :shake: Chociaż.. tak sobie myślę że moze na bazarku w piątek i sobotę były ale... unikam takich tłumów i nikt mnie nawet po gałązki na bazarek nie zaciągnie :evil_lol: w rzyszłym roku sobie chyba zamówię i tyle ;) Quote
aga1215 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Witajcie! ta powyginana wierzba rośnie u znajomych - chyba przejdę sie do nich z sekatorem ;) :evil_lol: kolory zachodu Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 oj tak. zachód słonka jest piękny :loveu: co do wierzby... rośnie ich kilka u sąsiadów... ale u tych wrednych co chodnika nie odśnieżali zimą :angryy: więc z nimi nie gadam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :evil_lol: obraziłaś się na nich i nie focisz ich drzewek :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: obraziłaś się na nich i nie focisz ich drzewek :lol: :lol: :lol: :lol:dokładnie :diabloti: oni tacy jacyś dziwni są.. jeszcze by mi uwagę zwrócili ze zdjecia robie :cool3: Quote
aga1215 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):dokładnie :diabloti: oni tacy jacyś dziwni są.. jeszcze by mi uwagę zwrócili ze zdjecia robie :cool3: no przecież robisz:evil_lol: Muca, siostra Felka kiedy wreszcie podadzą???? i widoczek jak najbardziej aktualny - z poniedziałku to białe to resztki śniegu na wyciągu na Szafranówce w Szczawnicy Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 cześć no zdjecia robię :evil_lol: ale by sie czepnęli że im robię :eviltong: ooo i tak fajnie.. pogoda piękna, ciepło i słonecznie a gdzieś tam wyzej w górach śnieg sobie leży.... extra Quote
aga1215 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):cześć no zdjecia robię :evil_lol: ale by sie czepnęli że im robię :eviltong: ooo i tak fajnie.. pogoda piękna, ciepło i słonecznie a gdzieś tam wyzej w górach śnieg sobie leży.... extra :-( tak było w poniedziałek - dzisiaj jest paskudnie, nic się nie chce:shake: ale przyroda budzi się do życia - tylko dlaczego tak ślamazarnie to robi??? Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 cuudne:loveu: No, no Agus :razz: cora zlepiej A czy Ty przypadkiem nie masz dzisiaj imienin? :hmmmm: Czy Ty styczniowa? :oops: Quote
aga1215 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 PIKA napisał(a):cuudne:loveu: No, no Agus :razz: cora zlepiej A czy Ty przypadkiem nie masz dzisiaj imienin? :hmmmm: Czy Ty styczniowa? :oops: :evil_lol: namnożyło się nam Agnieszek - jest jeszcze w listopadzie:evil_lol: ATy???????????? jam styczniowa:oops: Quote
Sabina1 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 aga1215 napisał(a)::-( tak było w poniedziałek - dzisiaj jest paskudnie, nic się nie chce:shake: ale przyroda budzi się do życia - tylko dlaczego tak ślamazarnie to robi??? To drugie zdjęcie to truskawki ? A to pierwsze? Quote
aga1215 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Sabina1 napisał(a):To drugie zdjęcie to truskawki ? A to pierwsze? Witaj Sabinko! to drugie to agrest a pierwsze nie wiem:oops: zrobiłam sesyjkę u rodzinki w gościach i wstyd mi było zapytać :oops: podejrzewam, że jabłonka ale :niewiem: niestety fotki marne, pogoda była nie najlepsza a ja za aparat chwyciłam zbyt późno:angryy: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ooo a agrest u mnie inaczej wygląda :eviltong: talkie ma już pączki a listki dziś specjalnie sfotografuję :p swoja drogą to pogodę tegoroczna mamy dość nieciekawą :roll: wszystko z dużym opóźnieniem :shake: i mało co kwitnie:cool1: Quote
Recommended Posts