Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguuuuus, musze sie ponarazac :evil_lol:
Najpierw pochwale bazie, bo sliczne sa :multi:

Ale wyzej, paczki jarzebiny, jak na nie spojrzalam to sie przerazilam :crazyeye:
Czyja to lapa i w dodatku taka roztrzaskana, sobie pomyslalam ? :oops:

Przytargalam odrobine zieleni z mojego ogrodka. Pan wiciokrzew tak sie stara :sweetCyb:

Ta emotka ---> jest swietna :lol:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelina']Aguuuuus, musze sie ponarazac :evil_lol:
Najpierw pochwale bazie, bo sliczne sa :multi:

Ale wyzej, paczki jarzebiny, jak na nie spojrzalam to sie przerazilam :crazyeye:
Czyja to lapa i w dodatku taka roztrzaskana, sobie pomyslalam ? :oops:

Witajcie!
Ewa - aleś mi się naraziła :angryy: ;) :buzi:
BTW - te jarzębinki faktycznie jak jaka łapa wyglądają, ale pewnie tą łapę można było ciekawiej złapać :oops: jakwięcej się rozwinął a ja złapię wolniejszą chwilę to znowu je obfocę- może tym razem wyjdzie lepiej :oops:
ale bazi mam więcej :multi:

Aga , u Was ta wiosna juz w całkowitym pędzie ... U nas - niestety nie ... :roll:

Gosiek, Pika , Haniu- te listki na róży to jakiś wybryk natury - zerkałam dzisiaj po różnych ogródkach - te są jedyne :niewiem:
są w ogrodzie u jednego z moich krakowskich sąsiadów ;) :evil_lol:

Posted

Witajcie!
Pika - nie mam PS-a :angryy:
Gosiek - dzięki!
dzień, w którym była ta mgła był przedziwny - raz padał deszcz a zaraz potem mocno przyświecało śłońce- stąd taka mgła:lol:

Posted

Pika - nie mam PS-a :angryy:

ale masz PF-a :evil_lol:

[quote name='aga1215']Witam!
pozostałości po nocnym śniegu

:loveu::loveu::loveu: cudne :loveu::loveu:

Posted

Aga , cudne zamglone góry :loveu:
Ja uwielbiam jak jestem w górach patrzeć jak zza mgły wyłania się cudny widok .........................o rany chyba się rozmazyłam :razz:

Posted

Mnie urzekla ta foteczka :loveu: Drzewa jakby plonely we mgle :loveu:

[SIZE="1"]Aguś, gdy masz taki piekny widok do sfotografowania, wylacz datowanie zdjec. Troche je to szpeci :oops:

Posted

[quote name='Evelina']Mnie urzekla ta foteczka :loveu: Drzewa jakby plonely we mgle :loveu:

Aguś, gdy masz taki piekny widok do sfotografowania, wylacz datowanie zdjec. Troche je to szpeci :oops:
Witaj Ewa!
rzeczywiście - dzięki :buzi:

Posted

[quote name='aga1215']Witam!
pozostałości po nocnym śniegu

Witaj AGA! Widze, ze udała Ci sie kropla wody(kiedys narzekałas , ze nie wychodzi). Fotki z mgłą przepiekne.

Posted

Oooooooooooooooooo! Beatko, jak to sztuczne. Ktoś mnie w maliny wpuszcza :mad: :mad: , czy znowu sie wygłupiłam jak z zeberkami u Piki, mówiąc o nich "takie śliczne papużki" :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Sztuczne są, jak u Gosi :eviltong: ;) . Ekhm :mad:
jeszcze troche i wszyscy będą plotkowali ze u mnie wszystko sztczne - łącznie z kropelkami, ptaszkami, kwiatkami itd itp :mad:

ja protestuję :cool1:

;) :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Oooooooooooooooooo! Beatko, jak to sztuczne. Ktoś mnie w maliny wpuszcza :mad: :mad: , Noooo trochę wpuszcza :oops: :lol: . [quote name='Gosiek'][quote name='Poświata']Sztuczne są, jak u Gosi :eviltong: ;-) .Ekhm :mad:
jeszcze troche i wszyscy będą plotkowali ze u mnie wszystko sztczne - łącznie z kropelkami, ptaszkami, kwiatkami itd itp :mad:
Ja NIE plutkuję, tylko powtarzam, się naczytałam u Gosi w topiku i powtarzam :eviltong: . Wsyskie baby plotkują tak ze zazdrości ;) , bo same nie umieją kwiatkom, kropelkom i ptaszkom takich fotek jak Gosia zrobić. A skoro Aga się wyłamała i naumiała, to ..........................no cóż, też ma sztuczne i już :evil_lol: .

Ale ja też mam fotkę sztucznej pściólki na sztucznym krokusie, a co.....

Posted

[quote name='Poświata']Noooo trochę wpuszcza :oops: :lol: .
Ja NIE plutkuję, tylko powtarzam, się naczytałam u Gosi w topiku i powtarzam :eviltong: . Wsyskie baby plotkują tak ze zazdrości ;) , bo same nie umieją kwiatkom, kropelkom i ptaszkom takich fotek jak Gosia zrobić. A skoro Aga się wyłamała i naumiała, to ..........................no cóż, też ma sztuczne i już :evil_lol: .

Ale ja też mam fotkę sztucznej pściólki na sztucznym krokusie, a co.....
:lol::lol::lol::lol: oj Beatka :cool1:

pszczółka się fajnie ... hmmm "rozkraczyła" :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']Ekhm :mad:

;) :lol:
ale Axelek prawdziwy :evil_lol:
chociaz kto wie ? ! :hmmmm:

[quote name='Poświata'] .
Ja NIE plutkuję,
Ja tez nie :evil_lol: Bo nie wiem jak to się robi :oops:

Posted

Witam Wszystkich miłych Gości
(i Gościówy tysz;) :lol: ) [SIZE=1]jakie "u" powinno być????
[quote name='Poświata']

jaka fajna sztuczna pscółka:loveu:

[quote name='Sabina1']Witaj AGA! Widze, ze udała Ci sie kropla wody(kiedys narzekałas , ze nie wychodzi). Fotki z mgłą przepiekne.
Sabinko! kropelka w rzeczywistości była o wiele ładniejsza - ciągle uczę się dzięki dobrym radom Gosiek i Eveliny :buzi:
alemam jeszcze zapasik takich kropelek - oj, biedne będziecie jak Was nimi zasypię:evil_lol:
BTW - Sabinko -maliny som baaaardzo zdrowe ;)

reszty zdjęć nawet imageshack nie zdzierżył - nie chce przyjąć :mad:

Posted

[quote name='aga1215']lemam jeszcze zapasik takich kropelek - oj, biedne będziecie jak Was nimi zasypię:evil_lol:

chyba zalejesz :evil_lol:

Agus sprobuj na fotosiku ;)