Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Aguuuuus, musze sie ponarazac :evil_lol: Najpierw pochwale bazie, bo sliczne sa :multi: Ale wyzej, paczki jarzebiny, jak na nie spojrzalam to sie przerazilam :crazyeye: Czyja to lapa i w dodatku taka roztrzaskana, sobie pomyslalam ? :oops: Przytargalam odrobine zieleni z mojego ogrodka. Pan wiciokrzew tak sie stara :sweetCyb: Ta emotka ---> jest swietna :lol: Quote
aga1215 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Aguuuuus, musze sie ponarazac :evil_lol: Najpierw pochwale bazie, bo sliczne sa :multi: Ale wyzej, paczki jarzebiny, jak na nie spojrzalam to sie przerazilam :crazyeye: Czyja to lapa i w dodatku taka roztrzaskana, sobie pomyslalam ? :oops: Witajcie! Ewa - aleś mi się naraziła :angryy: ;) :buzi: BTW - te jarzębinki faktycznie jak jaka łapa wyglądają, ale pewnie tą łapę można było ciekawiej złapać :oops: jakwięcej się rozwinął a ja złapię wolniejszą chwilę to znowu je obfocę- może tym razem wyjdzie lepiej :oops: ale bazi mam więcej :multi: Aga , u Was ta wiosna juz w całkowitym pędzie ... U nas - niestety nie ... :roll: Gosiek, Pika , Haniu- te listki na róży to jakiś wybryk natury - zerkałam dzisiaj po różnych ogródkach - te są jedyne :niewiem: są w ogrodzie u jednego z moich krakowskich sąsiadów ;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 taka mgła fajna - z błękitem ślicznie się komponuje ;) Cześć Aguś :p Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Tu sie przyznaj w PS-ie ta mglę zrobilas ? :evil_lol: cudna :loveu: Quote
aga1215 Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Witajcie! Pika - nie mam PS-a :angryy: Gosiek - dzięki! dzień, w którym była ta mgła był przedziwny - raz padał deszcz a zaraz potem mocno przyświecało śłońce- stąd taka mgła:lol: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Pika - nie mam PS-a :angryy: ale masz PF-a :evil_lol: [quote name='aga1215']Witam! pozostałości po nocnym śniegu :loveu::loveu::loveu: cudne :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Aga , cudne zamglone góry :loveu: Ja uwielbiam jak jestem w górach patrzeć jak zza mgły wyłania się cudny widok .........................o rany chyba się rozmazyłam :razz: Quote
Evelina Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Mnie urzekla ta foteczka :loveu: Drzewa jakby plonely we mgle :loveu: [SIZE="1"]Aguś, gdy masz taki piekny widok do sfotografowania, wylacz datowanie zdjec. Troche je to szpeci :oops: Quote
aga1215 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Evelina']Mnie urzekla ta foteczka :loveu: Drzewa jakby plonely we mgle :loveu: Aguś, gdy masz taki piekny widok do sfotografowania, wylacz datowanie zdjec. Troche je to szpeci :oops: Witaj Ewa! rzeczywiście - dzięki :buzi: Quote
Sabina1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='aga1215']Witam! pozostałości po nocnym śniegu Witaj AGA! Widze, ze udała Ci sie kropla wody(kiedys narzekałas , ze nie wychodzi). Fotki z mgłą przepiekne. Quote
Poświata Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Sabina1 napisał(a):Widze, ze udała Ci sie kropla wody(kiedys narzekałas , ze nie wychodzi). Sztuczne są, jak u Gosi :eviltong: ;) . Quote
Sabina1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Oooooooooooooooooo! Beatko, jak to sztuczne. Ktoś mnie w maliny wpuszcza :mad: :mad: , czy znowu sie wygłupiłam jak z zeberkami u Piki, mówiąc o nich "takie śliczne papużki" :lol: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Poświata']Sztuczne są, jak u Gosi :eviltong: ;) . Ekhm :mad: jeszcze troche i wszyscy będą plotkowali ze u mnie wszystko sztczne - łącznie z kropelkami, ptaszkami, kwiatkami itd itp :mad: ja protestuję :cool1: ;) :lol: Quote
Poświata Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Sabina1']Oooooooooooooooooo! Beatko, jak to sztuczne. Ktoś mnie w maliny wpuszcza :mad: :mad: , Noooo trochę wpuszcza :oops: :lol: . [quote name='Gosiek'][quote name='Poświata']Sztuczne są, jak u Gosi :eviltong: ;-) .Ekhm :mad: jeszcze troche i wszyscy będą plotkowali ze u mnie wszystko sztczne - łącznie z kropelkami, ptaszkami, kwiatkami itd itp :mad: ja protestuję :cool1: Ja NIE plutkuję, tylko powtarzam, się naczytałam u Gosi w topiku i powtarzam :eviltong: . Wsyskie baby plotkują tak ze zazdrości ;) , bo same nie umieją kwiatkom, kropelkom i ptaszkom takich fotek jak Gosia zrobić. A skoro Aga się wyłamała i naumiała, to ..........................no cóż, też ma sztuczne i już :evil_lol: . Ale ja też mam fotkę sztucznej pściólki na sztucznym krokusie, a co..... Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Poświata']Noooo trochę wpuszcza :oops: :lol: . Ja NIE plutkuję, tylko powtarzam, się naczytałam u Gosi w topiku i powtarzam :eviltong: . Wsyskie baby plotkują tak ze zazdrości ;) , bo same nie umieją kwiatkom, kropelkom i ptaszkom takich fotek jak Gosia zrobić. A skoro Aga się wyłamała i naumiała, to ..........................no cóż, też ma sztuczne i już :evil_lol: . Ale ja też mam fotkę sztucznej pściólki na sztucznym krokusie, a co..... :lol::lol::lol::lol: oj Beatka :cool1: pszczółka się fajnie ... hmmm "rozkraczyła" :loveu: Quote
Sabina1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ona pobiera pyłek z tego krokusika na sztuczny mniód :crazyeye: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek']Ekhm :mad: jeszcze troche i wszyscy będą plotkowali ze u mnie wszystko sztczne - łącznie z kropelkami, ptaszkami, kwiatkami itd itp :mad: ja protestuję :cool1: ;) :lol: ale Axelek prawdziwy :evil_lol: chociaz kto wie ? ! :hmmmm: [quote name='Poświata'] . Ja NIE plutkuję, Ja tez nie :evil_lol: Bo nie wiem jak to się robi :oops: Quote
aga1215 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Witam Wszystkich miłych Gości (i Gościówy tysz;) :lol: ) [SIZE=1]jakie "u" powinno być???? [quote name='Poświata'] jaka fajna sztuczna pscółka:loveu: [quote name='Sabina1']Witaj AGA! Widze, ze udała Ci sie kropla wody(kiedys narzekałas , ze nie wychodzi). Fotki z mgłą przepiekne. Sabinko! kropelka w rzeczywistości była o wiele ładniejsza - ciągle uczę się dzięki dobrym radom Gosiek i Eveliny :buzi: alemam jeszcze zapasik takich kropelek - oj, biedne będziecie jak Was nimi zasypię:evil_lol: BTW - Sabinko -maliny som baaaardzo zdrowe ;) reszty zdjęć nawet imageshack nie zdzierżył - nie chce przyjąć :mad: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='aga1215']lemam jeszcze zapasik takich kropelek - oj, biedne będziecie jak Was nimi zasypię:evil_lol: chyba zalejesz :evil_lol: Agus sprobuj na fotosiku ;) Quote
aga1215 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']chyba zalejesz :evil_lol: ;) :hmmmm: ;) :multi: Quote
Recommended Posts